Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ben çok silik bir çizgi gördüm sizde görebilecekmisiniz acaba yorumlarsanız çok mutlu olurum
Canım hamilesin çizgi görünüyor .Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah gözün aydın

Yapiskan akintidan, yumurta aki gibi, parmagina aldiginda uzayan bir yapisi olmali
verilen vitamin neydi size? bize ımpryl adında bir takviye edici gıda verildi.
Çinko, b vitamini filan var içinde, açıkçası benim eşim zaten takviye edici gıda sürekli tüketiyor, hayat tarzı bu...içeriği de hemen hemen aynı ben bir faydası olacağını düşünmüyorum o nedenle...

Çakşır suyu filan diyorlar onu denemeye karar verdim eşim üzerinde:)
Merhaba
Eşime verdiği ilaçlar
Teatrio
İmpryl

ayrıca bol nohutlu yemekler, ısırgan çayı, havuç ve havuç suyu, kuru incir , kuru kara üzüm çekirdekli,

bende tüketiyorum bu besinleri
Ayrıca eşimin ilaçalrını biraz araştırdım mesela içinde coenzy Q10 mevcut
Ben collagen hapı , elevit ve coenzy Q10 de kullanıyorum

bakalım beklemedeyiz benimde yumurtlama dönemim 11 temmuz 13 gibi çatlar inşallah tuttururuz bu ay 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

not: çakşir suyunu biz 2 ay denedik o sıra hiç bir işe yaramamıştı
ama sonra kaan hocada tedaviye başladık bu verilen ilaçlar gerçekten içeriklerini araştırın normal besinle elde edilemez içerikler var mesela sadece istakozda bulunan bir madde var Türkiyede nerede istakoz bulup yiyicem yani ilaç mantıklı

Seni merak ettim tatlım var mi belirtilerin🙏
Yok canım ufak tefek şeyler var ama emin olamıyorum. Yani arada baş dönmesi ve göz kararması oluyor ama duvara bağlı tansiyonum da sıkça düşer benim. 2 lt su içmeme rağmen kabızlık var. Bunun sebebi başka bir şey de olabilir bilmiyorum. Ara ara kasıklarımda ve bacaklarımda sızı hissettim ama hafif. Yani net bir şey yok

Yok canım ufak tefek şeyler var ama emin olamıyorum. Yani arada baş dönmesi ve göz kararması oluyor ama duvara bağlı tansiyonum da sıkça düşer benim. 2 lt su içmeme rağmen kabızlık var. Bunun sebebi başka bir şey de olabilir bilmiyorum. Ara ara kasıklarımda ve bacaklarımda sızı hissettim ama hafif. Yani net bir şey yok
Erken gebelik testi yap bi canim, inşallah vardır da burda güzel güzel gebe haberleri veririz duyariz🙏

X