Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, sabahki testlerin üstüne kan verdim, sonuç 13.66 inşallah gebelik vardır. 28 inde yumurtlama 29 unda çatlama oldu. Ne diyeceğimi ne hissedeceğimii bilemiyorum. Çok tuhafim

Aaaa ne güzell inşallah değerin artar sonuç pozitif ama baya erken sanırım hadi inşallah yaa.. çok sevindim değerini görünce

17.00 de yapıyorum ben sürekli. 2 saat sıvı almadım
30 haziranda pik gördüm 2 temmuz çatladı. Gün aşırı değerlendirdik bakalım hayırlısı. Çok merak ediyorum yaa merak beni öldürecek:)
Iyi enazindan görmüşsün piki ve değerlendirmişsin.. inşallah tutar ya

Merhaba arkadaşlar,benim bat 8 temmuz idi 10u oldu hala gelen giden yok(Reglim çok düzenlidir ama yılda bir iki kez geciktiği olur).. Ara ara regl geliyormuş gibi ağrılarım oluyor ve geçiyor,adetime 5-6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti fakat önceki idrarımı henüz yarım saat önce yapmıştım ve seyrek bir idrardı o yüzden varsa da çıkmamış olabilir diye düşünüyorum , yarın da regl olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum,ya da bekleyemeyip yarın idrar testi yapabilirim :)

Canım belki geç döllenme falan olabilir bence sabah testi tekrarla varsa zaten günün geçmiş mutlaka çıkar

Sabah test varsa tekrarla canim

Kızlar ya deli olucam ovulasyon testim bundan önceki iki gün pikti bugün de böyle yumurta hala çatlamamış mı

Eklentiler

• Screenshot_20200710-112253_Gallery.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 34
İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim. Bu gün kan verdim sonuç 18 çıktı. Yeni bı gebelik dedi doktor. İnşallah kimyasal gebelik vs değildir.
Canım merhaba bende bu ayın 8inde olmam gerekiyodu kab verdim 32,44 çıktı inşallah hepimizde vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…