- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Hayır. Film falan çekmedi. Martta gittim muayene oldum bir sorun yok dedi. Adet 2. Günü kan testi hormon bakalım dedi onu da yaptırdım ona da normal dedi. Folik asit tablet yazıp yolladı.
Merhabalar bnm de bugün adetim in 1. Günü polikistik overliyim . Soğan kürünü denemek istiyorum .bu ay bende soğan kürü deniyorum inşallah faydasını görürüm. Bugün 12. Günüm
Bende basladigimda cok yapti yemek yiyemez hale geldm ama 3haftada gecti simdi hic yan etki yapmiyorKahvaltinin hemen peşine içiyorum 2 hafta oldu başlayalı ama çok bulantı yapıyor ya..
Hayır birkere ümidi kesmek günah canim.. yakışmaz.. Bu bir.. ikincisi herzaman öncelik senin sağlığın.. onda sonrada hakkında hayırlısı.. biliyorum söylemesi kolay ama bende uzun zamandır bekliyenlerdenim seni çok iyi anlıyorum.. Ama eğer Rabbim yazdıysa sana evlat mutlaka zamanı gelince oda olur.. Bu ay olmaz Obur ay olur sen ama ümidini kesmeDeğilim cnm reglim biteli bir kaç gün oldu daha. Ben biraz kötü hissediyorum moral ve psikolojikmen çökük gibiyim elim hiç birseye gitmiyor. Sanırım umudumu kestim artık...
bu ay bende soğan kürü deniyorum inşallah faydasını görürüm. Bugün 12. Günüm
Merhabalar bnm de bugün adetim in 1. Günü polikistik overliyim . Soğan kürünü denemek istiyorum .
Teşekkür ederim ❤❤❤
Bende ilkkez bu ay deniyorum bugün 10.günümdü..
Bencede dene canim çok kişi hamile kaldı bu kurden ancak ilk seferde olmaya bilir birdahaki ayada 10 gun yaparsın ama ilk 15 gun hamilelik olmazsa ikinci aya 10 gun yaparsın
Merhabalar bnm de bugün adetim in 1. Günü polikistik overliyim . Soğan kürünü denemek istiyorum .
Bende ilkkez bu ay deniyorum bugün 10.günümdü..
Bencede dene canim çok kişi hamile kaldı bu kurden ancak ilk seferde olmaya bilir birdahaki ayada 10 gun yaparsın ama ilk 15 gun hamilelik olmazsa ikinci aya 10 gun yaparsın
şifa olur inşallah canım adetin bitince başla inşallah faydalı olur
Yok canım hiç bişey kullanmadım ben ocakta başlamıstık biz bu ay tuttu 1 senelik de evliyizsiz bisey kullanmismiydiniz? Sogan kuru, testere disli aslan pencesi?Hemen ilk aydami tuttu cnm?
Ay aynı aynı...hamile gibi çoģu şeyden tiskindim...neyse benimde 1 hafta sonra falan gecer herhaldeBende basladigimda cok yapti yemek yiyemez hale geldm ama 3haftada gecti simdi hic yan etki yapmiyor
Doktor kilo artışın var mi dedi var dedim o yuzden verdicanim ne icin aldigini suan bilmiyorum ama bende seker icin kullaniyorum dedigin gibi 1 tablet alinca bendede mide bulantisi yapiyor o yuzden yarim alinca sorunum kalmiyor
Ben clife kullandim 2 adet dönemi..Adet sancılarimi azaltti ve en son baktidigimda 40 olan Lh hormonumu 6 ya düşürmüş ilk defa bu kadar düşük gördüm. .bu ay naturallen macun aldim icerikleri ayni tadi da birebir ayni tek fark bunun icinde propolis ve polen varYaa kızlar ben geçen de sordum ama sorum arada kaynadıonun için tekrardan soracağım Şu hazır satılan bir macun varya( ismini vermem yasak mı bilmiyorum ama clife) onu kullanıp memnun kalan ya da çevresinde kullanıp pozitif gören var mı? Bir de yıkanabilir kadın pedleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Normal kullandığımız pedlerde kullanılan kimyasallar bazı kadınlarda doğurganlığı kötü yönde etkiliyormuş. İnanın artık herşeye yormaya başladım,onun için araştırdım ama bana gerçek kullanıcı lazım. Sitelerindeki olumlu yorumlar çok etkilemiyor beni.
Erken tabiki...çok nadir kişiler 11 ve 12. Günler görüyor...en net sonuç 17. Gün deniliyor ama 15 te de gözükür benceMrb kızlar benim son adet tarihim 12 Haziran. 25 Haziran'da pik gördüm bikac gün değerlendirdik. Bu sabah test yaptım negatifti. 10. Günde test yaptım sizce erken mi? 10. Gunde negatif görüp sonraki günler pozitif gören oldu mu? Bizim ilk denememiz aydınlatırsanız sevinirim
Teşekkür ederim cevap için. Forumda cok dolaştım 10. Gün silik ikinci cizgi görenleri okudum etkilendim sanırım. Bide sabırsızlık var ilk aydan olcak mı diyeErken tabiki...çok nadir kişiler 11 ve 12. Günler görüyor...en net sonuç 17. Gün deniliyor ama 15 te de gözükür bence