- 18 Mayıs 2020
- 979
- 1.179
Testi açıp baktın mi canım bazen daha iyi gözüküyor öyle. Hatta istersen at buraya bakalım bizdeYaa silik ama cokkk silik gormek icin bayaa bi caba gerektiriyo beynimin oyunu bile olabilir o derece
Isteklerime gore cokMaşallah Allah bağışlasın. Kaç yaşındasın?
AWOX mudur ne zımbırtıysa. Hiç sevmedim kendisini bana güzel haberler vermediHangi marka test yapmistin
Testim bu canim ama fotoda gorunsun diye oynama yaptimTesti açıp baktın mi canım bazen daha iyi gözüküyor öyle. Hatta istersen at buraya bakalım bizde
Yok canım hiç de çok değil. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahIsteklerime gore cok36
Ovula marka var hcg 10 ustunu gosteriyormus boyle bi sebeple gorunmemis olmasin belki hassasiyetindendir testinAWOX mudur ne zımbırtıysa. Hiç sevmedim kendisini bana güzel haberler vermedi
Fotoda görünmüyorTestim bu canim ama fotoda gorunsun diye oynama yaptimdusun yani silikligi
Aminn insallah canim cumlemize hayirlisini sagliklisini versin RabbimYok canım hiç de çok değil. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah öyledir canım ama o ovula erken gebelik testi mi normal mi?Ovula marka var hcg 10 ustunu gosteriyormus boyle bi sebeple gorunmemis olmasin belki hassasiyetindendir testin
Iste onu demek istedim pek gosteremedim fotoda ama tabii belki o kadar gozlerimi portletip bakinca beynimin oyunu bile olabilirFotoda görünmüyor
Normali internetten daha ucuz oluyo ben toplu aliyorum gerci benim gibi test bagimlisi degilsen toplu almana da gerek yok amaİnşallah öyledir canım ama o ovula erken gebelik testi mi normal mi?
Yok değilim bana tek tek yeterNormali internetten daha ucuz oluyo ben toplu aliyorum gerci benim gibi test bagimlisi degilsen toplu almana da gerek yok ama
Bakalım testler gelsin deIste onu demek istedim pek gosteremedim fotoda ama tabii belki o kadar gozlerimi portletip bakinca beynimin oyunu bile olabilir
Insallah canim biz istiyoruz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Rabbimin elindeBakalım testler gelsin deinşallah daha net çıkar
Onun hakkında bılgım yok şu an inşaAllah yaşarsam paylaşırımBende her ay düzenli yumurtlama ağrısı yaşıyorum
Acaba hamile kalınca bu ağrı olmuyor mu diye düşünüyordum
3.gunu de gidebilirsin canım genelde regl 3.gunu çağırıp hormon testi yapıyorlarGünaydın arkadaşlar. Maalesef test negatif çıktı. Hem Awox marka erken gebelik testi yaptım hem normal gebelik testi. Her ikisi de negatif çıktı. Şimdi aklımda bazı sorular var.
1. o lekelenme neydi. Tehlikeli bir şey değildir umarım.
2. Doktor bana yumurtalıkların küçük bu ay gebe kalmazsan reglinin 2. günü gel ilaç vereyim dedi. Hangi ilaç olduğundan bahsetmedi. Ama bu sefer reglimin 2. günü pazara denk geliyor ilk veya 3. gün gitsem olur mu ki?
3. Acaba ilaçtan önce yumurtalıkları büyütmek çin bal-polen,... karışımını mı denesem
moralim bozuldu gerçekten. Bugün işe bile geç geldim bu sebeple
Hormon testi yaptırdım canım. Vajinal ultrasona da gittim 12. Gün o zaman doktor 2 gün gel demişti.3.gunu de gidebilirsin canım genelde regl 3.gunu çağırıp hormon testi yapıyorlar
Anladım canım demekki farklı bir şeye bakacak herşey gönlünce olsun inşaAllahHormon testi yaptırdım canım. Vajinal ultrasona da gittim 12. Gün o zaman doktor 2 gün gel demişti.
Öyle yapıyorum zaten canım... vajinal duş deyince içinin temizlendiğini bilmiyordumVajinal duş çok tehlikeli normal duşa alırken dış temizlik içine hiç birşey girmeden yüzeysel temizliğini uap