Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vermedi canim, hic bir şey vermedi, keçiboynuzu özü, havuç, incir, nohut bunları tüketiyor esim.
Hız %27, morfoloji 2
Aynı durumdayız sayılır. Benim eşimin toplam sperm sayısı 80 milyon... Kaliteli ileri hızlı 1 milyon... hareket sayısı az yani anlayacağınız..

Ve bize takviye edici gıda tarzı vitaminler verdi. Onu kullanmaya balşıyacaz şimdi.
Ama ben durmadım çakşır suyu filan aldım ayrıca takviye olarak eşime...

Hızın neden düşük olduğu ile ilgili de eşime bazı tetkikler yapılacak doktoru tarafından, hormonlarına, troidlerine bakacaklar

Hayırlısı olsun hakkımızda

Kizlar benim bat 11 temmuzdu yazmistim ya dun ve bir onceki gun testler coookk silik bi sekilde cikmisti. Ama o kadar silik ki emin degilim cikip cikmadigindan. Aksam yeni testler gelecek siparisim dua edin insallah vardir yaa

Kizlar benim bat 11 temmuzdu yazmistim ya dun ve bir onceki gun testler coookk silik bi sekilde cikmisti. Ama o kadar silik ki emin degilim cikip cikmadigindan. Aksam yeni testler gelecek siparisim dua edin insallah vardir yaa
Aman allahım çok heyecanlı. İnşallah çıkar canım ne kadardır deniyorsunuz? İlk çocuk mu?

Niye olmasin ki daha var bata karamsarlik yok insallah umudumuz var daha kirmizilari gormedik
Öyle canım da bende seninki gibi sipsilik çizgi dahi çıkmadı. Üzerinden saatler geçti baktım, sonradan da çıkmamış normal test yapsaydım hala umudum olurdu da erken gebelik olunca yok. Hele bi bat günüm gelsin, o gün olmazsam tekrar umutlanırım

Hangi marka test yapmistin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…