Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Psikolojik canım bende regli oldum bu sabah malesef bu ay ilk denemeydi artık önümüzdeki maçlara bakcaz

Canım testin markası neydi

Psikolojik canım bende regli oldum bu sabah malesef bu ay ilk denemeydi artık önümüzdeki maçlara bakcaz

Aynen kuzum insallah sonraki sefere. Benimde bugun pcos randevum vardi ben kendi kendime inofolic baslamistim bide doktora gittim anlattim 1 aydr korunmuyoruz vs diye inofolic ve glifora baslatacak ama endokrine danışıp, ben dedim basladim diye 4. gun devam et o zaman dedi glifor icin persembe endokrin pole gidicem onun dışında kan isteyecekti zaten en son 1 ay once hcg bakmisti ilk kez gittigimde o zaman zaten düşük bekliyordum usg cekti çıktı verdi dedim ki bebek olsa görürdünüz demi erkense gormeyebildirdim dedi , lh pik olan zamanı anlattim ben dedi catlamis bir yumurta göremedim usg de cok guvenmiyorum dedi ne diyeyim artık aksama dogru çıkar hcg de küçük bir artış bile suan beni cok mutlu eder en son 1,2 altindaydi

karışık yazmışım bu arada güvenmiyorum dedigi ovu testlerine

Ben hiç doktora falan gitmedim ama adetlerim gayet düzenlidir yumurtlama gördüm ovulasyon testinde tam 15n gün regli oldum zaten bir sorun yoktur diye düşünüyorum yumurtaliklarimda bir kaç denemede olmazsa sanırım bir kadın doğuma gitmem gerekecek

Insallah bir surpriz olur ve tez zamanda nasip olur kuzumm

Kızlar sonucum çıktı! Hcg 245 napayım şimdi halay mı çekeyim. çok mutlu oldumm. İsteyen herkese allah bu sevinci ve tamamına erdirmeyi nasip etsin.
haahaha gözün aydın canım hayır halay çekmek yok 3-5 Gün sonra keseyi görürler muhtemelen benim 164 çıkmıştı sonra 3-5 gün sonra keseyi gördüler bakalım 10 15 günden de kalp atısını duyarız dedi hayırlısıyla rabbim isteyen herkese kucağına almayı nasip etsin ilk 3 ay dikkat ayı imiş keyfine bak tadını çıkar ben öyle yapıyorum

Kizlar bugün 3. Gün ama kanama olarak degil sadece silince kahve leke olarak geldi dun aksam birde bu sabah onun dışında birşey yok neden olabilir ki bu sekilde hamilelik olsa bu tarz olur mu lekelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…