Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merakıma yenik düşüp eczaneye gittim ve test aldım. Miratechten başka yokmuş. Hemen çıkan sonuca bak dedi eczacı ilk 3 dakkada çıkar varsa dedi ve benimki hemen silik çıktı arkadaşlar. Pek sevinemiyorum şu an çünkü 1 tane aldım durmadan test yapmayayım diye. 5 dakka sonra c nin yanındaki çizginin kenarı beyazlaştı. Bozuk test mi anlamadım. Keşke başka eczaneye gitseydim ama tanıdık diye hep aynı yere ayağım alıştı. 😐 valla bi kızın bana bence. Ne bu şimdi?
Bence yrın sabah erkenden git başka test al emin ol hayali çizgi gördüm inşllj vardır

Yarın bat günüm. Hamile olduğumu hissediyorum sankim. Yarın olmazsam tamamdır 😊😊adet ağrısı gibi ağrı mide bulantısı takatsizlik acıkınca elimin ayağımın titremesi. Hayra alamet bunlar. Normalde yaşamam böyle şeyler.ilk çocuğum ilk denememde olmuştu. Bunda da ilk denememiz. Hayırlısı inş. Dileyen herkesledir kalbim 😘😘

Yarın bat günüm. Hamile olduğumu hissediyorum sankim. Yarın olmazsam tamamdır 😊😊adet ağrısı gibi ağrı mide bulantısı takatsizlik acıkınca elimin ayağımın titremesi. Hayra alamet bunlar. Normalde yaşamam böyle şeyler.ilk çocuğum ilk denememde olmuştu. Bunda da ilk denememiz. Hayırlısı inş. Dileyen herkesledir kalbim 😘😘
Acıkınca el ayak titremesini hamilelik belirtisi sayabilir miyiz benimde 3 gündür var sekerim düşüyor gibi ama ben adet olacakmış gibi hissedince buna takilmamistim.bu arada sizin hissiyatinizda doğrudur ins

Kizlar selam.bi kacgundur ovulasyon pozitif yazmistim size de bir iki saat once test yaptim cok mutluyum ama su an hafif kanamam bar yerlesme leke seklindeolur diye biliyorim benim biraz fazla geldi umarim.bir sorun yoktur . Bana gece gunduz eksiklerini hissettirmeyen derdime sevincime ortak olan pik günü beni gaza getiren canim arkadaslarim sizi çok seviyorum iyiki varsiniz PiXiEE PiXiEE Bidebayilistersenferiha Bidebayilistersenferiha A Ansumjora
Öncelikle hayırlı olsun canım yerleşme kanaması kaç gün sonra oldu acaba sende belirti olarak ne yaşadın

Valla bnm arada oluyo hatta kendimi batma tarz-ı bi ağrıya çok odaklamıştım regli ağrısı gelince olmadi sandim ama suan regli ağrısı gibi oluyo inşalla h seninde öyle olur
Ben de daha dün eşime midem kazınıyor ama aç değilim dedim bak sindi yeniden umutlandirdiniz ama bacaklarim da adet ağrısı var sanki hamilelikte adet gibi agrilar olurmu ki oncekilerde hatırlamıyorum

Öncelikle hayırlı olsun canım yerleşme kanaması kaç gün sonra oldu acaba sende belirti olarak ne yaşadın
Canim benim pik 1 temmuzdu bat 15 temmuzdu. Aslinda klasik adet belirtisi oldu kasik bel agrisi halsizlik uyku hali . umarim yerlesme kanamasidir tabikk daha doktora gitmedim

Canim benim pik 1 temmuzdu bat 15 temmuzdu. Aslinda klasik adet belirtisi oldu kasik bel agrisi halsizlik uyku hali . umarim yerlesme kanamasidir tabikk daha doktora gitmedim
Canım bel ağrın ne zaman başladı belirti bulmaya çalışıyorum😅bu ara adet olunca olan bel ağrısı yaşıyorum ve tansiyonum çok düşüyor gibi pikten bu yana 6 gün geçti ama sanırım benim paranoyaklığım 😑

Canım bel ağrın ne zaman başladı belirti bulmaya çalışıyorum😅bu ara adet olunca olan bel ağrısı yaşıyorum ve tansiyonum çok düşüyor gibi pikten bu yana 6 gün geçti ama sanırım benim paranoyaklığım 😑
Bel agrim kasik agrisi pikten 5 6 gun sonra basladi canim insallah seninki de gebeliktendir

Kizlar selam.bi kacgundur ovulasyon pozitif yazmistim size de bir iki saat once test yaptim cok mutluyum ama su an hafif kanamam bar yerlesme leke seklindeolur diye biliyorim benim biraz fazla geldi umarim.bir sorun yoktur . Bana gece gunduz eksiklerini hissettirmeyen derdime sevincime ortak olan pik günü beni gaza getiren canim arkadaslarim sizi çok seviyorum iyiki varsiniz PiXiEE PiXiEE Bidebayilistersenferiha Bidebayilistersenferiha A Ansumjora
Canımmm biz de seni çok çok seviyoruzz❤️ Rabbim sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin inşalllaahh❤️ Çok mutluyum senin adına çok sevindim❤️🧿 Allah nazarlardan korusun❤️ Çok güzel günler bizleri bekliyor H history1985 PiXiEE PiXiEE A Ansumjora

X