- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Normalde kanda az miktarda lh var zaman.zaman yumurtlama dışınsa da testte gözüküyor, hamile olanlarda baya koyu çıkıyor ard arda. Normal test için 2 3 gün daha geçsinBenimki koyu çizgi henüz yok silik t çizgisi belki yarın yaparım erken gebelik testi elimde normal kaset test var acaba yarın onla mı yapsam
Çok teşekkür ederim bilgi içinNormalde kanda az miktarda lh var zaman.zaman yumurtlama dışınsa da testte gözüküyor, hamile olanlarda baya koyu çıkıyor ard arda. Normal test için 2 3 gün daha geçsin
Canım ben istdayım burda olsaydınız doktor tavsiyesi verebilirdimantalya manavgattayım.
Canım doktorun vermeye üşendiği bilgiyi ben vereyim sana. Döllenme gerçekleştikten sonra zigotun rahme düşmesi yaklaşık 1 hafta sürüyor. Bir aralık verecek olursak 6-12 gün. Genelde 7-8-9 arasında oluyor ama. Rahme düştükten sonra beta HCG salgılanmaya başlanır bunun da idrarda belirgin hale gelebilmesi 4-5 gün alıyormuş. Yani aşağı yukarı döllenmeden 12-13-14 gün geçmesi gerekiyorDoktor değiştirme şansım var.Başka doktora gidebilirim.Test alacaktım vazgeçtim.Bilmiyorum hala olabilir mi acaba?adam gibi ilişkiden 10 gün sonra olsa olurdu dese tamam diyecektim.İlişkiden kaç gün sonra maksimum bakıldığında varsa vardır yoksa yoktur acaba?Adam gibi bir doktora denk gelen varsa yazabilir mi acaba?
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.Canım doktorun vermeye üşendiği bilgiyi ben vereyim sana. Döllenme gerçekleştikten sonra zigotun rahme düşmesi yaklaşık 1 hafta sürüyor. Bir aralık verecek olursak 6-12 gün. Genelde 7-8-9 arasında oluyor ama. Rahme düştükten sonra beta HCG salgılanmaya başlanır bunun da idrarda belirgin hale gelebilmesi 4-5 gün alıyormuş. Yani aşağı yukarı döllenmeden 12-13-14 gün geçmesi gerekiyor
Amin cümlemizden canım. Ne demek. Bazı doktorlar çok ketum oluyorlar. En iyisi imkanınız varsa özelde iyi bir doktora gitmekÇok teşekkür ederim canım allah razı olsun.
Şu an hala devam ediyor canım. Bildiğimiz adet kanaması şeklinde. Doktordan geliyorum ultrasonla muayene etti. Sağ ve sol yumurtalıklarınin durumu gayetiyi dedi. Rahim duvarı kalınlığı var bu da şu anki durum için çok normal dedi. Hormon ve hcg testi istedi 2 gün sonra gideceğim. Hem tekrar kan verip hemde bugünkü tahlillerin sonuçlarına bakılacak.Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim zamanını biliyordur adet kanamanızı sürekli kontrol edin ümitlendirmek istemem ama adet kanaması gibi kanama görüp hamile olanlar var çünkü siz idrar testinde silik çizgi gördünüz eğer ki adetinizi hemen kesilirse veya kahverengi ne dönerse bir daha test yapın
O kadar haklısın ki canım bende sonuna kadar sana katılıyorum. Sanırım aylardır bekle bekle hep negatif sonuç onun yılgınlığı oldu biraz ama dediğin gibi Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin zamanı gelince hayırlısı ise o da olur. Birkaç ay daha deneyip hala olmazsa Eylül gibi üniversite hastanesinden hoca dan randevu alıp gitmeyi düşünüyorum. Özel hastanelerden pek verim alamadım.Hayır birkere ümidi kesmek günah canim.. yakışmaz.. Bu bir.. ikincisi herzaman öncelik senin sağlığın.. onda sonrada hakkında hayırlısı.. biliyorum söylemesi kolay ama bende uzun zamandır bekliyenlerdenim seni çok iyi anlıyorum.. Ama eğer Rabbim yazdıysa sana evlat mutlaka zamanı gelince oda olur.. Bu ay olmaz Obur ay olur sen ama ümidini kesme
Haklısınız dediğiniz gibi oldu. Bende polikistikover var zaten adetlerim vs de düzensiz bunları da anlatmama rağmen dediğiniz gibi pek birşey yapmadan yolladılar yıl sonuna doğru gelin deyip. Biraz covid yüzünden öyle olduğunu düşündüm ama sanırım bir yıldır deniyoruz demediğim için zaten salgın ortamı da var pek de test vs gereği duymadan yolladılar.Doktora bi kaç aydır deniyoruz deyince tüm tettikleri yapmıyorlar. Nacizane fikrim dr a gidin ve 1 yildir deniyoruz deyin, hsg hormon yumurtalık her şeye bakılsın. Bazen tüpler kapalı oluyor boşa kürek çekmiş oluyoruz. Esinizde ürolog a gitsin bi sperm testi versin. Sonra kafanız rahatlar yolunuza bakarsınız.
Simdi yine test yaptim.artik kafayi yedim heralde sonuç böyle.Butun bu testler bozuk mu?yoksa hep ayni hastanede yaptigim için mi?yoksa ben mi testi yanlis yapiyorum anlamadim.5 dk içinde çıkan sonuçCanım ben istdayım burda olsaydınız doktor tavsiyesi verebilirdim
Hala umut var demekŞu an hala devam ediyor canım. Bildiğimiz adet kanaması şeklinde. Doktordan geliyorum ultrasonla muayene etti. Sağ ve sol yumurtalıklarınin durumu gayetiyi dedi. Rahim duvarı kalınlığı var bu da şu anki durum için çok normal dedi. Hormon ve hcg testi istedi 2 gün sonra gideceğim. Hem tekrar kan verip hemde bugünkü tahlillerin sonuçlarına bakılacak.
Ben görüyorum canım var bata kaç gün varSimdi yine test yaptim.artik kafayi yedim heralde sonuç böyle.Butun bu testler bozuk mu?yoksa hep ayni hastanede yaptigim için mi?yoksa ben mi testi yanlis yapiyorum anlamadim.5 dk içinde çıkan sonuç
Aynen erken gebelik testine çok güveniyorum ben bende yarın erken gebelik testi alıcamBilmiyorum ki normalde 25.06 da yumurta catladi.Ama kanda cikmiyor idrarda çıkıyor.Idrar testini mi yanlış yapiyorum bilmiyorum.Yarin ilk idrarla daily erken gebelik testi aldim onu yapacam
Ben Avrupa yakasındayım biruni üniversitesi hastanesinde ilk doğumunu yaptım doktorum çok iyidi.hazel çağın kuzey.hastane çok konforlu olmadığı için eğer 2.ci bebek olursa Florya vm medical park Seval zerene gitmeyi planlıyorum kendisinde çok iyi bir doktor ve ilgili.