- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
Masallah inşallah güzelce artar değerin çok sevindimİyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim. Bu gün kan verdim sonuç 18 çıktı. Yeni bı gebelik dedi doktor. İnşallah kimyasal gebelik vs değildir.
gerçekten mii şaşırdm ben ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum. çok hakim değilim bu konulara yarın yine aynı saatte yaparım test zaten regl günüme çok az kaldı teşekkür ederim :)5. Gün olmuş gibi, ama 14. günde yoğun koyu, siz yarın bi test daha yapın yine lh koyu cikarsa gebelik testi yapin. Ard arda ki koyuçıkınca gebelik belirtisi olabiliyormuş
Evet canm daha yeni maşallahh hayirli olsuunSonucum bugun çıktı pozitif mi
Ya bende yumurtlamanin 10.gunu beta baktirdim negatifti bugun 15.gunu regli olmadim acaba gebelik ihtimalim varmi senin degerinde yumurtlamanin 13.gunu sanrm 18cikti dimiSelinos 24 u diye tahmin ediyorum canım. Akıntı ağrı vsden
Ya5. Gün olmuş gibi, ama 14. günde yoğun koyu, siz yarın bi test daha yapın yine lh koyu cikarsa gebelik testi yapin. Ard arda ki koyuçıkınca gebelik belirtisi olabiliyormuş
Öyle diyolar ard arda birkaç gün LH köyü çıkarsa gebelik olabiliyormuş, yarın.haberverin bize, gönlünüze göre olsungerçekten mii şaşırdm ben ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum. çok hakim değilim bu konulara yarın yine aynı saatte yaparım test zaten regl günüme çok az kaldı teşekkür ederim :)Summerwinter
Değerinize göre genesiniz tebrikler, inşallah hhergün katlanarak.artar hcg değerinizSonucum bugun çıktı pozitif mi
Adetiniz geçti mi?Sonucum bugun çıktı pozitif mi
Amin inşallah canım Hayır regl 1 gün kala belli olduDeğerinize göre genesiniz tebrikler, inşallah hhergün katlanarak.artar hcg değeriniz
Teşekkür ederim canımEvet canm daha yeni maşallahh hayirli olsuun
Canım benim kızımda değerim 23 dü çok şükür 6 yaşında geçen yıl dış gebelik yaşadım onda değerim 5 bindi önemli olan 2 gün sonra yaklaşık 2 katı gibi artmış olması. Hayırlı olsunİyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim. Bu gün kan verdim sonuç 18 çıktı. Yeni bı gebelik dedi doktor. İnşallah kimyasal gebelik vs değildir.
Tebrik ederim canımİyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim. Bu gün kan verdim sonuç 18 çıktı. Yeni bı gebelik dedi doktor. İnşallah kimyasal gebelik vs değildir.
Canım hiç belirti hissettin mi? bizim kendi kendimize hissettiğimiz gibi kasık ağrısı mide bulantısı falanSonucum bugun çıktı pozitif mi
uzmanlar yada planlı gebelik yapan yakınlarımdan yumurtlama dönemi çok akıntı ıslaklık olması gerekiyor hatta yumurta akı gelmesi gerekiyor vücut sıcaklığının yükseliyor vs diyorlar.Yumurta çatladıgını test olmadan nasıl anlayablriz
Ben de pcos um doktor inofolic combi verdi 3 ay kullan dedi. Nette araştırdım baya memnun kalan vardı. Çok şükür ben de 2. ay işe yaradı. Şuan denediğin umarım işe yarar canım. Aksi durum olursa mutlaka tavsiye ederim.Clife i denedinz mi macun özellikle pcos lulara iyi gelıyor hatta arkdsm 3 ay kullandı hamile kaldı bende bu ay kullandım bakalm istgramda var bi göz at istersen