- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
Test var ama ilk idrarda denemek istiyorum çünkü gün içinde çokça su içiyorum. O yüzden cesaret edebilirsem yarın yapıcam. Ben hiç böyle korkak bir insan değildim yahu noldu banaAy bende heyecnalandım testi yaptınız mı
Gaza geldimYap tabisideee❤
Teşekkür ederim. Darısı isteyen herkesin başınaHadi bakalım hayırlı uğurlu olsuun, tebrik ederim❤
bu testleri bende anlamadım benimde aynı şekilde T çizgisi illaki var ama az ama çok. regl bittikten sonra 5 gün 2 çizgi de var sonra bi ara çizgi çıkmadı şimdi bugün yaptım yine iki çizgi var. acaba 2 saat sıvı almamakla mı ilgili çok sıvı alınca çizgi az mı çıkıyor kiKızlar yumurtlama testine bakar mısınız 3 ü de aynı gibi 5 inde yapmaya başladım bugün kıvamlı akıntım da geldi ama testte hiçbir değişim yok sanki... test bozuk mu acaba
Bende o lekelenmeye umut ediyorum, inşallah bebektir canim, sen de ben de isteyen herkes kavuşsunGaza geldimyapıcam yarın. Dua eder misin benim için? Tek umudum o lekelenme. Olmasaydı yapmazdım testi
Sorma o negatif testler ne kadar insanın sinirini bozuyor hep hüsran anlıyorum seni ama umutlar hep yüksek olsun pozitif kalmalısın bak yarın bize güzle haber vereceksinTest var ama ilk idrarda denemek istiyorum çünkü gün içinde çokça su içiyorum. O yüzden cesaret edebilirsem yarın yapıcam. Ben hiç böyle korkak bir insan değildim yahu noldu banabir kere ekrenden test yapmıştım geçtiğimiz aylarda negatifi gördüm ya ondan sonra korkar oldum
Daha yumurtlama olmamış canimKızlar yumurtlama testine bakar mısınız 3 ü de aynı gibi 5 inde yapmaya başladım bugün kıvamlı akıntım da geldi ama testte hiçbir değişim yok sanki... test bozuk mu acaba
bende gördüm ikinci çizgiyi :) inşallah bebiştirGünaydın kızlar bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ben çok silik bir çizgi gördüm sizde görebilecekmisiniz acaba yorumlarsanız çok mutlu olurum
Testleri yapmaya devam.edin, t çizgisini çok koyu yakalicaksiniz mutlakabu testleri bende anlamadım benimde aynı şekilde T çizgisi illaki var ama az ama çok. regl bittikten sonra 5 gün 2 çizgi de var sonra bi ara çizgi çıkmadı şimdi bugün yaptım yine iki çizgi var. acaba 2 saat sıvı almamakla mı ilgili çok sıvı alınca çizgi az mı çıkıyor ki
Canım biliyorum daha yumurtlama olmamış da hani diyolar bir iki gün öncesini de değerlendirin o bi iki günü yakalamaya çalışıyorumTestleri yapmaya devam.edin, t çizgisini çok koyu yakalicaksiniz mutlaka
Allah razı olsun canım. Senin de ne muradın varsa versin. Hayırlı olan en kısa zamanda bebeğine kavuştursun inşallah.Bende o lekelenmeye umut ediyorum, inşallah bebektir canim, sen de ben de isteyen herkes kavuşsunedicem dua bugün senin icin❤
İnşallah canım benim. Hepimize tez vakitte o pozitifi görmek nasip olur inşallahSorma o negatif testler ne kadar insanın sinirini bozuyor hep hüsran anlıyorum seni ama umutlar hep yüksek olsun pozitif kalmalısın bak yarın bize güzle haber vereceksin
Ben de anlamadım canım yaaa yumurta kıvamında akıntım da başladı ama test aynıbu testleri bende anlamadım benimde aynı şekilde T çizgisi illaki var ama az ama çok. regl bittikten sonra 5 gün 2 çizgi de var sonra bi ara çizgi çıkmadı şimdi bugün yaptım yine iki çizgi var. acaba 2 saat sıvı almamakla mı ilgili çok sıvı alınca çizgi az mı çıkıyor ki
İnş canımbende gördüm ikinci çizgiyi :) inşallah bebiştir
Tebrik ederim inş sağlıkla ilerlesinİyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim. Bu gün kan verdim sonuç 18 çıktı. Yeni bı gebelik dedi doktor. İnşallah kimyasal gebelik vs değildir.
Yani söyle gün aşırı ilişki olursa, ya da 2 günde 1, yeterli, sperm 72 saate kadar kadın vücudunda canlı kalabiliyormusCanım biliyorum daha yumurtlama olmamış da hani diyolar bir iki gün öncesini de değerlendirin o bi iki günü yakalamaya çalışıyorum
Amin hepimizi canimmAllah razı olsun canım. Senin de ne muradın varsa versin. Hayırlı olan en kısa zamanda bebeğine kavuştursun inşallah.
İnşallah canım benim. Hepimize tez vakitte o pozitifi görmek nasip olur inşallah❤ Desteğin için teşekkürler
5. Gün olmuş gibi, ama 14. günde yoğun koyu, siz yarın bi test daha yapın yine lh koyu cikarsa gebelik testi yapin. Ard arda ki koyuçıkınca gebelik belirtisi olabiliyormuşMurat Övüç ün meşhur performansı aklıma geliyo dalga dalga dalga dalgalanıyorrrr
5. gün pik dedim bugün gene koyu çıktı bu Lhaş hormonu nası bişeymişhangi günü şaapçağımı şaşırdım.
regl günüme 4 gün var benim biraz kısa 23 gün