Çok teşekkürler bende Avrupa tarafındayım gebelik öncesi testleri için iyi bir doktor arayışı içindeyimBen Avrupa yakasındayım biruni üniversitesi hastanesinde ilk doğumunu yaptım doktorum çok iyidi.hazel çağın kuzey.hastane çok konforlu olmadığı için eğer 2.ci bebek olursa Florya vm medical park Seval zerene gitmeyi planlıyorum kendisinde çok iyi bir doktor ve ilgili.
Ne demek ben daha önce acıbadem de bir sürü doktora gittim ilk hamileliğim problemliydi seni sadece para olarak görüyorlar ve aşağılık muamelesi yapıyorlar en son hazel hanımla karşılaştım tüm problemleri mi dinledi ve sorduğum her soruya cevap verdi ve bana olucak bütün süreçleri anlattı dediği gibide oldu. Umarım seni anlayacak ve iyi yönlendirecek bir doktor bulabilirsinÇok teşekkürler bende Avrupa tarafındayım gebelik öncesi testleri için iyi bir doktor arayışı içindeyim
Teşekkür ederimNe demek ben daha önce acıbadem de bir sürü doktora gittim ilk hamileliğim problemliydi seni sadece para olarak görüyorlar ve aşağılık muamelesi yapıyorlar en son hazel hanımla karşılaştım tüm problemleri mi dinledi ve sorduğum her soruya cevap verdi ve bana olucak bütün süreçleri anlattı dediği gibide oldu. Umarım seni anlayacak ve iyi yönlendirecek bir doktor bulabilirsin
Canım sabah ilk idrarla yapsana var gibi herhangi bir ilaç etkisi vs yoksa benimde kızımda çok silik çıkmıştı beta 23 dü rabbim nasip etti kızım 6 yaşındaSimdi yine test yaptim.artik kafayi yedim heralde sonuç böyle.Butun bu testler bozuk mu?yoksa hep ayni hastanede yaptigim için mi?yoksa ben mi testi yanlis yapiyorum anlamadim.5 dk içinde çıkan sonuç
Beklentiler olupta gebelik olmayınca gerçekten ekstra zor oluyor. Rabbim halkında hayırlısını versin. Hormonlarına baktırmış mıydın canım?Merhaba kizlar bu ay hamilelik olsa da olmasa da gruptan yazicam demistim ve yazıyorum adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif sonraki günler normal gebelik yaptim her sabah en son bugün yani adetime 2-3 gün kala erken gebelik yaptim normal gebelik testi yaptım ikiside negatif en son akşam gittim kan testi yaptırdım ve sonuç 0.1 bunları neden anlatıyorum test yapamaya baslamamin en büyük sebebi gebelik belirtileri yasamamdi kasık batması kasık ağrısı bel ağrısı bikini bolgesinde ağrı ve ağrılarım bu surecte hep devam etti bugunde gogusleromde aşırı bir sızlama olunca hamild olduğuma çok inandım kan testini bu yüzden yaptırdım ki göğüslerim şu anda da çok sızlıyor adet zamanı bile böyle ağrım olmazdı bunları tüm belirtileri hamileliğe yorup sonrasında çok uzuldugum için yazıyorum lütfen bu süreçte eğer vücudunuzu gerçekten iyi tanimiyorsani belirti aramayın kendinizde çünkü belirti öle adet nerdeyse hemen hemen aynı ben çok heverslendim tum belirtileri hamileliğe yordum ama şimdi adet olacsgim gunu bekliyorum malesef.bu süreçte benim her zaman yamimda olan kahrını ceken destek veren canım arkadaşlarım @history1985 @TOBEORNOTTOBE1 A Ansumjora çok çok teşekkür ederim iyi ki varlar onlar olmasaydı bu süreç çok daha zor geçerdi
Aynen öyle bu ay baktiricam inşallahBeklentiler olupta gebelik olmayınca gerçekten ekstra zor oluyor. Rabbim halkında hayırlısını versin. Hormonlarına baktırmış mıydın canım?
