Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah değil-dir kist filan canim, bende gebeyim ve özellikle akşamları ciddi kasik ağrısı çekiyorum, belki bebektir seninde, çıkar sonucun hemen.zaten

Adet günün geçene kadar bekle bence ilaç kullanmayı. Hiç belli olmaz. M merve_1 ve aralarda test yapmamaya çalış canım, kafanı başka şeylerle meşgul et. Benim de geçen ay 2 asılsız pozitifim vardı. Kanda da 2 negatif çıkınca sanırım düşünmeyi bıraktım ve adetim geldi. Bitince 5 gün boyunca soğan kürü yaptım ve çok fazla akıntım geldi. Dedim ki eğer bir sonraki ayda bu şekilde düzensiz olursa öyle gideceğim doktora. Kendimi o kadar fazla sporla meşgul ettim ki adetimin geçtiğini fark etmedim bile. Sen gecikmeyi bekle, kendini strese sokma. Adet olursan da hemen soğan kürüne başla. İdrar yoluma iyi geldi benim.

Canım benim prolaktin çabuk yükseliyor soğan kürü yapamıyorum ama mesajın için sağol. Pazartesiye kadar bekleyip adet olmazsam yine gider tahlil isterim. Adetlerim çok düzensiz olduğu için doktor beni anlamadı bence. Son adet 8 haziran ama yumurtlama 2 temmuz. Sat a bakılırsa çoktan belli olması gerekirdi

Bat 16 temmuz canım henüz gecikme yok. Test yapıldığı gün yumurtlama nın üstünde 8 gün geçmişti
Olabliyo bazılarında erken gözkebliyo testlerde hayırlısı olsun ama var bence olmasa hiç bişe gözkmezdi ben kaçtane test yapıyodum hiçbişe yoktu cnkü

Bekle bakalim bir belki cooook erkendir testleri yapma günün geçerse birdaha gidersin.. kim karışır canim kan vermene tekrar sen bekle bat bir
Haklısın canım test yapmayı bırakıp günümün 3 4 gün geçmesini beklemek en doğrusu olacak. Adet olmadıkça ümit var demektir. Ayy iyiki burası var içim açıldı sizinle konuşunca. Allah hepinizden razı olsun :)

Olabliyo bazılarında erken gözkebliyo testlerde hayırlısı olsun ama var bence olmasa hiç bişe gözkmezdi ben kaçtane test yapıyodum hiçbişe yoktu cnkü
Valla canım kafam allak bullak oldu. Enfeksiyon sonucu etkiler kan testine göre gebe değilsin dedi gönderdi doktor. Bikaç gün sonra adet olmazsam yeniden kan testi yaptırcam yine negatif çıkarsa kaset test almam artık. Resmen dalga geçiyor insanla. 3 dakikada kabak gibi çizgi çıkıyor ama gebelik yok sinir bozucu

Ovula marka var hcg 10 ustunu gosteriyormus boyle bi sebeple gorunmemis olmasin belki hassasiyetindendir testin

yaa gercekten mi sayenizde öğrenmiş oldum bende ovula yaptım yakın zamanda zaten erken yaptm dayanamayıp bide o da gec gösteriyormuş Peki önerdiğiniz bir marka var mı

Ah caniiiiim çok tatlisinnnn.. amin cümlemizden inşallah.. Rabbim gönlüne göre versin canim .. Ama olmasada üzülme önümüzdeki maçlar bizi bekler

yaa gercekten mi sayenizde öğrenmiş oldum bende ovula yaptım yakın zamanda zaten erken yaptm dayanamayıp bide o da gec gösteriyormuş Peki önerdiğiniz bir marka var mı
Canim ovula guzel bir de miratech var o da iyi ancak onun hassasiyet oranini bilmiyorum. Baska marka da kullandim ama hic dogru sonuc olmadi. Silik cizgi cikardigi oldu mesela. O yuzden ben ovula, onu bulamazsam miratech tercih ederim.

Adetime 8 gün var test yapmıyorum beklicem adet gününü inat ettim

bekle bekle benimde bat 22 temmuz ben dayanamadim yaptim negatif 9unda ovulasyon oldu 10unda catlama oldu cok sabırsızlanıyorum istahım cok açıldı cok yorgunluk var cok uyuyorum ama imkansız gibi çünkü cok erken muhtemelen psikolojik benim

Bat 16 temmuz canım henüz gecikme yok. Test yapıldığı gün yumurtlama nın üstünde 8 gün geçmişti
Ben de gecikmistim ama idrar testim negatifti kan da negatif çıkınca hasta oldum.bence gecikmeyi bekleyip tekrar kan testi yaptır. Bu süreçte de hiiç stres yapma Umut vermek istemem ama kanda idrarda çıkmayınca annem bana sakın söktürücü içme kardeşin de önce ne kanda ne idrarda çıkmadı demişti. Henüz çok erkendir belki test için. Bu konularda hiç bilgim yok, inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…