- 18 Şubat 2008
- 2.855
- 4.761
Yapiskan akintidan, yumurta aki gibi, parmagina aldiginda uzayan bir yapisi olmaliYumurta çatladıgını test olmadan nasıl anlayablriz
Çok teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun canım inşallah önümüzdeki ay bebeğin seninle kalır
Var gibi, hayirli olsun insallah bebektirGünaydın kızlar bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ben çok silik bir çizgi gördüm sizde görebilecekmisiniz acaba yorumlarsanız çok mutlu olurum
Ben görüyorum canım. Kan testi yaptır hemen. Inşallah sağ salim kucağına alırsınGünaydın kızlar bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ben çok silik bir çizgi gördüm sizde görebilecekmisiniz acaba yorumlarsanız çok mutlu olurum
Ben gordum canm ikinci cizgiyiGünaydın kızlar bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ben çok silik bir çizgi gördüm sizde görebilecekmisiniz acaba yorumlarsanız çok mutlu olurum
Evet 2. Resimde görüyorum, inşallah gebesinizdirGünaydın kızlar bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ben çok silik bir çizgi gördüm sizde görebilecekmisiniz acaba yorumlarsanız çok mutlu olurum
Test yapın var ise elinizdeAn itibariyle 1 gun geciktim,2 gun once negatif testim oldugu icin hala evde sakin sakin, umitlenmeden bekliyorum.. Hayirlisi olsun insaallah
İnş canım çok teşekkür ederimVar gibi, hayirli olsun insallah bebektir
Sağol canım kan testi için adetin geçmesini beklicemBen görüyorum canım. Kan testi yaptır hemen. Inşallah sağ salim kucağına alırsın
Çok teşekkür ederim inş öyledirEvet 2. Resimde görüyorum, inşallah gebesinizdir
Teşekkür ederimBen gordum canm ikinci cizgiyiama lütfen günün gecmeden ümitlenme ve kan sonucun pozitf cıkmadan insallah vardır
canım benim bizlerin de maalesef bu ay olmadı... Ama birlikte başarıcaz bu süreci birlikte atlatıcaz ve sonunda çok güzel şeyler bizleri bekliyor olacak.. iyi ki varsın. İyi ki varsınız ❤Merhaba kizlar bu ay hamilelik olsa da olmasa da gruptan yazicam demistim ve yazıyorum adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif sonraki günler normal gebelik yaptim her sabah en son bugün yani adetime 2-3 gün kala erken gebelik yaptim normal gebelik testi yaptım ikiside negatif en son akşam gittim kan testi yaptırdım ve sonuç 0.1 bunları neden anlatıyorum test yapamaya baslamamin en büyük sebebi gebelik belirtileri yasamamdi kasık batması kasık ağrısı bel ağrısı bikini bolgesinde ağrı ve ağrılarım bu surecte hep devam etti bugunde gogusleromde aşırı bir sızlama olunca hamild olduğuma çok inandım kan testini bu yüzden yaptırdım ki göğüslerim şu anda da çok sızlıyor adet zamanı bile böyle ağrım olmazdı bunları tüm belirtileri hamileliğe yorup sonrasında çok uzuldugum için yazıyorum lütfen bu süreçte eğer vücudunuzu gerçekten iyi tanimiyorsani belirti aramayın kendinizde çünkü belirti öle adet nerdeyse hemen hemen aynı ben çok heverslendim tum belirtileri hamileliğe yordum ama şimdi adet olacsgim gunu bekliyorum malesef.bu süreçte benim her zaman yamimda olan kahrını ceken destek veren canım arkadaşlarım H history1985Bidebayilistersenferiha A Ansumjora çok çok teşekkür ederim iyi ki varlar onlar olmasaydı bu süreç çok daha zor geçerdi
Kan verdim canım sonuç çıksın yazıcamIlk 5 dk içinde çıktıysa var gibi kuzucum bizi habersiz bırakma inşallah güzel haberlerle gelirsin
Ben gördüm canım inş bebişin seninledirKızlar normalde adet günüm 5 gün sonra ancak bu ay bir hafta erken yumurtlama olduğundan eminim. Testlere erken başladım testim de bu inşallah test doğrudur. Bu gün kan vereceğimEki Görüntüle 2658876
Çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese versin inşallahBen gördüm canım inş bebişin seninledir
Var gibi, inş kan sonucunda güzel haner alırsınızKızlar normalde adet günüm 5 gün sonra ancak bu ay bir hafta erken yumurtlama olduğundan eminim. Testlere erken başladım testim de bu inşallah test doğrudur. Bu gün kan vereceğimEki Görüntüle 2658876
verilen vitamin neydi size? bize ımpryl adında bir takviye edici gıda verildi.Kesinlikle katılıyor 1 sene denedik bende sorun var zannettim sorna bi baktık eşimde yanlış giden birşeyler var hemen doktora gittik şimdi 1 aydır eşim tedavi oluyor çok şükür bu ay ilk denememizi gerçekleştireceğiz
çok güçlü vitamin takviyeleri var eşler için yiyecek diyeti veriyorlar cep telefonu yatak odasında yasakinşallah her şey işe yarar
bu savaştan biz galip çıkıcaz kızlar :):):))::)canım benim bizlerin de maalesef bu ay olmadı... Ama birlikte başarıcaz bu süreci birlikte atlatıcaz ve sonunda çok güzel şeyler bizleri bekliyor olacak.. iyi ki varsın. İyi ki varsınız ❤PiXiEE H history1985 A Ansumjora