Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Bu ay umutsuz Bi şekilde Bi korunup Bi korunmadk sadece ilişkiden sonra işaretledim takvime takip yapmadm bugün adet günümdü kasık ağrısı Bi geliyo Bi gidiyo kırmızılar gelmedi daha. İnşallah gelmez umudum o yönde tabi. 3 gündür Bi üşüme geldi ayaklarım donuyo resmen. Dün Krem gibi akıntım oldu kokusuzdu. Uykuya eğilim arttı sürekli uykum geliyo. Hamile olduğumu düşünmüyorum 1 senedir yok olmuyo. Bi umuttur belki bu ay olur inşallah. Bu arada adetim son aylar da saat gibi günü gününe gelir erken gelir 1 gün ama gecikme Olmaz o şekilde. İnşallah havalardan da değildir. Yarın kan versem mi diyorum sizce

Bat ne zaman canım

Adetime 9 gün var daha sabredemedim test yaptım böyle cıktı .

Eklentiler

• 03BE0AEE-A1C7-4612-937F-6F4251A1F713.jpeg
    71,2 KB · Görüntüleme: 63
Aaa var gibi canımm ben de mi yapsam ne
Valla canım ben emin olamadım cnkü 5 dakika bekledim sonra kapı çaldı hemen testi sakladım test sonra sonradan bekleyerekmi böyle oldu acaba o yüzden ümitlenmiyorum cnkü akıntı ve sıcak basması dışında bi belirtim yok

İnş vardır canım bana da umut olur benim de 7 gün var bata

24 Temmuz

Merhaba kızlar benimde bugün çatlatma ignesinin 15 günü çok fazla agızımda kuruluk belimde ağrı ve kasıklarımda agrı var ben gebelik testi yaptım ama sizde bakarmısınız lütfen 5 kez gebeliğim sonlandı dusuk yaptım Allah Rızası icin bi baksanız bu akşam yaptım bu testi ben gölge givi görüyorum emin olamadım

Eklentiler

• 8B1739E5-219F-4F9F-B5AC-ADE1FC4D8817.jpeg
    63,7 KB · Görüntüleme: 56
  • 89884E1E-310E-4C5C-8ADD-4343344CA29F.jpeg
    44,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 30DF3523-13C9-4872-9973-ECE819175E25.jpeg
    51,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 6CE9A401-3600-4BF0-B890-F3434CBAE4E3.jpeg
    42,8 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar beni yine uyku tutmuyor beş ay oldu ama hala gebelik haberini alamadım.. Her geçen ay beklerken yıllar dolacak diye çok korkuyorum pko da var.. Ya hiç olmazsa diye korkuyorum.. Allah ım a isyan olmasın ama gebe kaldım dört aylık olunca kalbi durdu diyorum ki bazen madem alacaktın hiç vermeseydin çünkü çok kötü hissediyorum kendimi benle gebe kalanlar kucağına aldı fotoraf paylaşıyor benim kucağım boş bazen yatağın yanında Bi beşik hayal ediyorum şimdi olsaydı diyorum.. Kokusunu hissediyorum resmen acaba benim mi Bi hatam oldu da kalbi durdu diyorum hep Bi acaba.. Ya tekrar hamile olamazsam.. İnsan Bi kere kaybedince daha çok istiyormuş.. Ne bileyim işte iyi değilim bu aralar.

Basın sağolsun ben aynı acıyı 5 kez yaşadım ne demek olduğunu çok iyi bilirim kalp atışını duymak icin gittiğimde mutluluktan ağlıcam dediğim zaman dış gebelik olduğunu öğrendim pko olman sorun deyil Allah yiyecek ekmeği yok diyip almış bizden napalım şimdi öldürelim mi kendimizi unutma bizde bi ana evladıyız dualarım seninle

Bana cevap vericek birileri yok mu

Allah razı olsun canım. Çok başka Bi acıymış tam hafifledi diyorsun Bi çocuk görüyorsun o gece uyku haram oluyor. Ya dört aylık kocaman Bi bebek kalbi nasıl durur anlamıyorum.. Beş ay oldu kalamıyorum da tekrar.. Olmayacak diye çok korkuyorum canım anlatamam..

Canım incecik çizgi var ben gördüm Insallh hamilesindir sağlıkla ilerler kucağına almak nasip olur.Bata kaç gün vardı yaptın testi

Ben geçen sene kaybettim aynı şekilde çok acı için açıyor ve ben ettiğim dualara kendim bile inanamadım Sabırrrr

Canım incecik çizgi var ben gördüm Insallh hamilesindir sağlıkla ilerler kucağına almak nasip olur.Bata kaç gün vardı yaptın testi
Kuzum öncelikle Allah Razı olsun ben çatlatma iğnesi oldum 15 ci günüm normalde iğneden sonra 14 gün adet olmam lazım ama adet günüm 20 si iğneye göre 2 gün geçti bata daha 5 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…