Canım hamilesin çizgi görünüyor .Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah gözün aydınGünaydın kızlar bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ben çok silik bir çizgi gördüm sizde görebilecekmisiniz acaba yorumlarsanız çok mutlu olurum
Yapiskan akintidan, yumurta aki gibi, parmagina aldiginda uzayan bir yapisi olmali
Merhabaverilen vitamin neydi size? bize ımpryl adında bir takviye edici gıda verildi.
Çinko, b vitamini filan var içinde, açıkçası benim eşim zaten takviye edici gıda sürekli tüketiyor, hayat tarzı bu...içeriği de hemen hemen aynı ben bir faydası olacağını düşünmüyorum o nedenle...
Çakşır suyu filan diyorlar onu denemeye karar verdim eşim üzerinde:)
Kan verdim canım. Teşekkür ederim. Sonucun çıkmasını bekliyorumVar gibi, inş kan sonucunda güzel haner alırsınız
Çok teşekkür ediyorum hepimizde bebişlerimize sağlıcakla kavuşalımCanım hamilesin çizgi görünüyor .Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah gözün aydın
Amin canım inşaallahÇok teşekkür ediyorum hepimizde bebişlerimize sağlıcakla kavuşalım
Merak ediyorum bizlere de söyleKan verdim canım. Teşekkür ederim. Sonucun çıkmasını bekliyorum
Seni merak ettim tatlım var mi belirtilerinDün oldu. Evet öyleymiş bakalım bat cumartesi. Bekleyemezsem erken gebelik testi yaparım perşembe günü. Amin canım sağolasın
Benim ayın 4 ünde geldi bugün gene geldi adetim 30 unda bitmişti erken yumurtlama olablirmi bide kasıklarımda adet olacakmışım gibi agrı varYapiskan akintidan, yumurta aki gibi, parmagina aldiginda uzayan bir yapisi olmali
Yok canım ufak tefek şeyler var ama emin olamıyorum. Yani arada baş dönmesi ve göz kararması oluyor ama duvara bağlı tansiyonum da sıkça düşer benim. 2 lt su içmeme rağmen kabızlık var. Bunun sebebi başka bir şey de olabilir bilmiyorum. Ara ara kasıklarımda ve bacaklarımda sızı hissettim ama hafif. Yani net bir şey yokSeni merak ettim tatlım var mi belirtilerin
Erken gebelik testi yap bi canim, inşallah vardır da burda güzel güzel gebe haberleri veririz duyarizYok canım ufak tefek şeyler var ama emin olamıyorum. Yani arada baş dönmesi ve göz kararması oluyor ama duvara bağlı tansiyonum da sıkça düşer benim. 2 lt su içmeme rağmen kabızlık var. Bunun sebebi başka bir şey de olabilir bilmiyorum. Ara ara kasıklarımda ve bacaklarımda sızı hissettim ama hafif. Yani net bir şey yok
İnşallah canım. Şimdi yapsam erken olmaz mı ki? Ben perşembe yapayım diye düşünüyordum , bata 2 kalaErken gebelik testi yap bi canim, inşallah vardır da burda güzel güzel gebe haberleri veririz duyariz
Erken gebelik 5 gün kala yapılabiliyor canimİnşallah canım. Şimdi yapsam erken olmaz mı ki? Ben perşembe yapayım diye düşünüyordum , bata 2 kala
Sanırım korkuyorumErken gebelik 5 gün kala yapılabiliyor canim
Ay bende heyecnalandım testi yaptınız mıSanırım korkuyorumyarın sabah yapsam mı ?
Gozunaydin canim hayirli olsuun darisi basimiza insallah saglikli guzel bi gebelik gecirirsin kac gun gecmisti adetinİyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim. Bu gün kan verdim sonuç 18 çıktı. Yeni bı gebelik dedi doktor. İnşallah kimyasal gebelik vs değildir.
Ayin kacinda yumurtladin canimKızlar normalde adet günüm 5 gün sonra ancak bu ay bir hafta erken yumurtlama olduğundan eminim. Testlere erken başladım testim de bu inşallah test doğrudur. Bu gün kan vereceğimEki Görüntüle 2658876
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsuun, tebrik ederim❤İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim. Bu gün kan verdim sonuç 18 çıktı. Yeni bı gebelik dedi doktor. İnşallah kimyasal gebelik vs değildir.
Yap tabisideee❤Sanırım korkuyorumyarın sabah yapsam mı ?