Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnanabiliyormusun namaz basından kalkamadım kardeşimin eşi 2 ciye hamile benden sakladılar kendimi kötü hissettim yıkıldım resmen perisan oldum ama yenilmiyorum bak yeni test yaptım kendimi aşılamaya hazırlarken incecik çizgi görünüyor ama emin olamadım sizden destek istedim benim kadar ümitsiz olamazsın aynı acıyı 5 kez yasamak mı Düsmanıma vermesin

Canım kalbini ferah tut Aklına kötü şeyler getirme.Bol bol dua et Rabbim nasip edecektir. Ben inanıyorum. Yaşadıkların kolay değil anlıyabiliyorum.Benim arkadaşım 9 sene bekledi hamile kalıyordu kalp atışlarını duyamıyorlardı .Şimdi bebeğine kavuştu 6 aylık inanki onunda 5 veya 6 kez olmuştur hamile kalışı.Hamile kaldığında hep birlikte hatim indirmiştik kucağına alsın diye nasip oldu Elhamdürillah

Herzaman kimin cocugu olucagını duysam dua ederim kendime de sabır dilerim Allah yüreğimi biliyor insallah bende iyi bi anne olucam ins Benim çocuklarımında kalp atışı durdu hep ama olsun onlar beni diğer tarafta bekliyor bende melek annesi oldum insallah hamile olursam benim içinde hatim indirirmisiniz

Inşallah canım okuruz sen dağıtırsın alırız bizde cüz.

Sizi cok iyi anliyorum bende pes pese 3 bebek kaybettim bu sekilde kalp atislari durdu hep. Sukur bir kizim var simdi Allah sizin ve tum isteyenlerinde gonlune gore versin. Cok agladim ama herzamanda dedim Allah bana daha iyisini vericek bu benim sinavim gececek dedim.

Ayyy canım benim yaaa çok üzüldüm durumuna rabbim en kısa zamanda sana da hayırlı ve sağlıklı bi evlat verir inş

Kızlar dün gec yaptığım test sabah böyle olmuş doğru mu sizce

Eklentiler

• 3FA01744-4C38-4FA6-B7B8-07728131FD97.jpeg
    106,6 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…