Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
An itibariyle 1 gun geciktim,2 gun once negatif testim oldugu icin hala evde sakin sakin, umitlenmeden bekliyorum.. Hayirlisi olsun insaallah

Günaydın kızlar bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ben çok silik bir çizgi gördüm sizde görebilecekmisiniz acaba yorumlarsanız çok mutlu olurum

Eklentiler

• IMG_20200707_093551.jpg
    IMG_20200707_093551.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20200707_093155.jpg
    IMG_20200707_093155.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 62
Çok geçmiş olsun canım inşallah önümüzdeki ay bebeğin seninle kalır 🥰
Çok teşekkür ederim canım. 😊adet düzensizliğim olduğu için hemen olacağını zannetmiyorum. Dun doktordan düzenleyici ilaç istedim fakat eğer çocuk istiyorsan ilaç kullanmaman gerekir. Çünkü her düzenleyici ilacta az miktarda doğum kontol etkisi vardır dedi.akışına birakicaz mecburen. Gerçi içim rahatladı. Her seferinde büyük umutlarla beklemem en azından 😁😁

Günaydın kızlar bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ben çok silik bir çizgi gördüm sizde görebilecekmisiniz acaba yorumlarsanız çok mutlu olurum
Ben gordum canm ikinci cizgiyi 👏👏👏 ama lütfen günün gecmeden ümitlenme ve kan sonucun pozitf cıkmadan insallah vardır🤲🏻

Ben gordum canm ikinci cizgiyi 👏👏👏 ama lütfen günün gecmeden ümitlenme ve kan sonucun pozitf cıkmadan insallah vardır🤲🏻
Teşekkür ederim 🤗bende öyle düşünüyorum yarın bidaha idrar testi yapıcam koyulaşma varsa öyle inanıcam adet geçincede kan vermeyi düşünüyorum

Merhaba kizlar bu ay hamilelik olsa da olmasa da gruptan yazicam demistim ve yazıyorum adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif sonraki günler normal gebelik yaptim her sabah en son bugün yani adetime 2-3 gün kala erken gebelik yaptim normal gebelik testi yaptım ikiside negatif en son akşam gittim kan testi yaptırdım ve sonuç 0.1 bunları neden anlatıyorum test yapamaya baslamamin en büyük sebebi gebelik belirtileri yasamamdi kasık batması kasık ağrısı bel ağrısı bikini bolgesinde ağrı ve ağrılarım bu surecte hep devam etti bugunde gogusleromde aşırı bir sızlama olunca hamild olduğuma çok inandım kan testini bu yüzden yaptırdım ki göğüslerim şu anda da çok sızlıyor adet zamanı bile böyle ağrım olmazdı bunları tüm belirtileri hamileliğe yorup sonrasında çok uzuldugum için yazıyorum lütfen bu süreçte eğer vücudunuzu gerçekten iyi tanimiyorsani belirti aramayın kendinizde çünkü belirti öle adet nerdeyse hemen hemen aynı ben çok heverslendim tum belirtileri hamileliğe yordum ama şimdi adet olacsgim gunu bekliyorum malesef.bu süreçte benim her zaman yamimda olan kahrını ceken destek veren canım arkadaşlarım H history1985 Bidebayilistersenferiha Bidebayilistersenferiha A Ansumjora çok çok teşekkür ederim iyi ki varlar onlar olmasaydı bu süreç çok daha zor geçerdi
canım benim bizlerin de maalesef bu ay olmadı... Ama birlikte başarıcaz bu süreci birlikte atlatıcaz ve sonunda çok güzel şeyler bizleri bekliyor olacak.. iyi ki varsın. İyi ki varsınız ❤ PiXiEE PiXiEE H history1985 A Ansumjora

Kesinlikle katılıyor 1 sene denedik bende sorun var zannettim sorna bi baktık eşimde yanlış giden birşeyler var hemen doktora gittik şimdi 1 aydır eşim tedavi oluyor çok şükür bu ay ilk denememizi gerçekleştireceğiz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
çok güçlü vitamin takviyeleri var eşler için yiyecek diyeti veriyorlar cep telefonu yatak odasında yasak 🤨 inşallah her şey işe yarar 🙏🏻🙏🏻🧿
verilen vitamin neydi size? bize ımpryl adında bir takviye edici gıda verildi.
Çinko, b vitamini filan var içinde, açıkçası benim eşim zaten takviye edici gıda sürekli tüketiyor, hayat tarzı bu...içeriği de hemen hemen aynı ben bir faydası olacağını düşünmüyorum o nedenle...

Çakşır suyu filan diyorlar onu denemeye karar verdim eşim üzerinde:)

X