Sağol canım ins bu arada 2. Gün henüz adet olmadim ama olacakmış gibi hissediyorum kasiklarimda falan bi hassasiyet var psokolojik gecikiyor galiba düşündükçeBaşın sağolsun canım. Dediğin gibi hayırlı vakitte sağlıkla gelsin inşallah
Hamile olmadığına emin misin?Aago
Sağol canım ins bu arada 2. Gün henüz adet olmadim ama olacakmış gibi hissediyorum kasiklarimda falan bi hassasiyet var psokolojik gecikiyor galiba düşündükçe
Ne zamndır istiyosn canm hayırlı olsn adete kac gün varİnşallah canım dualarım herkes için:) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Battan 1 gün önce yaptim negatifti canim bugünde sanki her an olacakmışım gibi bi his vardi ama gelmedi yarını da bekleyeceğim gelmezse ama dediğim gibi senin gibi hissediyorum gelecekHamile olmadığına emin misin?
Bence yrın sabah erkenden git başka test al emin ol hayali çizgi gördüm inşllj vardırMerakıma yenik düşüp eczaneye gittim ve test aldım. Miratechten başka yokmuş. Hemen çıkan sonuca bak dedi eczacı ilk 3 dakkada çıkar varsa dedi ve benimki hemen silik çıktı arkadaşlar. Pek sevinemiyorum şu an çünkü 1 tane aldım durmadan test yapmayayım diye. 5 dakka sonra c nin yanındaki çizginin kenarı beyazlaştı. Bozuk test mi anlamadım. Keşke başka eczaneye gitseydim ama tanıdık diye hep aynı yere ayağım alıştı.valla bi kızın bana bence. Ne bu şimdi?
Acıkınca el ayak titremesini hamilelik belirtisi sayabilir miyiz benimde 3 gündür var sekerim düşüyor gibi ama ben adet olacakmış gibi hissedince buna takilmamistim.bu arada sizin hissiyatinizda doğrudur insYarın bat günüm. Hamile olduğumu hissediyorum sankim. Yarın olmazsam tamamdıradet ağrısı gibi ağrı mide bulantısı takatsizlik acıkınca elimin ayağımın titremesi. Hayra alamet bunlar. Normalde yaşamam böyle şeyler.ilk çocuğum ilk denememde olmuştu. Bunda da ilk denememiz. Hayırlısı inş. Dileyen herkesledir kalbim
Öncelikle hayırlı olsun canım yerleşme kanaması kaç gün sonra oldu acaba sende belirti olarak ne yaşadınKizlar selam.bi kacgundur ovulasyon pozitif yazmistim size de bir iki saat once test yaptim cok mutluyum ama su an hafif kanamam bar yerlesme leke seklindeolur diye biliyorim benim biraz fazla geldi umarim.bir sorun yoktur . Bana gece gunduz eksiklerini hissettirmeyen derdime sevincime ortak olan pik günü beni gaza getiren canim arkadaslarim sizi çok seviyorum iyiki varsinizPiXiEE Bidebayilistersenferiha A Ansumjora
Acıkınca el ayak titremesini hamilelik belirtisi sayabilir miyiz benimde 3 gündür var sekerim düşüyor gibi ama ben adet olacakmış gibi hissedince buna takilmamistim.bu arada sizin hissiyatinizda doğrudur ins
Ben de daha dün eşime midem kazınıyor ama aç değilim dedim bak sindi yeniden umutlandirdiniz ama bacaklarim da adet ağrısı var sanki hamilelikte adet gibi agrilar olurmu ki oncekilerde hatırlamıyorumValla benim oyle oluyo icim kiyiliyo sürekli
Ben de daha dün eşime midem kazınıyor ama aç değilim dedim bak sindi yeniden umutlandirdiniz ama bacaklarim da adet ağrısı var sanki hamilelikte adet gibi agrilar olurmu ki oncekilerde hatırlamıyorum
InşAllah canim ya hayırlı şekilde. Seninde cok yeniymiş sağlıkla kucağına alirsin insValla bnm arada oluyo hatta kendimi batma tarz-ı bi ağrıya çok odaklamıştım regli ağrısı gelince olmadi sandim ama suan regli ağrısı gibi oluyo inşalla h seninde öyle olur
Canim benim pik 1 temmuzdu bat 15 temmuzdu. Aslinda klasik adet belirtisi oldu kasik bel agrisi halsizlik uyku hali . umarim yerlesme kanamasidir tabikk daha doktora gitmedimÖncelikle hayırlı olsun canım yerleşme kanaması kaç gün sonra oldu acaba sende belirti olarak ne yaşadın
Canım bel ağrın ne zaman başladı belirti bulmaya çalışıyorumCanim benim pik 1 temmuzdu bat 15 temmuzdu. Aslinda klasik adet belirtisi oldu kasik bel agrisi halsizlik uyku hali . umarim yerlesme kanamasidir tabikk daha doktora gitmedim
Bel agrim kasik agrisi pikten 5 6 gun sonra basladi canim insallah seninki de gebeliktendirCanım bel ağrın ne zaman başladı belirti bulmaya çalışıyorumbu ara adet olunca olan bel ağrısı yaşıyorum ve tansiyonum çok düşüyor gibi pikten bu yana 6 gün geçti ama sanırım benim paranoyaklığım
Canımmm biz de seni çok çok seviyoruzzKizlar selam.bi kacgundur ovulasyon pozitif yazmistim size de bir iki saat once test yaptim cok mutluyum ama su an hafif kanamam bar yerlesme leke seklindeolur diye biliyorim benim biraz fazla geldi umarim.bir sorun yoktur . Bana gece gunduz eksiklerini hissettirmeyen derdime sevincime ortak olan pik günü beni gaza getiren canim arkadaslarim sizi çok seviyorum iyiki varsinizPiXiEE Bidebayilistersenferiha A Ansumjora
Cansiniz hepiniz cannnCanımmm biz de seni çok çok seviyoruzz❤ Rabbim sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin inşalllaahh❤ Çok mutluyum senin adına çok sevindim❤Allah nazarlardan korusun❤ Çok güzel günler bizleri bekliyor H history1985 PiXiEE A Ansumjora
Artık resmiyette de hamileyim tahlil verdim 400 cıkmış regl günüm bugün darısı isteyen bekleyen herkese olsun insallah