Kuzum ask olsun ne kahrı... Ağustos topigine geciz yaparız artık burdan kaldıki benim umudum ağustos da da yok amaMerhaba kizlar bu ay hamilelik olsa da olmasa da gruptan yazicam demistim ve yazıyorum adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif sonraki günler normal gebelik yaptim her sabah en son bugün yani adetime 2-3 gün kala erken gebelik yaptim normal gebelik testi yaptım ikiside negatif en son akşam gittim kan testi yaptırdım ve sonuç 0.1 bunları neden anlatıyorum test yapamaya baslamamin en büyük sebebi gebelik belirtileri yasamamdi kasık batması kasık ağrısı bel ağrısı bikini bolgesinde ağrı ve ağrılarım bu surecte hep devam etti bugunde gogusleromde aşırı bir sızlama olunca hamild olduğuma çok inandım kan testini bu yüzden yaptırdım ki göğüslerim şu anda da çok sızlıyor adet zamanı bile böyle ağrım olmazdı bunları tüm belirtileri hamileliğe yorup sonrasında çok uzuldugum için yazıyorum lütfen bu süreçte eğer vücudunuzu gerçekten iyi tanimiyorsani belirti aramayın kendinizde çünkü belirti öle adet nerdeyse hemen hemen aynı ben çok heverslendim tum belirtileri hamileliğe yordum ama şimdi adet olacsgim gunu bekliyorum malesef.bu süreçte benim her zaman yamimda olan kahrını ceken destek veren canım arkadaşlarım @history1985 @TOBEORNOTTOBE1 A Ansumjora çok çok teşekkür ederim iyi ki varlar onlar olmasaydı bu süreç çok daha zor geçerdi
Yaaa canim bende bu ay cok belirti gördüm hiss ediyordum sanki ama olmadi adet oldumMerhaba kizlar bu ay hamilelik olsa da olmasa da gruptan yazicam demistim ve yazıyorum adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif sonraki günler normal gebelik yaptim her sabah en son bugün yani adetime 2-3 gün kala erken gebelik yaptim normal gebelik testi yaptım ikiside negatif en son akşam gittim kan testi yaptırdım ve sonuç 0.1 bunları neden anlatıyorum test yapamaya baslamamin en büyük sebebi gebelik belirtileri yasamamdi kasık batması kasık ağrısı bel ağrısı bikini bolgesinde ağrı ve ağrılarım bu surecte hep devam etti bugunde gogusleromde aşırı bir sızlama olunca hamild olduğuma çok inandım kan testini bu yüzden yaptırdım ki göğüslerim şu anda da çok sızlıyor adet zamanı bile böyle ağrım olmazdı bunları tüm belirtileri hamileliğe yorup sonrasında çok uzuldugum için yazıyorum lütfen bu süreçte eğer vücudunuzu gerçekten iyi tanimiyorsani belirti aramayın kendinizde çünkü belirti öle adet nerdeyse hemen hemen aynı ben çok heverslendim tum belirtileri hamileliğe yordum ama şimdi adet olacsgim gunu bekliyorum malesef.bu süreçte benim her zaman yamimda olan kahrını ceken destek veren canım arkadaşlarım @history1985 @TOBEORNOTTOBE1 A Ansumjora çok çok teşekkür ederim iyi ki varlar onlar olmasaydı bu süreç çok daha zor geçerdi
Rica ederimBenimde tam 36saat sonra sol kasığımda aşırı bı ağrı oldu sanırım çatlama oldu çünkü solda bikaç yumurta vardı onlar bayağı büyümüştü..inşaAllah isteyen herkes pozitifi görür..ilk defa pozitif görunce çok sevınmıstm ama hayırlısı olsun..çok teşekkür ediyorum canım
Clife i denedinz mi macun özellikle pcos lulara iyi gelıyor hatta arkdsm 3 ay kullandı hamile kaldı bende bu ay kullandım bakalm istgramda var bi göz at istersenAdet oluyorum basladi az az.. 10ay oldu ne zaman olacak kizlar ben cok yoruldum Allahin gucune gitmesin☹☹ pcosum 4aydir doktorla devam ediyorum tık yok,
Doktorum izin vermiyor canim ya benim yumurta olusumunda vs sikinti yok klomenlr lluyor zaten pcosum ama hormonlarimda normal sadece polibim var o alinacak bu ay doktor ona bagladi gebelik olmamasini insallah o alininca olurClife i denedinz mi macun özellikle pcos lulara iyi gelıyor hatta arkdsm 3 ay kullandı hamile kaldı bende bu ay kullandım bakalm istgramda var bi göz at istersen
İnsallah canm gecms olsnDoktorum izin vermiyor canim ya benim yumurta olusumunda vs sikinti yok klomenlr lluyor zaten pcosum ama hormonlarimda normal sadece polibim var o alinacak bu ay doktor ona bagladi gebelik olmamasini insallah o alininca olurtabsiyen icin tesekkur ederim
Sagol caniim bigun hepimiz gebelik haberimizi paylasiriz burdaİnsallah canm gecms olsn
