İnşallahh vardir canimDoğru canım ama nette en erken belirtilerden biri yazınca şüphelendim. Zaten yerleşme kanaması olabilecek bir lekelenme dışında bir belirti yaşamadım henüz.
Dün oldu. Evet öyleymiş bakalım bat cumartesi. Bekleyemezsem erken gebelik testi yaparım perşembe günü. Amin canım sağolasınİnşallahh vardir canimlekelenmen ne zaman oldu lekelenmeden 3-4 gun sonra kanda direk cikar varsa
Hayirli haberink verirsin inşallah haberdar etDün oldu. Evet öyleymiş bakalım bat cumartesi. Bekleyemezsem erken gebelik testi yaparım perşembe günü. Amin canım sağolasın
Kesinlikle katılıyor 1 sene denedik bende sorun var zannettim sorna bi baktık eşimde yanlış giden birşeyler var hemen doktora gittik şimdi 1 aydır eşim tedavi oluyor çok şükür bu ay ilk denememizi gerçekleştireceğizGuli007 beklenen bat 30 Temmuz olarak değiştirttim sana biliyorsun
6 aydır denemelerin başarısız çıkması ve bende herhangi bir sorun olmaması nedeni ile eşimden spermiyogram testi istendi.. Eşimin sonuçları pekte iç açıcı değil. Sperm sayısı düşük dolayısı ile hareketli ve kaliteli sperm sayısı da buna bağlı olarak ciddi anlamda düşük...
Artık süreç onun tedavisi ile devam edicek
Burdan herkese sesleniyorum... Denemelere başlamadan önce lütfen ama lütfen hormon testlerinize baktırın (reglinin 2 veya 3. günü bakılan), progestron testinize baktırın (reglinin 21. günü bakılan), eşinizin sperm testine baktırın... Doktor istemesede ısrarcı olun bu testlerde... en azından bir sorun var ise boşa kürek çekmemiş olursunuz...
Hatta gerekli ise rahim filmi dahi çekillin.
Bende her ay yumurtamın çatlamasını hissediyorum ilk defa başkasındanda duydum hamile kalınsa da o ağrı yaşanıyor demekkiBenimde tam 36saat sonra sol kasığımda aşırı bı ağrı oldu sanırım çatlama oldu çünkü solda bikaç yumurta vardı onlar bayağı büyümüştü..inşaAllah isteyen herkes pozitifi görür..ilk defa pozitif görunce çok sevınmıstm ama hayırlısı olsun..çok teşekkür ediyorum canım
İnşallah canım. Ederim mutlaka. Sende durumlar nedir?Hayirli haberink verirsin inşallah haberdar et
Adete 4 gun kala kan testim negatif canm bugun adet gunumdu olmadim yarin olurum heralde bekliyorumİnşallah canım. Ederim mutlaka. Sende durumlar nedir?
Kızlar bende pkosluyum on yıldır .doktor bana Diane 35 den başka bsey hiç vermedi size glifor inofolic combi filan veren olmuş.Değerlermiz çok yakın benimde böyle insülin direnci 3,8 falan ben kullanıyorum glifor yıllardır hamile olunca bıraktım şimdi yeniden başlıcam bebeğimin kalbi durdu hamilelik olana kadar devam çünkü kilo veremiyorum
Ayy ağlarım şimdi beninşallah vardır ve tutunabilir. Hepimiz için müjde verici bir ay olur inşallah bu ay.
Merhaba amin inşallah :) yani belirti diyecek kadar güçlü bir şey hissetmiyorum. Ufak tefek şeyleri de buna yormak istemiyorum. Zaten şöyle göğüslerim fln ağrısa direk kendimi ana kraliçe ilan edicem de yokMerhaba, öncelikle sevinciniz dâim olsun inşallah, bahsettiğiniz akıntıdan bende de oldu. Ovulasyon takibi yapmıştım bu ay. Ikinci yumurtlama ihtimalini düşünerek ovulasyon testi yaptım bir şey yoktu tabi, siz bir belirti hissediyor musunuz?
Geç yumurtlamış olabilir misin canım? Adetin o yüzden gecikmiş olabilir belki. Rabbim hayırlısını versinAdete 4 gun kala kan testim negatif canm bugun adet gunumdu olmadim yarin olurum heralde bekliyorumbu ay hsg ve histereskopi cekilicek polip alincak
Yok canim doktor kontroluyle devam ediyorum o yuzden catladigi gun belliMerhaba amin inşallah :) yani belirti diyecek kadar güçlü bir şey hissetmiyorum. Ufak tefek şeyleri de buna yormak istemiyorum. Zaten şöyle göğüslerim fln ağrısa direk kendimi ana kraliçe ilan edicem de yokEğer akıntı lekeyle beraber geldiyse yerleşme olabilir.
Geç yumurtlamış olabilir misin canım? Adetin o yüzden gecikmiş olabilir belki. Rabbim hayırlısını versin
1-2gun atabilir ya normal canim amin inşallah hepimizeMerhaba amin inşallah :) yani belirti diyecek kadar güçlü bir şey hissetmiyorum. Ufak tefek şeyleri de buna yormak istemiyorum. Zaten şöyle göğüslerim fln ağrısa direk kendimi ana kraliçe ilan edicem de yokEğer akıntı lekeyle beraber geldiyse yerleşme olabilir.
Geç yumurtlamış olabilir misin canım? Adetin o yüzden gecikmiş olabilir belki. Rabbim hayırlısını versin
Canım ben gliforu hamile olunca bıraktımKızlar bende pkosluyum on yıldır .doktor bana Diane 35 den başka bsey hiç vermedi size glifor inofolic combi filan veren olmuş.
Bana neden verilmedi
Bide insülin direnci için ben pkos kontrollerimde hormon testi yaptırırken oNada bakilmiyormu .ayrıca mi baktirmaliyim
Ilk 5 dk içinde çıktıysa var gibi kuzucum bizi habersiz bırakma inşallah güzel haberlerle gelirsinKızlar normalde adet günüm 5 gün sonra ancak bu ay bir hafta erken yumurtlama olduğundan eminim. Testlere erken başladım testim de bu inşallah test doğrudur. Bu gün kan vereceğimEki Görüntüle 2658876
Sanmam canım benim adete iki gün kala kan sonucu kesindir yanilmaz diye düşünüyorumUzulme canin sagolsun .. Dana gecmemis diyorsun adetin umitlendirmek istemem ama nebilim bir gecikince karat verseydin canim
Çok geçmiş olsun canım inşallah önümüzdeki ay bebeğin seninle kalırBen vücudumu iyi tanıyorum canım. Bugün kimyasal gebeliği tecrübe ettim. Gecenhaftadan beri belirtilerim olduğu için test yapıyordum. En son dün gece yaptım ve gece olmasına rağmen çift çizgiyi gördüm. Yine de yaptığıma pişmanım. Çünkü eğer test yapmasaydım adetimin erken gelmesini sıcak havalara ya da yavaş yavaş düzene girmesine bağlayabilirdim. Erkenden testlere başlayıp strese girmenin hiç birimize faydası yok. Güzelce adeti en az 10 geçirip test yapmak çok daha mantıklı. Adet 10 gün geçene kadarda hamilelik belirtisi görsem bile büyük ihtimal adet belirtisi diyeceğim artık. Böylesi daha hayırlı olur belki
canimsinnnnn