17.00 de yapıyorum ben sürekli. 2 saat sıvı almadımMerhaba canim inş gebesindirhangi saatler arasında yaptın bu testleri?
Kızlar merhaba, sabahki testlerin üstüne kan verdim, sonuç 13.66inşallah gebelik vardır. 28 inde yumurtlama 29 unda çatlama oldu. Ne diyeceğimi ne hissedeceğimii bilemiyorum. Çok tuhafim
Iyi enazindan görmüşsün piki ve değerlendirmişsin.. inşallah tutar ya17.00 de yapıyorum ben sürekli. 2 saat sıvı almadım
30 haziranda pik gördüm 2 temmuz çatladı. Gün aşırı değerlendirdik bakalım hayırlısı. Çok merak ediyorum yaa merak beni öldürecek:)
Canım belki geç döllenme falan olabilir bence sabah testi tekrarla varsa zaten günün geçmiş mutlaka çıkarMerhaba arkadaşlar,benim bat 8 temmuz idi 10u oldu hala gelen giden yok(Reglim çok düzenlidir ama yılda bir iki kez geciktiği olur).. Ara ara regl geliyormuş gibi ağrılarım oluyor ve geçiyor,adetime 5-6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti fakat önceki idrarımı henüz yarım saat önce yapmıştım ve seyrek bir idrardı o yüzden varsa da çıkmamış olabilir diye düşünüyorum , yarın da regl olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum,ya da bekleyemeyip yarın idrar testi yapabilirim :)
Inşallah canimmPik gününü değerlendirdik canım bakalım artık karşılaşmışlardır inş
Inşallah kuzummm sağlıkla ilerlesin her şey deCanım var maşallah erkenden öğrendin sağlıkla gelişir inşallah daha öncede yazdım da kızında 23 ile öğrenmiştim
Yok kuzum regli zamanı sadece yumurtlama dönemi oluyordu, onun dışında olmuyorduRegliden önce akıntı oluyor muydu ya bende de akıntı başladı ama gebelik testim de negatif çıkmıştı emin olamadım o yüzden
Ay hadi hayırlısı canimmm inşallah sen de güzel haber verirsinMerakla bekliyorum canım :) benim bat 15 Temmuz iki gündür ovulasyon testi yapıyorum çok koyu değil ama koyuluk var. Bakalım ne olacak
Kuzum benimkine böyle koyu , ama gün geçtikçe t çok koyu olmalı, LH ile öğrenenler öyle öğrenmiş, sen de yapmaya devam et, son 2 3 gün kala bidaha gebelik testi yapBak canım bu dünkü. Bugün de aynıydı bata 6 gün var ne dersin ümit var mı
Teşekkür ederim kuzum, sağlıkla ilerlesin bakalım, pzt tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla.Aaaa ne güzell inşallah değerin artar sonuç pozitif ama baya erken sanırım hadi inşallah yaa.. çok sevindim değerini görünce
Sabah test varsa tekrarla canimMerhaba arkadaşlar,benim bat 8 temmuz idi 10u oldu hala gelen giden yok(Reglim çok düzenlidir ama yılda bir iki kez geciktiği olur).. Ara ara regl geliyormuş gibi ağrılarım oluyor ve geçiyor,adetime 5-6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti fakat önceki idrarımı henüz yarım saat önce yapmıştım ve seyrek bir idrardı o yüzden varsa da çıkmamış olabilir diye düşünüyorum , yarın da regl olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum,ya da bekleyemeyip yarın idrar testi yapabilirim :)
Biraz siliklesmis sanki, dün daha koyu muydu?Kızlar ya deli olucam ovulasyon testim bundan önceki iki gün pikti bugün de böyle yumurta hala çatlamamış mı
Dünkü bu canımBiraz siliklesmis sanki, dün daha koyu muydu?
Evet dün daha koyuymus, bugün çatlama olmuş, degerlendir bugün ve yarını canımBugün ikinci cizgi hafif silik gibi ama yine de çok koyu çatlayınca öyle oluyo mudur acaba yaa
Canım kaç gündür değerlendirdik afedersin gına geldi artıkEvet dün daha koyuymus, bugün çatlama olmuş, degerlendir bugün ve yarını canım
Canım merhaba bende bu ayın 8inde olmam gerekiyodu kab verdim 32,44 çıktı inşallah hepimizde vardırİyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim. Bu gün kan verdim sonuç 18 çıktı. Yeni bı gebelik dedi doktor. İnşallah kimyasal gebelik vs değildir.
O zaman bugün dinlen yarın mutlaka degerlendirCanım kaç gündür değerlendirdik afedersin gına geldi artık