Batın ne zman ve kaç aydır deniyorsun canımbenim artık ümidim yok hiç olmicak gibi hissediyorum nedense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Batın ne zman ve kaç aydır deniyorsun canımbenim artık ümidim yok hiç olmicak gibi hissediyorum nedense
Bu 2. Ay 46 günlük evliyim. Bat 24 temmuz ama ablamın 4 senedir cocugu olmuyor bende ona cekmekten korkuyorm içime kötü seyler doguyorBatın ne zman ve kaç aydır deniyorsun canım
Öyle düşünme bak bende 2 yıldır evliyim 3. Ay benimde sen dha çok yenisin ama iyi ki korunmuyorsun bende ilk 2 ay olmadığında kendime çok kızmıştım olmayacak işte neden 2 yıl bekledin diye ama bu ay Bi umudum var ovulasyon takibi yapıyorm ve folikasit kullanıyorum 26 Temmuz benim de inşallah hepimizin bebeği olurBu 2. Ay 46 günlük evliyim. Bat 24 temmuz ama ablamın 4 senedir cocugu olmuyor bende ona cekmekten korkuyorm içime kötü seyler doguyor
Ayh hadi inş canım haziranda çok geç yumurtlamışım algılayamadım göz göre göre kaçırdım bu sefer sıkı takipteyimBüyük ihtimal yarın geliyor yumurtlama canım
Benimse böyle olmuştu Bi gün önce diğer gün her zman yaptığım saatte yapmadım öğlen yaptım koyulaşmştı canım seninde öğlen öyle olur diye tahmin ediyorumAyh hadi inş canım haziranda çok geç yumurtlamışım algılayamadım göz göre göre kaçırdım bu sefer sıkı takipteyim
Korunmadım adetmde cok düzenlidir bende bilmiyorum uolurmuÖyle düşünme bak bende 2 yıldır evliyim 3. Ay benimde sen dha çok yenisin ama iyi ki korunmuyorsun bende ilk 2 ay olmadığında kendime çok kızmıştım olmayacak işte neden 2 yıl bekledin diye ama bu ay Bi umudum var ovulasyon takibi yapıyorm ve folikasit kullanıyorum 26 Temmuz benim de inşallah hepimizin bebeği olur
Banada sanki yarın gibi geliyor inş kaçırmam öğlen görünce akşam değerlendirsem geç olmaz dimi?Benimse böyle olmuştu Bi gün önce diğer gün her zman yaptığım saatte yapmadım öğlen yaptım koyulaşmştı canım seninde öğlen öyle olur diye tahmin ediyorum
Sende yumurtlama takibi yaptın mı?Korunmadım adetmde cok düzenlidir bende bilmiyorum uolurmu
Olmaz canım pik akşam olsa sen sabah değerlendirsen yine bir şey olmaz çünkü sperm 3-4gün yaşıyormuş rahimde sen önemli olan günleri değerlendir yeterBanada sanki yarın gibi geliyor inş kaçırmam öğlen görünce akşam değerlendirsem geç olmaz dimi?
Yok canım yapmadım hiçSende yumurtlama takibi yaptın mı?
Canim ya tebriklerhayirli olsunKızlar sonucum 53 çıkmış hamileyim:)şimdi hastanedeyim hikayemi yazarım müsait olunca inşallah
Daha erken senin için hiç stres yapma ben doktora gttim kontrol amaçlı doktor bana bu kadar stres yapıp takip edersen olmaz dedi direk bu ay biraz dha rhatım baklm sonuç ne olacak benimde ailemde bebeği olmayanlar var ama bakalım kısmet ne gelirse Allahtan canımYok canım yapmadım hiç
Tamam canım çok sağolOlmaz canım pik akşam olsa sen sabah değerlendirsen yine bir şey olmaz çünkü sperm 3-4gün yaşıyormuş rahimde sen önemli olan günleri değerlendir yeter
Tebrikler hayirli olsunMerhaba hamileyim :) adetim 3 gün gecikti 547 çıktı betam yarın tekrar bakıcam. Çok tuhaf ama gerçekten ilişkiden 7-10 gün sonra kanda bakmama rağmen çıkmamıştı. Reglim geçince bidaha bi baktırdım kii gebeyim
Normal canimKızlar salı 14.30 da verdiğim test sonucu 53 çıkmıştı. Bugün 12.00 de verdiğim kan sonucu 98 çıkmış. Sizce artış iyi mi ne dersiniz?
Bence değerlendirin. Kaset testler bazen pik i böyle silikte gösterebiliyormuş. Koyu gördüğümüz hergun değerlendirelimArkadaşlar 17. gün ovülasyon testi yorumu olan var mı? Bana biraz daha koyulaşması gerekiyor gibi
Eki Görüntüle 2663534
Var ise hafifte olsa çıkar. Sabah ilk idrarınızla deneyin. Geç döllenme de olabilir belki ondan çıkmıyodur.Ya hanımlar banada yardımcı olurmusunuz ben kürtaj oldum nisanda 2 ay korundm ve adetlerim 2 aydır çok düzenli günü gününe 3 gündür gecikme yaşıyorum gögüslerim dolgunlaştı arada kafam dönüyor iş filan yaptığım zaman tansiyon ölçüyorum bişey çıkmıyor.gecikmenin 2.gün test yaptım birşey çıkmadı. Yarın 4.gün ne zaman test yapsam çıkar eğer varsa?
Başlama tarihini bekle canım çünkü öncesinde kanda gorunmeyebiliyor. İnsaallah hamilesindir20 sinde cnm 4 gün kaldı