Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
An itibariyle 1 gun geciktim,2 gun once negatif testim oldugu icin hala evde sakin sakin, umitlenmeden bekliyorum.. Hayirlisi olsun insaallah

Günaydın kızlar bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ben çok silik bir çizgi gördüm sizde görebilecekmisiniz acaba yorumlarsanız çok mutlu olurum

Eklentiler

• IMG_20200707_093551.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20200707_093155.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 62
Çok geçmiş olsun canım inşallah önümüzdeki ay bebeğin seninle kalır
Çok teşekkür ederim canım. adet düzensizliğim olduğu için hemen olacağını zannetmiyorum. Dun doktordan düzenleyici ilaç istedim fakat eğer çocuk istiyorsan ilaç kullanmaman gerekir. Çünkü her düzenleyici ilacta az miktarda doğum kontol etkisi vardır dedi.akışına birakicaz mecburen. Gerçi içim rahatladı. Her seferinde büyük umutlarla beklemem en azından

Günaydın kızlar bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ben çok silik bir çizgi gördüm sizde görebilecekmisiniz acaba yorumlarsanız çok mutlu olurum
Ben gordum canm ikinci cizgiyi ama lütfen günün gecmeden ümitlenme ve kan sonucun pozitf cıkmadan insallah vardır

Ben gordum canm ikinci cizgiyi ama lütfen günün gecmeden ümitlenme ve kan sonucun pozitf cıkmadan insallah vardır
Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum yarın bidaha idrar testi yapıcam koyulaşma varsa öyle inanıcam adet geçincede kan vermeyi düşünüyorum

canım benim bizlerin de maalesef bu ay olmadı... Ama birlikte başarıcaz bu süreci birlikte atlatıcaz ve sonunda çok güzel şeyler bizleri bekliyor olacak.. iyi ki varsın. İyi ki varsınız ❤ PiXiEE H history1985 A Ansumjora

verilen vitamin neydi size? bize ımpryl adında bir takviye edici gıda verildi.
Çinko, b vitamini filan var içinde, açıkçası benim eşim zaten takviye edici gıda sürekli tüketiyor, hayat tarzı bu...içeriği de hemen hemen aynı ben bir faydası olacağını düşünmüyorum o nedenle...

Çakşır suyu filan diyorlar onu denemeye karar verdim eşim üzerinde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…