Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru canım ama nette en erken belirtilerden biri yazınca şüphelendim. Zaten yerleşme kanaması olabilecek bir lekelenme dışında bir belirti yaşamadım henüz.
İnşallahh vardir canim lekelenmen ne zaman oldu lekelenmeden 3-4 gun sonra kanda direk cikar varsa

Kesinlikle katılıyor 1 sene denedik bende sorun var zannettim sorna bi baktık eşimde yanlış giden birşeyler var hemen doktora gittik şimdi 1 aydır eşim tedavi oluyor çok şükür bu ay ilk denememizi gerçekleştireceğiz
çok güçlü vitamin takviyeleri var eşler için yiyecek diyeti veriyorlar cep telefonu yatak odasında yasak inşallah her şey işe yarar

Bende her ay yumurtamın çatlamasını hissediyorum ilk defa başkasındanda duydum hamile kalınsa da o ağrı yaşanıyor demekki

Merhabalar. Ben 39 yaşındayım ve 10 yıllık evliyim. Adetim 1.5 yıl öncesine kadar düzensizdi. Ama artık normal çok Şükür. 26 Mayısta normal adet oldum, 23 Haziranda ise kahverengi yada koyu kızıl gibi, koyu kıvamlı 3 gün aralıklı gelen bi akıntım oldu adet gibi değil kırmızıya dönmedi. Dün annemle paylaştım bunu, bana test yapmamı söyledi yerleşme olabilir dedi. Ama hiç bi belirti yok başka. He birde alt karında bi şişlik var gibi sert. Ben normalde her ay bir sürü belirti yaşıyorum :) Ama onların hiç birisi yok şuan. Bu nedenle de hiç şüphelenmedim. Olabilir mi bu. Yada bu adet kanamasına benzemeyen şey başka hangi durumlarda gelir. Böyle birşey yaşayanınız varsa bana yardımcı olabilirmi. Şimdiden teşekkür ederim.

Kızlar bende pkosluyum on yıldır .doktor bana Diane 35 den başka bsey hiç vermedi size glifor inofolic combi filan veren olmuş.

Bana neden verilmedi
Bide insülin direnci için ben pkos kontrollerimde hormon testi yaptırırken oNada bakilmiyormu .ayrıca mi baktirmaliyim

Ayy ağlarım şimdi ben inşallah vardır ve tutunabilir. Hepimiz için müjde verici bir ay olur inşallah bu ay.

Merhaba, öncelikle sevinciniz dâim olsun inşallah, bahsettiğiniz akıntıdan bende de oldu. Ovulasyon takibi yapmıştım bu ay. Ikinci yumurtlama ihtimalini düşünerek ovulasyon testi yaptım bir şey yoktu tabi, siz bir belirti hissediyor musunuz?

Merhaba amin inşallah :) yani belirti diyecek kadar güçlü bir şey hissetmiyorum. Ufak tefek şeyleri de buna yormak istemiyorum. Zaten şöyle göğüslerim fln ağrısa direk kendimi ana kraliçe ilan edicem de yok Eğer akıntı lekeyle beraber geldiyse yerleşme olabilir.
Adete 4 gun kala kan testim negatif canm bugun adet gunumdu olmadim yarin olurum heralde bekliyorum bu ay hsg ve histereskopi cekilicek polip alincak
Geç yumurtlamış olabilir misin canım? Adetin o yüzden gecikmiş olabilir belki. Rabbim hayırlısını versin

Yok canim doktor kontroluyle devam ediyorum o yuzden catladigi gun belli

1-2gun atabilir ya normal canim amin inşallah hepimize

Canım ben gliforu hamile olunca bıraktım

Uzulme canin sagolsun .. Dana gecmemis diyorsun adetin umitlendirmek istemem ama nebilim bir gecikince karat verseydin canim
Sanmam canım benim adete iki gün kala kan sonucu kesindir yanilmaz diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım inşallah önümüzdeki ay bebeğin seninle kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…