Aynı durumdayız sayılır. Benim eşimin toplam sperm sayısı 80 milyon... Kaliteli ileri hızlı 1 milyon... hareket sayısı az yani anlayacağınız..Vermedi canim, hic bir şey vermedi, keçiboynuzu özü, havuç, incir, nohut bunları tüketiyor esim.
Hız %27, morfoloji 2
Hayırlısı olsun hakkımızdaAynı durumdayız sayılır. Benim eşimin toplam sperm sayısı 80 milyon... Kaliteli ileri hızlı 1 milyon... hareket sayısı az yani anlayacağınız..
Ve bize takviye edici gıda tarzı vitaminler verdi. Onu kullanmaya balşıyacaz şimdi.
Ama ben durmadım çakşır suyu filan aldım ayrıca takviye olarak eşime...
Hızın neden düşük olduğu ile ilgili de eşime bazı tetkikler yapılacak doktoru tarafından, hormonlarına, troidlerine bakacaklar
İnşallah canım. Az kalmış benim de 11 temmuzMerhaba benimde bat 12 temmuz heyecanla bekliyorum umarim hepimiz seviniriz bu ay
Aynı benİnşallah canım. Az kalmış benim de 11 temmuzama ben test yaptım bugün tertemiz negatif çıktı. Hani daha negatif olamazdı... umarım sen sevinirsin bu ay
Bizim de yüzümüz en kısa zamanda güler inşallah canım. Gerçi senin testin geçersizdir. Tekrarladın mı?Aynı ben
Kesinlikle abdes alırken duşu vajinana tut diyen yok bence gebelik şansını düşürüyorsunCanm vajinal dus zaten saglik acisindan cok yalnis bisey
Vajinal duş çok tehlikeli normal duşa alırken dış temizlik içine hiç birşey girmeden yüzeysel temizliğini uapYok canımdıştan temizlemekten bahsediyorum aslında ben de bilmiyodum ki onun vajinal duş olduğunu sanıyodum ondan sordum zaten
HaklisinnKesinlikle abdes alırken duşu vajinana tut diyen yok bence gebelik şansını düşürüyorsun
Aa batlar ayni hadi insallah guzel haber veririz biz deİnşallah canım. Az kalmış benim de 11 temmuzama ben test yaptım bugün tertemiz negatif çıktı. Hani daha negatif olamazdı... umarım sen sevinirsin bu ay
İnşallah canım. Benim umudum yok ama senin için dua edicemAa batlar ayni hadi insallah guzel haber veririz biz de
Aynen canım bat 5 temmuzdu ben 1-2-3 temmuzda pik gördümCanm adete bikac gun kala mı yumurtlama oldu hemn cıkmaz ki gebelık en az 1 hafta beklemen lazm
Aman allahım çok heyecanlı. İnşallah çıkar canımKizlar benim bat 11 temmuzdu yazmistim ya dun ve bir onceki gun testler coookk silik bi sekilde cikmisti. Ama o kadar silik ki emin degilim cikip cikmadigindan. Aksam yeni testler gelecek siparisimdua edin insallah vardir yaa
Niye olmasin ki daha var bata karamsarlik yok insallah umudumuz var daha kirmizilari gormedikİnşallah canım. Benim umudum yok ama senin için dua edicem
Ben 2 hamilelik gecirdim ama ilkini kaybettim 6. Ayda. Suan 1 oglum var 13 aylik ama yasim gecmeden 2 3 olsun istiyorum Allah nasip ederseAman allahım çok heyecanlı. İnşallah çıkar canımne kadardır deniyorsunuz? İlk çocuk mu?
Öyle canım da bende seninki gibi sipsilik çizgi dahi çıkmadı. Üzerinden saatler geçti baktım, sonradan da çıkmamışNiye olmasin ki daha var bata karamsarlik yok insallah umudumuz var daha kirmizilari gormedik
Yaa silik ama cokkk silik gormek icin bayaa bi caba gerektiriyo beynimin oyunu bile olabilir o dereceAman allahım çok heyecanlı. İnşallah çıkar canımne kadardır deniyorsunuz? İlk çocuk mu?
Maşallah Allah bağışlasın. Kaç yaşındasın?Ben 2 hamilelik gecirdim ama ilkini kaybettim 6. Ayda. Suan 1 oglum var 13 aylik ama yasim gecmeden 2 3 olsun istiyorum Allah nasip ederse
Hangi marka test yapmistinÖyle canım da bende seninki gibi sipsilik çizgi dahi çıkmadı. Üzerinden saatler geçti baktım, sonradan da çıkmamışnormal test yapsaydım hala umudum olurdu da erken gebelik olunca yok. Hele bi bat günüm gelsin, o gün olmazsam tekrar umutlanırım