Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlama testine bakar mısınız 3 ü de aynı gibi 5 inde yapmaya başladım bugün kıvamlı akıntım da geldi ama testte hiçbir değişim yok sanki... test bozuk mu acaba

Eklentiler

• Screenshot_20200707-184044_Gallery.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 40
Ay bende heyecnalandım testi yaptınız mı
Test var ama ilk idrarda denemek istiyorum çünkü gün içinde çokça su içiyorum. O yüzden cesaret edebilirsem yarın yapıcam. Ben hiç böyle korkak bir insan değildim yahu noldu bana bir kere ekrenden test yapmıştım geçtiğimiz aylarda negatifi gördüm ya ondan sonra korkar oldum

Kızlar yumurtlama testine bakar mısınız 3 ü de aynı gibi 5 inde yapmaya başladım bugün kıvamlı akıntım da geldi ama testte hiçbir değişim yok sanki... test bozuk mu acaba
bu testleri bende anlamadım benimde aynı şekilde T çizgisi illaki var ama az ama çok. regl bittikten sonra 5 gün 2 çizgi de var sonra bi ara çizgi çıkmadı şimdi bugün yaptım yine iki çizgi var. acaba 2 saat sıvı almamakla mı ilgili çok sıvı alınca çizgi az mı çıkıyor ki

Sorma o negatif testler ne kadar insanın sinirini bozuyor hep hüsran anlıyorum seni ama umutlar hep yüksek olsun pozitif kalmalısın bak yarın bize güzle haber vereceksin

Testleri yapmaya devam.edin, t çizgisini çok koyu yakalicaksiniz mutlaka

Bende o lekelenmeye umut ediyorum, inşallah bebektir canim, sen de ben de isteyen herkes kavuşsun edicem dua bugün senin icin❤
Allah razı olsun canım. Senin de ne muradın varsa versin. Hayırlı olan en kısa zamanda bebeğine kavuştursun inşallah.
Sorma o negatif testler ne kadar insanın sinirini bozuyor hep hüsran anlıyorum seni ama umutlar hep yüksek olsun pozitif kalmalısın bak yarın bize güzle haber vereceksin
İnşallah canım benim. Hepimize tez vakitte o pozitifi görmek nasip olur inşallah Desteğin için teşekkürler

Ben de anlamadım canım yaaa yumurta kıvamında akıntım da başladı ama test aynı

Murat Övüç ün meşhur performansı aklıma geliyo dalga dalga dalga dalgalanıyorrrr
5. gün pik dedim bugün gene koyu çıktı bu Lhaş hormonu nası bişeymiş hangi günü şaapçağımı şaşırdım.
regl günüme 4 gün var benim biraz kısa 23 gün

Eklentiler

• 20200707_191941.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 43
5. Gün olmuş gibi, ama 14. günde yoğun koyu, siz yarın bi test daha yapın yine lh koyu cikarsa gebelik testi yapin. Ard arda ki koyuçıkınca gebelik belirtisi olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…