Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende haklısın ben ank da olunca, her yer böyle sanıyorum, kuzum bak.burda da çizgi var,inşallah yarin dr güzel şeyler soyleyecek

Başka Bi marka varsa bi de onu alıp dene, ama yoksa yine bu markadan.alip de ne bi canim bozuk gibi

Tebrik ederim canım. Allah sağlıkla devam edip kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim. Maşallah :)

Kizlar selam.bi kacgundur ovulasyon pozitif yazmistim size de bir iki saat once test yaptim cok mutluyum ama su an hafif kanamam bar yerlesme leke seklindeolur diye biliyorim benim biraz fazla geldi umarim.bir sorun yoktur . Bana gece gunduz eksiklerini hissettirmeyen derdime sevincime ortak olan pik günü beni gaza getiren canim arkadaslarim sizi çok seviyorum iyiki varsiniz PiXiEE Bidebayilistersenferiha A Ansumjora

Eklentiler

• IMG_20200713_180100.jpg
    280,8 KB · Görüntüleme: 31
tebrik ederim inşallah güzel ilerler
Oo tebrik ederim kuzumm sağlıcakla ilerleyelim insallah
Saol ttlim inşalalh

Hayırlı olsun canım. Kanamayı ihmal etme doktora git mutlaka ama yerleşmedir inşallah endişe etme sakın. Sağlıkla ilerlesin :)

Canimsin kendi haberimi almış olsam yine bu kadar sevinirdim inşallah devamı da gelecek sağlıkla kucagina alacaksin kızını ayy Allah soyletti galiba kizçemiz gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…