- 19 Şubat 2018
- 934
- 907
İgne etkisi 12 gün sürüyor kuzum geçti etkiÇatlatma iğnesi olayını bilmiyorum hiç canım onda çizgi çıkıyor diye duydum ama bilen arkadaşlar umarım dönüş yapar
İnanabiliyormusun namaz basından kalkamadım kardeşimin eşi 2 ciye hamile benden sakladılar kendimi kötü hissettim yıkıldım resmen perisan oldum ama yenilmiyorum bak yeni test yaptım kendimi aşılamaya hazırlarken incecik çizgi görünüyor ama emin olamadım sizden destek istedim benim kadar ümitsiz olamazsın aynı acıyı 5 kez yasamak mı Düsmanıma vermesinAllah razı olsun canım. Çok başka Bi acıymış tam hafifledi diyorsun Bi çocuk görüyorsun o gece uyku haram oluyor. Ya dört aylık kocaman Bi bebek kalbi nasıl durur anlamıyorum.. Beş ay oldu kalamıyorum da tekrar.. Olmayacak diye çok korkuyorum canım anlatamam..
Canım kalbini ferah tut Aklına kötü şeyler getirme.Bol bol dua et Rabbim nasip edecektir. Ben inanıyorum. Yaşadıkların kolay değil anlıyabiliyorum.Benim arkadaşım 9 sene bekledi hamile kalıyordu kalp atışlarını duyamıyorlardı .Şimdi bebeğine kavuştu 6 aylık inanki onunda 5 veya 6 kez olmuştur hamile kalışı.Hamile kaldığında hep birlikte hatim indirmiştik kucağına alsın diye nasip oldu Elhamdürillahİnanabiliyormusun namaz basından kalkamadım kardeşimin eşi 2 ciye hamile benden sakladılar kendimi kötü hissettim yıkıldım resmen perisan oldum ama yenilmiyorum bak yeni test yaptım kendimi aşılamaya hazırlarken incecik çizgi görünüyor ama emin olamadım sizden destek istedim benim kadar ümitsiz olamazsın aynı acıyı 5 kez yasamak mı Düsmanıma vermesin
Inşallah canım okuruz sen dağıtırsın alırız bizde cüz.Herzaman kimin cocugu olucagını duysam dua ederim kendime de sabır dilerim Allah yüreğimi biliyor insallah bende iyi bi anne olucam insBenim çocuklarımında kalp atışı durdu hep ama olsun onlar beni diğer tarafta bekliyor bende melek annesi oldum insallah hamile olursam benim içinde hatim indirirmisiniz
Sizi cok iyi anliyorum bende pes pese 3 bebek kaybettim bu sekilde kalp atislari durdu hep. Sukur bir kizim var simdi Allah sizin ve tum isteyenlerinde gonlune gore versin. Cok agladim ama herzamanda dedim Allah bana daha iyisini vericek bu benim sinavim gececek dedim.Herzaman kimin cocugu olucagını duysam dua ederim kendime de sabır dilerim Allah yüreğimi biliyor insallah bende iyi bi anne olucam insBenim çocuklarımında kalp atışı durdu hep ama olsun onlar beni diğer tarafta bekliyor bende melek annesi oldum insallah hamile olursam benim içinde hatim indirirmisiniz
İnş canım bu ay umutluyum nedense bel ağrım var çok fazla normalde adetten bi gün önce olurdu.. umarım hayal kırıklığına uğramayızSeninle aynı gunmus batlarimiz kuzum :) İnşallah bayram hediyelerimizi alırız
Ayyy canım benim yaaa çok üzüldüm durumuna rabbim en kısa zamanda sana da hayırlı ve sağlıklı bi evlat verir inşİnanabiliyormusun namaz basından kalkamadım kardeşimin eşi 2 ciye hamile benden sakladılar kendimi kötü hissettim yıkıldım resmen perisan oldum ama yenilmiyorum bak yeni test yaptım kendimi aşılamaya hazırlarken incecik çizgi görünüyor ama emin olamadım sizden destek istedim benim kadar ümitsiz olamazsın aynı acıyı 5 kez yasamak mı Düsmanıma vermesin
Amin insallah cnmAyyy canım benim yaaa çok üzüldüm durumuna rabbim en kısa zamanda sana da hayırlı ve sağlıklı bi evlat verir inş
Canım bu hali ile kuruma çizgisine benziyor ama ilk attığında Bi hayali çizgi vardı iki güne bir gebelik testini tekrarla çizgi tonunda Bi artış var mı görelimKızlar dün gec yaptığım test sabah böyle olmuş doğru mu sizce
Teşekkürler canım. Mide kazınması tansiyon düşüklüğü kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet ha bide hafif mide bulantısıAaa gözünüz aydin mide kazinmasi falan cok net belirtilerim demiştiniz cok sevindim hayırlı olsun
Canim eveet hamişlerimiz artdiKızlarr selamlarr nasıslınızz?
Temmuz da toplam kaç hamilemiz var canımmGuli007
Hamilelerimizi tebrik ediyorumm inşallaah hayırlısı ile kolay sağlıklı hamilelik geçirirler ❤
Yaaa coook guzel hayirli olsun canimKızlar sonucum çıktı! Hcg 245napayım şimdi halay mı çekeyim. çok mutlu oldumm. İsteyen herkese allah bu sevinci ve tamamına erdirmeyi nasip etsin.
Coook guzel haberler hayirli olsun canimBugün bat günümdü. Comfort erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi çıktı canlarım.belirtilerden zaten belliydi emindim. Sanırım Mart annesi olacağım
Tebrikelr canım sag salim kucağına alırsın inşallahHerkese çok teşekkür ederim dualarimdasiniz hepiniz dilerim Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sizlerede