- 19 Şubat 2018
- 934
- 907
Ama negatif cnm 0 çıktı direkGeç döllenme falan olabilir canım olmadıysa da kısmet değilmiş hayırlısı diyelim hep diğer aylar senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama negatif cnm 0 çıktı direkGeç döllenme falan olabilir canım olmadıysa da kısmet değilmiş hayırlısı diyelim hep diğer aylar senin
Hangi ildensiniz siz ? Bizim burda da hep cihaz bozukEvet canım ta kendisiyim :) Salı günü gebelik yok ilaçlarını kullan diye kızan doktor bugün sakın o ilaçları kullanma tekrar hcg bakalım dedi. Sabah kan verdim makine yine bozulmuş sonuç pazartesi çıkar dediler bende özel hastanede tekrar kan verdim az önce. Bir talihsizliktir gidiyor ama hadi hayırlısı:) İdrar enfeksiyonum devam ediyor ilaç kullanmalıyım bakalım sonuca göre yarın bişey verir inşallah
İzmir deyim canımHangi ildensiniz siz ? Bizim burda da hep cihaz bozuk
bence artış var ama sabret bir anda daha yüksek rakamlara ulaşacakKızlar salı 14.30 da verdiğim test sonucu 53 çıkmıştı. Bugün 12.00 de verdiğim kan sonucu 98 çıkmış. Sizce artış iyi mi ne dersiniz?
Evet cnm hepsi dün gece be bugün yapıldıBu testler kan testiyle aynı gün mü yapıldı canım
Canım umut vermiş gibi olmayım ama cuma günü kanda 1.85 çıktı cumartesi sabah çok silik bir çizgi gördüm. Yani bata 6 gün kala kanda negatif 5 gün kala idrarda silikti. Test yapmaya devam et koyulaşma olursa tekrar kan verirsinEvet cnm hepsi dün gece be bugün yapıldı
Aa gebelik belli oldu mu seninEvet canım ta kendisiyim :) Salı günü gebelik yok ilaçlarını kullan diye kızan doktor bugün sakın o ilaçları kullanma tekrar hcg bakalım dedi. Sabah kan verdim makine yine bozulmuş sonuç pazartesi çıkar dediler bende özel hastanede tekrar kan verdim az önce. Bir talihsizliktir gidiyor ama hadi hayırlısı:) İdrar enfeksiyonum devam ediyor ilaç kullanmalıyım bakalım sonuca göre yarın bişey verir inşallah
Nerdeyse iki kat artmis bence iyi canim.zaten ben cok sasirmistim ya nasil negatif cikti senin diye cok sevindim hayirli olsunKızlar salı 14.30 da verdiğim test sonucu 53 çıkmıştı. Bugün 12.00 de verdiğim kan sonucu 98 çıkmış. Sizce artış iyi mi ne dersiniz?
Senin bat ne zamandı?Ama negatif cnm 0 çıktı direk
İzmir'de nereye gidiyorsun kuzucuğum bende izmirdeyimİzmir deyim canım
Tarlusalın böyle bir etkisi yok bildiğim kadarıyla. Bence değerlendir 3 gün üst üste.Kızlar selam, en son 10 haziran da regl oldum. Bugün regl nin 37. Günü pko olduğum için arada kendi gelir arada gelmez üç gün önce tarlusal adet söktürücü kullanmaya başladım bugün iç çamaşırım ıslanmış elimde de var diye ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı sizce yumurtluyor muyum yoksa tarlusal un ovulasyon testine böyle Bi yanıltma etkisi var mı? Bilenler dönüş yaparsa çok sevinirim
Yumurtlama gibi gösterir mi diye düşündüm sonuçta hormon veriyor vücuda regl olmak için yalancı Bi koyuluk mu diye çok sağol canım değerlendiririm yarın Bi daha yapayım ovulasyon testi bakalım yine mi koyu olacak silinecek miTarlusalın böyle bir etkisi yok bildiğim kadarıyla. Bence değerlendir 3 gün üst üste.
Canım LH hormonu vermiyor diye biliyorum. Yanlsım varsa düzeltsin arkadaslar ama geç yumurtluyor olabilirsin. Tarlussl yumurtlamaya engel değil bu arada. Bence istiyorsanız değerlendir denemekten birşey çıkmazYumurtlama gibi gösterir mi diye düşündüm sonuçta hormon veriyor vücuda regl olmak için yalancı Bi koyuluk mu diye çok sağol canım değerlendiririm yarın Bi daha yapayım ovulasyon testi bakalım yine mi koyu olacak silinecek mi
Bosver sennn degerlendir gitsinnn ayy hadi insAllahKızlar selam, en son 10 haziran da regl oldum. Bugün regl nin 37. Günü pko olduğum için arada kendi gelir arada gelmez üç gün önce tarlusal adet söktürücü kullanmaya başladım bugün iç çamaşırım ıslanmış elimde de var diye ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı sizce yumurtluyor muyum yoksa tarlusal un ovulasyon testine böyle Bi yanıltma etkisi var mı? Bilenler dönüş yaparsa çok sevinirim