Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kozlar sonuç kan beta 0 negatif çıkan teste bakın bide çok üzüldüm

Eklentiler

• 8AD3F1FB-95EC-496A-81F0-C3639E1E0BD0.jpeg
    86,9 KB · Görüntüleme: 68
İlk ovulasyon testinde gördüm tekrardan yumurtluyorum herhalde dedim sonra dayanamayıp gebelik testi yaptım öyle öğrendim canım şimdi de kan sonuçlarımı bekliyorum
Canım ovulasyon yaptım ben de biri dün alttakı de bugun koyulaşmış ilk defa adete 3 4 gün kala ovulasyon yaptım nasıl çıkıyor noluyo bu dönemde LH artıyor mu yoksa gercekten sadece hamilelikte mi artıyor inan bilmiyorum, bi de benim adetim düzenli 28 günde bir hani yumurtalama da düzenli adet ortasında yumurtlama olur, senin de mi böle olmuştu? Bir de varsa arkadaşlar böle adete yakın koyulaşıp da hamile olmayan var mı? Olumsuz Bı örnek göreyim de umutlanmayayım boşa

Eklentiler

• IMG_20200716_152840.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 55
Hamile olabilirsin canım arkadaşlarxa da
Öyle olan vardı.. normal test yapsan çıkar bence 3 4 gün varsa bata

Evet canım ta kendisiyim :) Salı günü gebelik yok ilaçlarını kullan diye kızan doktor bugün sakın o ilaçları kullanma tekrar hcg bakalım dedi. Sabah kan verdim makine yine bozulmuş sonuç pazartesi çıkar dediler bende özel hastanede tekrar kan verdim az önce. Bir talihsizliktir gidiyor ama hadi hayırlısı:) İdrar enfeksiyonum devam ediyor ilaç kullanmalıyım bakalım sonuca göre yarın bişey verir inşallah

İyi ki içmemişsin Allah korusun bir zarar gelse bunun hesabını nasıl verecekti? Olsun o kadarcık aksilik Kutlarım, çok tebrik ederim canım ❤

Topikte biri vardı sanki idrar pozitif olup kanda sonra çıkan inşallah sizinki de öyle olur, hayırlısı inşallah tez vakitte güzel haberi alırsın
Benim o kişi canım. Kanda negatif diye antibiyotik kullanmanda sakınca yok dedi idrardaki pozitife bakma enfeksiyon kaynaklı olur bile dedi ama içmedim ilaçları tekrar kan testi yaptrdm 53 çıktı. İnşallah senin de öyle olur Derya Leia

selammm kizlarr acil birsey sorucamm lutfen biri merakimi gidersinn...

Ovulasyon testlerinde söyle bir durum mumkunmu .. mesela hergun ayni saate yapiyorum diyelim ve silik cizgi var diyelim aksama yumurtlama olmasi mumkunmu yani yoksa ayni gun birden pik yaparmi yapmazmi ? yaparsada ertesi gun belli olurmu yoksa siliklesirmi lutfenn yardimmmm

Pik 24 saat sürüyor kaçırmazsın mutlaka görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…