Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tarlusal yumurtlamayı tetikler ama senin düşündüğün gibi lh yükselmesi yapmaz. Yani yumurtluyorsun mutlaka değerlendir ve yüzüstü dönüp tek bacağını kendine çekip yat yarım saat. Bacakları yukarı dikmekten daha etkili bence :) inşallah tutar canım hayırlısıyla

Ben de bornovadayim hiç bir hastanede yoook özel hastaneye direk olumlu birşey çıkarsa
Canım özel medifema hastanesinde Hayri aksüt var. Ben ilk gebeliğimde ve doğumunda ona gittim çok iyi bir doktor. O zaman soma devlet hastanesindeydi bana yarım saat mesafesi vardı şimdi 2 saat uzaklıkta

Canım özel medifema hastanesinde Hayri aksüt var. Ben ilk gebeliğimde ve doğumunda ona gittim çok iyi bir doktor. O zaman soma devlet hastanesindeydi bana yarım saat mesafesi vardı şimdi 2 saat uzaklıkta
Oyy evet çok uzak banada , ben karataş Hastanesi'ne gitmeyi düşünüyorum bir arkadaşım orada bir doktora gitmişti çok memnun kalmıştı ama o da sana uzak kalıyor Konakta , iyi anlayışlı doktor bulmakta çok zor ya

Ben devlet hastanesinde devam ederim herhalde canım. Bakalım hayırlısı hakkımızda

Birazda olsa bana ümit oldu inşallah hamileyimdir teşekkür ederim.
Merhaba hamileyim :) adetim 3 gün gecikti 547 çıktı betam yarın tekrar bakıcam. Çok tuhaf ama gerçekten ilişkiden 7-10 gün sonra kanda bakmama rağmen çıkmamıştı. Reglim geçince bidaha bi baktırdım kii gebeyim

İlk doğumunu devlet Hastanesi'nde mi yapmıştın kuzum deneyimin nasıldı ?
Evet canım soma devlet hastanesinde yaptım herşey harikaydı. İyiki dedim sürekli. Şimdi yine devlet hastanesinde devam edeceğim doğum için de ya Bergama yada Somaya giderim. Bakalım o zaman karar veririm ama şu an somada korona vakası çok oraya gitmem gerekmedikçe

Canım hayırlı olsun belirtilerin neydi yerleşme kanaması yaşadınmı

Allah yardımcın olsun kuzum sağlıcakla kucağına al inşallah

Kızlar tarlusal adet söktürücü kullanırken yumurtlama yı değerlendirsem gebelik oluşur mu yoksa ilaç korunma mı sağlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…