Canim aslinda gebelik belirtileri beta 5- 10binin ustune ciktiginda basliyor gec yani o yuzden 2-3 hafta gecikmeden oncekileri belirti saymamak lazimKızlar hayırlı geceler :) bir şey soracam. Günde 2 litre civarında su içiyorum ama kabızlık çekiyorum. Bunu yaşayıp hamile kaldığını öğrenen var mı? Belirti olarak yazıyor da internette
Uzulme canin sagolsun .. Dana gecmemis diyorsun adetin umitlendirmek istemem ama nebilim bir gecikince karat verseydin canimMerhaba kizlar bu ay hamilelik olsa da olmasa da gruptan yazicam demistim ve yazıyorum adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif sonraki günler normal gebelik yaptim her sabah en son bugün yani adetime 2-3 gün kala erken gebelik yaptim normal gebelik testi yaptım ikiside negatif en son akşam gittim kan testi yaptırdım ve sonuç 0.1 bunları neden anlatıyorum test yapamaya baslamamin en büyük sebebi gebelik belirtileri yasamamdi kasık batması kasık ağrısı bel ağrısı bikini bolgesinde ağrı ve ağrılarım bu surecte hep devam etti bugunde gogusleromde aşırı bir sızlama olunca hamild olduğuma çok inandım kan testini bu yüzden yaptırdım ki göğüslerim şu anda da çok sızlıyor adet zamanı bile böyle ağrım olmazdı bunları tüm belirtileri hamileliğe yorup sonrasında çok uzuldugum için yazıyorum lütfen bu süreçte eğer vücudunuzu gerçekten iyi tanimiyorsani belirti aramayın kendinizde çünkü belirti öle adet nerdeyse hemen hemen aynı ben çok heverslendim tum belirtileri hamileliğe yordum ama şimdi adet olacsgim gunu bekliyorum malesef.bu süreçte benim her zaman yamimda olan kahrını ceken destek veren canım arkadaşlarım @history1985 @TOBEORNOTTOBE1 A Ansumjora çok çok teşekkür ederim iyi ki varlar onlar olmasaydı bu süreç çok daha zor geçerdi
Gelecek ay için umut var inşallah canım. Ama bu ay için olduğunu zannetmiyorum. Dış gebelik riskini de göze alarak istedi testleri. Inşallah hormonlarım da normal çıkarda ilaç falan kullanmak zorunda kalmam. Hiç sevmiyorum çünkü. Bu ay folic asit kullanıcam sadece. Doğal olarakta adet duzensizliigm için hayıt otu kapsülü almayı düşünüyorumHala umut var demek
Doğru canım ama nette en erken belirtilerden biri yazınca şüphelendim. Zaten yerleşme kanaması olabilecek bir lekelenme dışında bir belirti yaşamadım henüz.Canim aslinda gebelik belirtileri beta 5- 10binin ustune ciktiginda basliyor gec yani o yuzden 2-3 hafta gecikmeden oncekileri belirti saymamak lazim
Ben vücudumu iyi tanıyorum canım. Bugün kimyasal gebeliği tecrübe ettim. Gecenhaftadan beri belirtilerim olduğu için test yapıyordum. En son dün gece yaptım ve gece olmasına rağmen çift çizgiyi gördüm. Yine de yaptığıma pişmanım. Çünkü eğer test yapmasaydım adetimin erken gelmesini sıcak havalara ya da yavaş yavaş düzene girmesine bağlayabilirdim. Erkenden testlere başlayıp strese girmenin hiç birimize faydası yok. Güzelce adeti en az 10 geçirip test yapmak çok daha mantıklı. Adet 10 gün geçene kadarda hamilelik belirtisi görsem bile büyük ihtimal adet belirtisi diyeceğim artık. Böylesi daha hayırlı olur belkiMerhaba kizlar bu ay hamilelik olsa da olmasa da gruptan yazicam demistim ve yazıyorum adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif sonraki günler normal gebelik yaptim her sabah en son bugün yani adetime 2-3 gün kala erken gebelik yaptim normal gebelik testi yaptım ikiside negatif en son akşam gittim kan testi yaptırdım ve sonuç 0.1 bunları neden anlatıyorum test yapamaya baslamamin en büyük sebebi gebelik belirtileri yasamamdi kasık batması kasık ağrısı bel ağrısı bikini bolgesinde ağrı ve ağrılarım bu surecte hep devam etti bugunde gogusleromde aşırı bir sızlama olunca hamild olduğuma çok inandım kan testini bu yüzden yaptırdım ki göğüslerim şu anda da çok sızlıyor adet zamanı bile böyle ağrım olmazdı bunları tüm belirtileri hamileliğe yorup sonrasında çok uzuldugum için yazıyorum lütfen bu süreçte eğer vücudunuzu gerçekten iyi tanimiyorsani belirti aramayın kendinizde çünkü belirti öle adet nerdeyse hemen hemen aynı ben çok heverslendim tum belirtileri hamileliğe yordum ama şimdi adet olacsgim gunu bekliyorum malesef.bu süreçte benim her zaman yamimda olan kahrını ceken destek veren canım arkadaşlarım @history1985 @TOBEORNOTTOBE1 A Ansumjora çok çok teşekkür ederim iyi ki varlar onlar olmasaydı bu süreç çok daha zor geçerdi