Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi ildensiniz siz ? Bizim burda da hep cihaz bozuk

kızlar ayın 10nun da yumurtlama yaşadım ve değerlendirdik
şimdiden belirti olur mu kasık ağrısı yaşıyorum adet günüm 26 temmuz
umutla bekliyorum ama ağrı baya yordu beni bugün

Aa gebelik belli oldu mu senin

Kızlar tüm hamilelik haberlerine kendimin ki kadar sevindim, hepinizi inanılmaz benimsedim. Sağlıkla ilerlesin insaallah. Benim önceki bat 4 temmuzdu ve yumurtlama testlerinde battan önceki iki gün pik gördüm bu yüzden o testlerin kesinlikle hamilelik göstergesi olduğunu düşünmüyorum tabiki istisnalar var. Yeni bat 30 Temmuz darısı bizlere inşallah. Bu aralar yumurtlama günlerimdi değerlendirdim bir kaç gün daha devam edeceğim insaallah. M merve_1 Canım kızımda bat tarihimden sonra 4. Gün kanda 169 çıkmıştı bir kaç gün sonrasında 2000 lere fırlamıştı içini ferah tut bebeğin seninle, iyi ki ilaçları kullanmamissin annelik iç güdüsü işte sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah. Bu ayda olmaz ise senin gibi omega kullanacağım canım

Kızlar selam, en son 10 haziran da regl oldum. Bugün regl nin 37. Günü pko olduğum için arada kendi gelir arada gelmez üç gün önce tarlusal adet söktürücü kullanmaya başladım bugün iç çamaşırım ıslanmış elimde de var diye ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı sizce yumurtluyor muyum yoksa tarlusal un ovulasyon testine böyle Bi yanıltma etkisi var mı? Bilenler dönüş yaparsa çok sevinirim

Eklentiler

• DSC_0315.JPG
    51,5 KB · Görüntüleme: 26
  • DSC_0313.JPG
    96,8 KB · Görüntüleme: 26
Tarlusalın böyle bir etkisi yok bildiğim kadarıyla. Bence değerlendir 3 gün üst üste.

Kızlar ben de mayıs ayında dış gebelik geçirdim. Sağ tüpüm alındı. Bu ay denemelere basla dedi doktorlarım. Adetimin 12.günü bir türlü piki göremedim ama 2 günde bir değerlendiriyorum. İnşallah gelmez ama bat 5 Ağustos

Tarlusalın böyle bir etkisi yok bildiğim kadarıyla. Bence değerlendir 3 gün üst üste.
Yumurtlama gibi gösterir mi diye düşündüm sonuçta hormon veriyor vücuda regl olmak için yalancı Bi koyuluk mu diye çok sağol canım değerlendiririm yarın Bi daha yapayım ovulasyon testi bakalım yine mi koyu olacak silinecek mi

Canım LH hormonu vermiyor diye biliyorum. Yanlsım varsa düzeltsin arkadaslar ama geç yumurtluyor olabilirsin. Tarlussl yumurtlamaya engel değil bu arada. Bence istiyorsanız değerlendir denemekten birşey çıkmaz

Bosver sennn degerlendir gitsinnn ayy hadi insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…