Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet haklısın canım günde 2 tane alındığı zaman folik asit tam karşılamış oluyor. İnositol de günde 4000 mg alınması benim gibi pkos olanlar için ideal. Yani günde 2 tam ihtiyacı karşılıyor lakin maddi açıdan çok maliyetli oluyor :KK43: 10 günde 75 lira :KK43:(
merve merhaba hangi marka aldın nereden temin edebilirim. doktorum inofolik önerdi ama bende ayrı ayrı almayı düsünüyorum en azından ilk bir ay bu sekılde kullanıp sonradan inofolike gecerim

Kızlar yumurta ile sperm yumurta çatladıktan sonra mı buluşuyor 😊 pik olması önemli değil o zaman çatlaması mı önemli
Şimdi şöyle, LH hormonu kanda pik yaptığı zaman folikül çatlar yumurta kanala verilir, yumurta fallop tüpünde ( kanalda) ilerlerken spermle karşılaşırsa döllenme olur. Kanal dışında başka yerde karşılaşırlarsa gebelik olmaz.
Yani pik önemli, çatlamasa önemli canim

Tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah:) bu arada ovulasyon testi pik olursa gebelik vardır diye birşey herkes için geçerli değilmiş bunu da görmüş olduk sayende :)
Kuzum benim gebelik testide çok silik. Elimde ovulasyon testi var, yapicam merak ediyorum koyuluk olcakmi. Çoğunda olmuş ama, olmayanda var galiba

Şimdi şöyle, LH hormonu kanda pik yaptığı zaman folikül çatlar yumurta kanala verilir, yumurta fallop tüpünde ( kanalda) ilerlerken spermle karşılaşırsa döllenme olur. Kanal dışında başka yerde karşılaşırlarsa gebelik olmaz.
Yani pik önemli, çatlamasa önemli canim
Pik gününü değerlendirdik canım bakalım artık karşılaşmışlardır inş 🙈

Bugün 11.günümdu öyle bi dürtü bisey beni , sabah yaptım çok silikti test, kan verdim sonuç bu, belirtim adet olcakmisim gibi sağ kasigim ağrıyor. Yani bunu belirti.olarak algılamadım. Sadece beyaz akintim var 2 gündür. Yumurtlamadaki gibi.
Regliden önce akıntı oluyor muydu ya bende de akıntı başladı ama gebelik testim de negatif çıkmıştı emin olamadım o yüzden

Kuzum benim gebelik testide çok silik. Elimde ovulasyon testi var, yapicam merak ediyorum koyuluk olcakmi. Çoğunda olmuş ama, olmayanda var galiba
Bak canım bu dünkü. Bugün de aynıydı bata 6 gün var ne dersin ümit var mı

Eklentiler

• IMG_20200708_170000.jpg
    IMG_20200708_170000.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 36
Herkese merhaba, benim de regli 13 ya da 14 unde. Bu ay çok kafama takmadım bu süreci, az önce bi test yapayim dedim, o kadar silik bi t çizgisi var ki, resim çekince gözükmüyor.. bundan 3 ay öncede boyle bir şey olmuştu, ard arda yaptığım 2 testte hayalet gibi çok zorla görülen t çizgisi vardı, adet olmuştum.. O yüzden şu anda çok heveslenmedim, resim de belli olmadığı için sizinlede paylaşamıyorum. Dün de adet olcakmisim gibi belirtiler vardi, sanci gogus hassasiyeti duygusallik. Velhasil durum bu😳
Ozaman inşallah bebiş vardır bir iki güne bir daha yap bence

X