- 19 Şubat 2018
- 934
- 907
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bata kaç gün var daha canım sanki çizgi var aslındaKozlar sonuç kan beta 0 negatif çıkan teste bakın bide çok üzüldüm
Canım ovulasyon yaptım ben de biri dün alttakı de bugun koyulaşmış ilk defa adete 3 4 gün kala ovulasyon yaptım nasıl çıkıyor noluyo bu dönemde LH artıyor mu yoksa gercekten sadece hamilelikte mi artıyor inan bilmiyorum, bi de benim adetim düzenli 28 günde bir hani yumurtalama da düzenli adet ortasında yumurtlama olur, senin de mi böle olmuştu? Bir de varsa arkadaşlar böle adete yakın koyulaşıp da hamile olmayan var mı? Olumsuz Bı örnek göreyim de umutlanmayayım boşaİlk ovulasyon testinde gördüm tekrardan yumurtluyorum herhalde dedim sonra dayanamayıp gebelik testi yaptım öyle öğrendim canım şimdi de kan sonuçlarımı bekliyorum
Topikte biri vardı sanki idrar pozitif olup kanda sonra çıkan inşallah sizinki de öyle olur, hayırlısı inşallah tez vakitte güzel haberi alırsınKozlar sonuç kan beta 0 negatif çıkan teste bakın bide çok üzüldüm
Hamile olabilirsin canım arkadaşlarxa daCanım ovulasyon yaptım ben de biri dün alttakı de bugun koyulaşmış ilk defa adete 3 4 gün kala ovulasyon yaptım nasıl çıkıyor noluyo bu dönemde LH artıyor mu yoksa gercekten sadece hamilelikte mi artıyor inan bilmiyorum, bi de benim adetim düzenli 28 günde bir hani yumurtalama da düzenli adet ortasında yumurtlama olur, senin de mi böle olmuştu? Bir de varsa arkadaşlar böle adete yakın koyulaşıp da hamile olmayan var mı? Olumsuz Bı örnek göreyim de umutlanmayayım boşa
15 temmuz canim
4 gün var cnmBata kaç gün var daha canım sanki çizgi var aslında
Sanmıyorum amaTopikte biri vardı sanki idrar pozitif olup kanda sonra çıkan inşallah sizinki de öyle olur, hayırlısı inşallah tez vakitte güzel haberi alırsın
Kan testi hcg 0 öyle mi4 gün var cnm
EwetKan testi hcg 0 öyle mi
İnşallah canım yine de umutlanmıcam, adet gecmeden yapmıcam gebelik testi zaten elimde de yok şuan, inşallah hepimiz alırız o güzel haberi aminHamile olabilirsin canım arkadaşlarxa da
Öyle olan vardı.. normal test yapsan çıkar bence 3 4 gün varsa bata
Bu testler kan testiyle aynı gün mü yapıldı canımKozlar sonuç kan beta 0 negatif çıkan teste bakın bide çok üzüldüm
Geç döllenme falan olabilir canım olmadıysa da kısmet değilmiş hayırlısı diyelim hep diğer aylar senin
Evet canım ta kendisiyim :) Salı günü gebelik yok ilaçlarını kullan diye kızan doktor bugün sakın o ilaçları kullanma tekrar hcg bakalım dedi. Sabah kan verdim makine yine bozulmuş sonuç pazartesi çıkar dediler bende özel hastanede tekrar kan verdim az önce. Bir talihsizliktir gidiyor ama hadi hayırlısı:) İdrar enfeksiyonum devam ediyor ilaç kullanmalıyım bakalım sonuca göre yarın bişey verir inşallahSen doktorun çok detay düşünüyorsun diyip antibiyotik kullandırmaya çalıştığı, idrarı pozitif kanda negatif çıkan üye miydin canım? Seni çok merak ediyordum. Çok sevindim. Hayırlı olsunn❤ Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
İyi ki içmemişsin Allah korusun bir zarar gelse bunun hesabını nasıl verecekti? Olsun o kadarcık aksilik Kutlarım, çok tebrik ederim canım ❤Evet canım ta kendisiyim :) Salı günü gebelik yok ilaçlarını kullan diye kızan doktor bugün sakın o ilaçları kullanma tekrar hcg bakalım dedi. Sabah kan verdim makine yine bozulmuş sonuç pazartesi çıkar dediler bende özel hastanede tekrar kan verdim az önce. Bir talihsizliktir gidiyor ama hadi hayırlısı:) İdrar enfeksiyonum devam ediyor ilaç kullanmalıyım bakalım sonuca göre yarın bişey verir inşallah
Benim o kişi canım. Kanda negatif diye antibiyotik kullanmanda sakınca yok dedi idrardaki pozitife bakma enfeksiyon kaynaklı olur bile dedi ama içmedim ilaçları tekrar kan testi yaptrdm 53 çıktı. İnşallah senin de öyle olur Derya LeiaTopikte biri vardı sanki idrar pozitif olup kanda sonra çıkan inşallah sizinki de öyle olur, hayırlısı inşallah tez vakitte güzel haberi alırsın
Çok erken test için acele ediyoruz sonrada böyle üzülüyoruz4 gün var cnm
Pik 24 saat sürüyor kaçırmazsın mutlaka görürsünselammm kizlarr acil birsey sorucamm lutfen biri merakimi gidersinn...
Ovulasyon testlerinde söyle bir durum mumkunmu .. mesela hergun ayni saate yapiyorum diyelim ve silik cizgi var diyelim aksama yumurtlama olmasi mumkunmu yani yoksa ayni gun birden pik yaparmi yapmazmi ? yaparsada ertesi gun belli olurmu yoksa siliklesirmi lutfenn yardimmmm