- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Tekrar kan verdin mi canimİyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim. Bu gün kan verdim sonuç 18 çıktı. Yeni bı gebelik dedi doktor. İnşallah kimyasal gebelik vs değildir.
Canım takvime göre bugün yüksek ihtimal diyo yarın düşük... test sonuçlarını falan girdim bugün de değerlendirip gelecek aya kadar dinlendirim artıkO zaman bugün dinlen yarın mutlaka degerlendir
Bat 25 temmuz mu canımSelam kızlar
bugün yumurta çatlama günümhalsizim kasıkta ağrım var v.s. Yorgun bitkin ölüyorum kısacasıinşallah bugün herşey işe yarar
Bugün yumurtlama gününse 14 gün sonra yani 15.gün adet olman gerekir inşallah olmasın benimde bugün ya da yarın yumurtlama günüm inşallah herkesin bebişi olur bu ay26 Temmuz görünüyor takvimde
Benimde bu ay hiç belirti yok 2 gün kaldi ama bugün kendimi tutamayip test almaktan korkuyorumNe bileyim ya, valla kendimi dinlemeyecem dedim kendime karşı duyarsızlaştımBen zaten adet öncesi pek belirti yaşayan bir insan değilim. Çok nadir önceden ağrılarım başlar. Şimdi de yok.
Ay hadi hayırlısı hepimiz içinBugün yumurtlama gününse 14 gün sonra yani 15.gün adet olman gerekir inşallah olmasın benimde bugün ya da yarın yumurtlama günüm inşallah herkesin bebişi olur bu ay
Al yap gitsinBenimde bu ay hiç belirti yok 2 gün kaldi ama bugün kendimi tutamayip test almaktan korkuyorum
Yaptim canim yok malesef yarın bekleyim pazar adet günü zaten gelmezse pazar yapıyım yine tabi yarin dayanabilirsemAl yap gitsin
Normal test mi yaptın erken gebelik mi?Yaptim canim yok malesef yarın bekleyim pazar adet günü zaten gelmezse pazar yapıyım yine tabi yarin dayanabilirsem
Geçmiş olsun canımKızlar herkese merhaba. Ben yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Dün gece başladı sabah idrarım kırmızıydı hemen doktora gittim. Gebelik şüphesi olunca hcg istedi kan verdim ama makine bozulmuş salı günü alacağım sonucuişin kötü tarafı ilaç da veremedi sadece bol su iç dedi gönderdi. Salıya kadar çatlarım ben
Hadi inşallah. Benim de yarın. Olacağımı biliyorum ama ilk defa bu kdr olmak istemiyorumBugün benim bat henüz olmadım inşallah da olmam
Benim de yarın ama olacağım galibaHadi inşallah. Benim de yarın. Olacağımı biliyorum ama ilk defa bu kdr olmak istemiyorum
çok açık renkli bir çizgi görünüyo gerçekten regl gününe göre tekrar yap bence testKizlar selam bugun oglen normal gebelkk testi yaptim ilk idrarla degil ben gormek istedigim icin hayali bir cizgi yaratiyorum sanirim bi de siz bakin