Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu hali ile kuruma çizgisine benziyor ama ilk attığında Bi hayali çizgi vardı iki güne bir gebelik testini tekrarla çizgi tonunda Bi artış var mı görelim
Bak cnm bunu da bu sabah yaptım gene çizgi var hayali

Eklentiler

• 7C17A686-834A-4C53-B935-150041AD8C60.jpeg
    112,7 KB · Görüntüleme: 51
  • CA655EE6-FA0A-4871-A28D-0AD88B890E93.jpeg
    41,7 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar sonucum 53 çıkmış hamileyim:)şimdi hastanedeyim hikayemi yazarım müsait olunca inşallah
Sen doktorun çok detay düşünüyorsun diyip antibiyotik kullandırmaya çalıştığı, idrarı pozitif kanda negatif çıkan üye miydin canım? Seni çok merak ediyordum. Çok sevindim. Hayırlı olsunn❤ Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

Gebeliğin ilk aylarında ilişkiye girmek sakıncalı değil diye biliyorum canım ama yine de dikkat et istersen bata bişey kalmamış zaten
Merhaba, siz hamileliğinizi erken öğrenenlerdensiniz galiba, benim de şuan bata 3 4 gün kaldı, hamilelik testini ilk idrarla mı yaptınız öyle çıktı? Merak ediyorum ben de gidip bi test alsam öğlen yapsam mı diye?

Valla cnm büyükse bebek çıkıyor ben öğle öğrendim ama küçükse sen sabah ilk idrarla yap

İlk ovulasyon testinde gördüm tekrardan yumurtluyorum herhalde dedim sonra dayanamayıp gebelik testi yaptım öyle öğrendim canım şimdi de kan sonuçlarımı bekliyorum

İlk ovulasyon testinde gördüm tekrardan yumurtluyorum herhalde dedim sonra dayanamayıp gebelik testi yaptım öyle öğrendim canım şimdi de kan sonuçlarımı bekliyorum
Yani ilk idrar değildi gün içindeydi değil mi :) hayırlı uğurlu olsun kucağına almayı da nasip etsin Allah :)

Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar. Ben en son adetimi 16 mayısta gördüm. 8 haziranda lekelenme şeklinde üç dört gün sürdü. Sonra yumurtlama testi ile takip ettim 2 temmuzda yumurtlama oldu. 10 temmuzda idrar yolu enfeksiyonu için doktora gittim bhcg bakıldı 1.85 çıktı gebelik yok diye antibiyotik verdi başka ilaçlar da verdi. Israr ettim tekrar test istedim. İlaçları kullan hamile falan değilsin diye kızdı doktor ama testi de yaptır dedi. Test sonucu 53 çıkınca ilaçları sakın kullanma bugün tekrar bakalım artma varmı dedi. İyiki dinleyip kullanmadım salı gününden beri bir yığın ilaç içmiş olacaktım bende pkos var 2 aydır inofolic ve omega kullanıyordum bence bunların etkisi büyük çünkü ilk gebeliğim klomen tedavisi ile olmuştu. Allaha şükürler olsun inşallah güzel bir şekilde ilerler. Rabbim isteyen herkese versin inşallah :)

Sağlıcakla ilerlesin süreçin insallah canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…