Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkürler bende Avrupa tarafındayım gebelik öncesi testleri için iyi bir doktor arayışı içindeyim

Çok teşekkürler bende Avrupa tarafındayım gebelik öncesi testleri için iyi bir doktor arayışı içindeyim
Ne demek ben daha önce acıbadem de bir sürü doktora gittim ilk hamileliğim problemliydi seni sadece para olarak görüyorlar ve aşağılık muamelesi yapıyorlar en son hazel hanımla karşılaştım tüm problemleri mi dinledi ve sorduğum her soruya cevap verdi ve bana olucak bütün süreçleri anlattı dediği gibide oldu. Umarım seni anlayacak ve iyi yönlendirecek bir doktor bulabilirsin

Teşekkür ederim

Simdi yine test yaptim.artik kafayi yedim heralde sonuç böyle.Butun bu testler bozuk mu?yoksa hep ayni hastanede yaptigim için mi?yoksa ben mi testi yanlis yapiyorum anlamadim.5 dk içinde çıkan sonuç
Canım sabah ilk idrarla yapsana var gibi herhangi bir ilaç etkisi vs yoksa benimde kızımda çok silik çıkmıştı beta 23 dü rabbim nasip etti kızım 6 yaşında

Beklentiler olupta gebelik olmayınca gerçekten ekstra zor oluyor. Rabbim halkında hayırlısını versin. Hormonlarına baktırmış mıydın canım?

Kuzum ask olsun ne kahrı... Ağustos topigine geciz yaparız artık burdan kaldıki benim umudum ağustos da da yok ama

Yaaa canim bende bu ay cok belirti gördüm hiss ediyordum sanki ama olmadi adet oldumcok kotu oldum ama kismet insallah Allah hayırlısıyla verir hepimizedaha 6gun var umudunu kaybetme

Rica ederim

Adet oluyorum basladi az az.. 10ay oldu ne zaman olacak kizlar ben cok yoruldum Allahin gucune gitmesin☹☹ pcosum 4aydir doktorla devam ediyorum tık yok,
Clife i denedinz mi macun özellikle pcos lulara iyi gelıyor hatta arkdsm 3 ay kullandı hamile kaldı bende bu ay kullandım bakalm istgramda var bi göz at istersen

Clife i denedinz mi macun özellikle pcos lulara iyi gelıyor hatta arkdsm 3 ay kullandı hamile kaldı bende bu ay kullandım bakalm istgramda var bi göz at istersen
Doktorum izin vermiyor canim ya benim yumurta olusumunda vs sikinti yok klomenlr lluyor zaten pcosum ama hormonlarimda normal sadece polibim var o alinacak bu ay doktor ona bagladi gebelik olmamasini insallah o alininca olur tabsiyen icin tesekkur ederim

İnsallah canm gecms olsn

Kızlar hayırlı geceler :) bir şey soracam. Günde 2 litre civarında su içiyorum ama kabızlık çekiyorum. Bunu yaşayıp hamile kaldığını öğrenen var mı? Belirti olarak yazıyor da internette

Kızlar hayırlı geceler :) bir şey soracam. Günde 2 litre civarında su içiyorum ama kabızlık çekiyorum. Bunu yaşayıp hamile kaldığını öğrenen var mı? Belirti olarak yazıyor da internette
Canim aslinda gebelik belirtileri beta 5- 10binin ustune ciktiginda basliyor gec yani o yuzden 2-3 hafta gecikmeden oncekileri belirti saymamak lazim

Uzulme canin sagolsun .. Dana gecmemis diyorsun adetin umitlendirmek istemem ama nebilim bir gecikince karat verseydin canim

Hala umut var demek
Gelecek ay için umut var inşallah canım. Ama bu ay için olduğunu zannetmiyorum. Dış gebelik riskini de göze alarak istedi testleri. Inşallah hormonlarım da normal çıkarda ilaç falan kullanmak zorunda kalmam. Hiç sevmiyorum çünkü. Bu ay folic asit kullanıcam sadece. Doğal olarakta adet duzensizliigm için hayıt otu kapsülü almayı düşünüyorum

Canim aslinda gebelik belirtileri beta 5- 10binin ustune ciktiginda basliyor gec yani o yuzden 2-3 hafta gecikmeden oncekileri belirti saymamak lazim
Doğru canım ama nette en erken belirtilerden biri yazınca şüphelendim. Zaten yerleşme kanaması olabilecek bir lekelenme dışında bir belirti yaşamadım henüz.

Ben vücudumu iyi tanıyorum canım. Bugün kimyasal gebeliği tecrübe ettim. Gecenhaftadan beri belirtilerim olduğu için test yapıyordum. En son dün gece yaptım ve gece olmasına rağmen çift çizgiyi gördüm. Yine de yaptığıma pişmanım. Çünkü eğer test yapmasaydım adetimin erken gelmesini sıcak havalara ya da yavaş yavaş düzene girmesine bağlayabilirdim. Erkenden testlere başlayıp strese girmenin hiç birimize faydası yok. Güzelce adeti en az 10 geçirip test yapmak çok daha mantıklı. Adet 10 gün geçene kadarda hamilelik belirtisi görsem bile büyük ihtimal adet belirtisi diyeceğim artık. Böylesi daha hayırlı olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…