- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
Biri daha varKizlar selam.bi kacgundur ovulasyon pozitif yazmistim size de bir iki saat once test yaptim cok mutluyum ama su an hafif kanamam bar yerlesme leke seklindeolur diye biliyorim benim biraz fazla geldi umarim.bir sorun yoktur . Bana gece gunduz eksiklerini hissettirmeyen derdime sevincime ortak olan pik günü beni gaza getiren canim arkadaslarim sizi çok seviyorum iyiki varsiniz @snow3414 @TOBEORNOTTOBE1 A Ansumjora
Normalde yaşadığım şeyler değil bunlar. İlke gebeliğimde gğüs hassasiyeti ve bulantı tek vardı. Ben şuan olanları gebeliğe yorumluyorum. Bakalım bugün Batı günüm. Regl olmazsam emin olcam gebeliğimdenAcıkınca el ayak titremesini hamilelik belirtisi sayabilir miyiz benimde 3 gündür var sekerim düşüyor gibi ama ben adet olacakmış gibi hissedince buna takilmamistim.bu arada sizin hissiyatinizda doğrudur ins
İnş hayırlısı ile öyledir canım eşim de diyo hissediyorum hamilesin diye bakalım hissi doğru muBel agrim kasik agrisi pikten 5 6 gun sonra basladi canim insallah seninki de gebeliktendir
Canım tekrar yapmanda fayda var. Regl olmadın yani. Bukadar silik çıkmaması lazım eğer varsaKızlar sizce var mı bir şeyler bat 5 temmuzdu
Canım tekrar yapmanda fayda var. Regl olmadın yani. Bukadar silik çıkmaması lazım eğer varsa
EVet canım var ama yinede emin olmak için tekrarla cok sevindm hayırlı olsunKızlar sizce var mı bir şeyler bat 5 temmuzdu
EVet canım var ama yinede emin olmak için tekrarla cok sevindm hayırlı olsun
canım testi erken yaptın yoksa günün gectimiçok teşekkür ediyorum Allah razı olsun 2 gün sonra tekrarlıycam koyulaşma varsa kan vermeye gidicem inşallah
Hayırlısi olsun inşNormalde yaşadığım şeyler değil bunlar. İlke gebeliğimde gğüs hassasiyeti ve bulantı tek vardı. Ben şuan olanları gebeliğe yorumluyorum. Bakalım bugün Batı günüm. Regl olmazsam emin olcam gebeliğimden
Kaç gün gecikmiştiniz?Bugün tekrar doktora gittim. 1.85 sonuca göre gebelik yok dedi. İdrarda mikrop olduğu için testlerde silik çizgi çıkabilir ona bakma sen dedi. İdrar kültürü sonucum perşembe çıkacak muhtemelen antibiyotik verecek. Ben hala tatmin olmadım hamile olmadığıma kan testini tekrarlamaya gerek yok dedi sinir oldum(
Canım benim hakkında hayırlısı olsuuun, ilk kez duydum böyle bir şeyi, inşallah hayırlı vakitte güzel haber alirsinBugün tekrar doktora gittim. 1.85 sonuca göre gebelik yok dedi. İdrarda mikrop olduğu için testlerde silik çizgi çıkabilir ona bakma sen dedi. İdrar kültürü sonucum perşembe çıkacak muhtemelen antibiyotik verecek. Ben hala tatmin olmadım hamile olmadığıma kan testini tekrarlamaya gerek yok dedi sinir oldum(
Kac gun geciktiniz, hadi insallahBugün sabah ben de kan testine gittim. Sonuçlar 2 gibi çıkar dediler. Bekleyen herkese hayırlı ve güzel haberler diliyorum.
Var gibi, geç yumurtlama dollenme oldu galibaKızlar sizce var mı bir şeyler bat 5 temmuzdu
Bat 16 temmuz canım henüz gecikme yok. Test yapıldığı gün yumurtlama nın üstünde 8 gün geçmiştiKaç gün gecikmiştiniz?