Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biri daha var (ben) senin için çoOook sevinen... inşallah kucağına Almakda nasib olur

Acıkınca el ayak titremesini hamilelik belirtisi sayabilir miyiz benimde 3 gündür var sekerim düşüyor gibi ama ben adet olacakmış gibi hissedince buna takilmamistim.bu arada sizin hissiyatinizda doğrudur ins
Normalde yaşadığım şeyler değil bunlar. İlke gebeliğimde gğüs hassasiyeti ve bulantı tek vardı. Ben şuan olanları gebeliğe yorumluyorum. Bakalım bugün Batı günüm. Regl olmazsam emin olcam gebeliğimden

Kızlar sizce var mı bir şeyler bat 5 temmuzdu

Eklentiler

• F0EBCF75-D8EF-4589-A9DA-1F3694BA0A84.jpeg
    246,5 KB · Görüntüleme: 61
Hayırlısi olsun inş benim de çok baş ağrım oluştu birde ekstradan ama sabah cok az bi oldu adet kanamasi degil henüz kahverengi peceteye geldi adetim sokulecek galiba 2 gün gecti ama bir gün daha bekleyecegim devami gelmezse yarin yaparim test

Bugün tekrar doktora gittim. 1.85 sonuca göre gebelik yok dedi. İdrarda mikrop olduğu için testlerde silik çizgi çıkabilir ona bakma sen dedi. İdrar kültürü sonucum perşembe çıkacak muhtemelen antibiyotik verecek. Ben hala tatmin olmadım hamile olmadığıma kan testini tekrarlamaya gerek yok dedi sinir oldum (

Kaç gün gecikmiştiniz?

Canım benim hakkında hayırlısı olsuuun, ilk kez duydum böyle bir şeyi, inşallah hayırlı vakitte güzel haber alirsin

7 gün geciktim. Summerwinter dün eşime test al gel yazmıştım görmemiş. Ben de en iyisi kan vermek dedim sabah gittim verdim bakalım. Dün gece sol kasığımda müthiş bir tutulma oldu ve zor yürüdüm evin içinde. Bir yerlerde bunun kist belirtisi olduğunu okumuştum. İnşallah kist falan yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…