Evet canım hamileyim :)Aa gebelik belli oldu mu senin
Canım tarlusal yumurtlamayı tetikler ama senin düşündüğün gibi lh yükselmesi yapmaz. Yani yumurtluyorsun mutlaka değerlendir ve yüzüstü dönüp tek bacağını kendine çekip yat yarım saat. Bacakları yukarı dikmekten daha etkili bence :) inşallah tutar canım hayırlısıylaKızlar selam, en son 10 haziran da regl oldum. Bugün regl nin 37. Günü pko olduğum için arada kendi gelir arada gelmez üç gün önce tarlusal adet söktürücü kullanmaya başladım bugün iç çamaşırım ıslanmış elimde de var diye ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı sizce yumurtluyor muyum yoksa tarlusal un ovulasyon testine böyle Bi yanıltma etkisi var mı? Bilenler dönüş yaparsa çok sevinirim
Bergama devlet hastanesine gidiyorum canım pek memnun değilim ama burada başka seçenek yok malesefİzmir'de nereye gidiyorsun kuzucuğum bende izmirdeyim
Ben de bornovadayim hiç bir hastanede yoook özel hastaneye direk olumlu birşey çıkarsaBergama devlet hastanesine gidiyorum canım pek memnun değilim ama burada başka seçenek yok malesef
Canım özel medifema hastanesinde Hayri aksüt var. Ben ilk gebeliğimde ve doğumunda ona gittim çok iyi bir doktor. O zaman soma devlet hastanesindeydi bana yarım saat mesafesi vardı şimdi 2 saat uzaklıktaBen de bornovadayim hiç bir hastanede yoook özel hastaneye direk olumlu birşey çıkarsa
Oyy evet çok uzak banada , ben karataş Hastanesi'ne gitmeyi düşünüyorum bir arkadaşım orada bir doktora gitmişti çok memnun kalmıştı ama o da sana uzak kalıyorCanım özel medifema hastanesinde Hayri aksüt var. Ben ilk gebeliğimde ve doğumunda ona gittim çok iyi bir doktor. O zaman soma devlet hastanesindeydi bana yarım saat mesafesi vardı şimdi 2 saat uzaklıkta
Ben devlet hastanesinde devam ederim herhalde canım. Bakalım hayırlısı hakkımızdaOyy evet çok uzak banada , ben karataş Hastanesi'ne gitmeyi düşünüyorum bir arkadaşım orada bir doktora gitmişti çok memnun kalmıştı ama o da sana uzak kalıyorKonakta , iyi anlayışlı doktor bulmakta çok zor ya
İlk doğumunu devlet Hastanesi'nde mi yapmıştın kuzum deneyimin nasıldı ?Ben devlet hastanesinde devam ederim herhalde canım. Bakalım hayırlısı hakkımızda
20 sinde cnm 4 gün kaldıSenin bat ne zamandı?
Henüz pik olmamış canımArkadaşlar 17. gün ovülasyon testi yorumu olan var mı? Bana biraz daha koyulaşması gerekiyor gibi
Eki Görüntüle 2663534
Merhaba hamileyim :) adetim 3 gün gecikti 547 çıktı betam yarın tekrar bakıcam. Çok tuhaf ama gerçekten ilişkiden 7-10 gün sonra kanda bakmama rağmen çıkmamıştı. Reglim geçince bidaha bi baktırdım kii gebeyimBirazda olsa bana ümit oldu inşallah hamileyimdir teşekkür ederim.
Evet canım soma devlet hastanesinde yaptım herşey harikaydı. İyiki dedim sürekli. Şimdi yine devlet hastanesinde devam edeceğim doğum için de ya Bergama yada Somaya giderim. Bakalım o zaman karar veririm ama şu an somada korona vakası çok oraya gitmem gerekmedikçeİlk doğumunu devlet Hastanesi'nde mi yapmıştın kuzum deneyimin nasıldı ?
Canım hayırlı olsun belirtilerin neydi yerleşme kanaması yaşadınmıMerhaba hamileyim :) adetim 3 gün gecikti 547 çıktı betam yarın tekrar bakıcam. Çok tuhaf ama gerçekten ilişkiden 7-10 gün sonra kanda bakmama rağmen çıkmamıştı. Reglim geçince bidaha bi baktırdım kii gebeyim
Allah yardımcın olsun kuzum sağlıcakla kucağına al inşallahEvet canım soma devlet hastanesinde yaptım herşey harikaydı. İyiki dedim sürekli. Şimdi yine devlet hastanesinde devam edeceğim doğum için de ya Bergama yada Somaya giderim. Bakalım o zaman karar veririm ama şu an somada korona vakası çok oraya gitmem gerekmedikçe
Büyük ihtimal yarın geliyor yumurtlama canımArkadaşlar 17. gün ovülasyon testi yorumu olan var mı? Bana biraz daha koyulaşması gerekiyor gibi
Eki Görüntüle 2663534