Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size başarılar 😊 bu aydan da elendim :KK49::duduk: Ağustos’a geçiyorum:KK24:

5. Gün olmuş gibi, ama 14. günde yoğun koyu, siz yarın bi test daha yapın yine lh koyu cikarsa gebelik testi yapin. Ard arda ki koyuçıkınca gebelik belirtisi olabiliyormuş
gerçekten mii şaşırdm ben ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum. çok hakim değilim bu konulara yarın yine aynı saatte yaparım test zaten regl günüme çok az kaldı teşekkür ederim :) Summerwinter Summerwinter

Sonucum bugun çıktı pozitif mi

Eklentiler

• IMG_20200707_200342.jpg
    IMG_20200707_200342.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 89
5. Gün olmuş gibi, ama 14. günde yoğun koyu, siz yarın bi test daha yapın yine lh koyu cikarsa gebelik testi yapin. Ard arda ki koyuçıkınca gebelik belirtisi olabiliyormuş
Ya
gerçekten mii şaşırdm ben ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum. çok hakim değilim bu konulara yarın yine aynı saatte yaparım test zaten regl günüme çok az kaldı teşekkür ederim :) Summerwinter Summerwinter
Öyle diyolar ard arda birkaç gün LH köyü çıkarsa gebelik olabiliyormuş, yarın.haberverin bize, gönlünüze göre olsun

İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim. Bu gün kan verdim sonuç 18 çıktı. Yeni bı gebelik dedi doktor. İnşallah kimyasal gebelik vs değildir.
Canım benim kızımda değerim 23 dü çok şükür 6 yaşında geçen yıl dış gebelik yaşadım onda değerim 5 bindi önemli olan 2 gün sonra yaklaşık 2 katı gibi artmış olması. Hayırlı olsun

Hayırlı olsun darısı bizlere inşallah bende adet olacam gibi sızı var sabahtan beri bu saate kadar ama daha 18 gün var adet sancısı gibi sancılanıyorum acaba yumurtlamamı oluyor??

Yumurta çatladıgını test olmadan nasıl anlayablriz
uzmanlar yada planlı gebelik yapan yakınlarımdan yumurtlama dönemi çok akıntı ıslaklık olması gerekiyor hatta yumurta akı gelmesi gerekiyor vücut sıcaklığının yükseliyor vs diyorlar.
canım bende bu belirtilerin hiçbiri olmadı ovulasyonla takip ettiğim süreçte yumurtlamamdan bir hafta önce bu belirtiler vardı. Yumurtlama döneminde ve çatladığı zaman hiç akıntım olmadı kupkuruydum. Maalesef genellemeler herkese uymuyor.

Clife i denedinz mi macun özellikle pcos lulara iyi gelıyor hatta arkdsm 3 ay kullandı hamile kaldı bende bu ay kullandım bakalm istgramda var bi göz at istersen
Ben de pcos um doktor inofolic combi verdi 3 ay kullan dedi. Nette araştırdım baya memnun kalan vardı. Çok şükür ben de 2. ay işe yaradı. Şuan denediğin umarım işe yarar canım. Aksi durum olursa mutlaka tavsiye ederim. 🤗

X