- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Amin canimm, inşallah isteyen herkese nasip olurNe güzel hamişler artıyor Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canimm, inşallah isteyen herkese nasip olurNe güzel hamişler artıyor Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin inşallah
Ayy tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin . İkinci cizgicik oradaMerhabalar ❤ rica etsem bakabilir misiniz sizce var mı adetim 5 gün gecikti ve kasık ağrısı var
merve merhaba hangi marka aldın nereden temin edebilirim. doktorum inofolik önerdi ama bende ayrı ayrı almayı düsünüyorum en azından ilk bir ay bu sekılde kullanıp sonradan inofolike gecerimEvet haklısın canım günde 2 tane alındığı zaman folik asit tam karşılamış oluyor. İnositol de günde 4000 mg alınması benim gibi pkos olanlar için ideal. Yani günde 2 tam ihtiyacı karşılıyor lakin maddi açıdan çok maliyetli oluyor 10 günde 75 lira (
Canım çok sağolAyy tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin . İkinci cizgicik orada
Kesinlikle çok teşekkür ederimBaya gecikmiş canim , var gibi gözüküyor tebrik.ederim, yarın kan ver canimm
Ayyyy canım benim hayırlı olsun darısı başımıza...Kızlar merhaba, sabahki testlerin üstüne kan verdim, sonuç 13.66 inşallah gebelik vardır. 28 inde yumurtlama 29 unda çatlama oldu. Ne diyeceğimi ne hissedeceğimii bilemiyorum. Çok tuhafim
Tebrik ederim var gibi duruyo inşallah güzel haberler alirsinMerhabalar rica etsem bakabilir misiniz sizce var mı adetim 5 gün gecikti ve kasık ağrısı var
İnşallah canım çok teşekkürlerTebrik ederim var gibi duruyo inşallah güzel haberler alirsin
Teşekkür ederim kuzucum, âmin inşallah canim benimmm❤Ayyyy canım benim hayırlı olsun darısı başımıza...
Tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah:) bu arada ovulasyon testi pik olursa gebelik vardır diye birşey herkes için geçerli değilmiş bunu da görmüş olduk sayende :)Teşekkür ederim kuzucum, âmin inşallah canim benimmm❤
Şimdi şöyle, LH hormonu kanda pik yaptığı zaman folikül çatlar yumurta kanala verilir, yumurta fallop tüpünde ( kanalda) ilerlerken spermle karşılaşırsa döllenme olur. Kanal dışında başka yerde karşılaşırlarsa gebelik olmaz.Kızlar yumurta ile sperm yumurta çatladıktan sonra mı buluşuyor pik olması önemli değil o zaman çatlaması mı önemli
Kuzum benim gebelik testide çok silik. Elimde ovulasyon testi var, yapicam merak ediyorum koyuluk olcakmi. Çoğunda olmuş ama, olmayanda var galibaTebrik ederim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah:) bu arada ovulasyon testi pik olursa gebelik vardır diye birşey herkes için geçerli değilmiş bunu da görmüş olduk sayende :)
Pik gününü değerlendirdik canım bakalım artık karşılaşmışlardır inşŞimdi şöyle, LH hormonu kanda pik yaptığı zaman folikül çatlar yumurta kanala verilir, yumurta fallop tüpünde ( kanalda) ilerlerken spermle karşılaşırsa döllenme olur. Kanal dışında başka yerde karşılaşırlarsa gebelik olmaz.
Yani pik önemli, çatlamasa önemli canim
Canım var maşallah erkenden öğrendin sağlıkla gelişir inşallah daha öncede yazdım da kızında 23 ile öğrenmiştimKızlar merhaba, sabahki testlerin üstüne kan verdim, sonuç 13.66 inşallah gebelik vardır. 28 inde yumurtlama 29 unda çatlama oldu. Ne diyeceğimi ne hissedeceğimii bilemiyorum. Çok tuhafim
Regliden önce akıntı oluyor muydu ya bende de akıntı başladı ama gebelik testim de negatif çıkmıştı emin olamadım o yüzdenBugün 11.günümdu öyle bi dürtü bisey beni , sabah yaptım çok silikti test, kan verdim sonuç bu, belirtim adet olcakmisim gibi sağ kasigim ağrıyor. Yani bunu belirti.olarak algılamadım. Sadece beyaz akintim var 2 gündür. Yumurtlamadaki gibi.
Merakla bekliyorum canım :) benim bat 15 Temmuz iki gündür ovulasyon testi yapıyorum çok koyu değil ama koyuluk var. Bakalım ne olacakKuzum benim gebelik testide çok silik. Elimde ovulasyon testi var, yapicam merak ediyorum koyuluk olcakmi. Çoğunda olmuş ama, olmayanda var galiba
Bak canım bu dünkü. Bugün de aynıydı bata 6 gün var ne dersin ümit var mıKuzum benim gebelik testide çok silik. Elimde ovulasyon testi var, yapicam merak ediyorum koyuluk olcakmi. Çoğunda olmuş ama, olmayanda var galiba
Ozaman inşallah bebiş vardır bir iki güne bir daha yap benceHerkese merhaba, benim de regli 13 ya da 14 unde. Bu ay çok kafama takmadım bu süreci, az önce bi test yapayim dedim, o kadar silik bi t çizgisi var ki, resim çekince gözükmüyor.. bundan 3 ay öncede boyle bir şey olmuştu, ard arda yaptığım 2 testte hayalet gibi çok zorla görülen t çizgisi vardı, adet olmuştum.. O yüzden şu anda çok heveslenmedim, resim de belli olmadığı için sizinlede paylaşamıyorum. Dün de adet olcakmisim gibi belirtiler vardi, sanci gogus hassasiyeti duygusallik. Velhasil durum bu
Merhaba canim inş gebesindir hangi saatler arasında yaptın bu testleri?Bak canım bu dünkü. Bugün de aynıydı bata 6 gün var ne dersin ümit var mı