Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır. Film falan çekmedi. Martta gittim muayene oldum bir sorun yok dedi. Adet 2. Günü kan testi hormon bakalım dedi onu da yaptırdım ona da normal dedi. Folik asit tablet yazıp yolladı.

Doktora bi kaç aydır deniyoruz deyince tüm tettikleri yapmıyorlar. Nacizane fikrim dr a gidin ve 1 yildir deniyoruz deyin, hsg hormon yumurtalık her şeye bakılsın. Bazen tüpler kapalı oluyor boşa kürek çekmiş oluyoruz. Esinizde ürolog a gitsin bi sperm testi versin. Sonra kafanız rahatlar yolunuza bakarsınız.

Değilim cnm reglim biteli bir kaç gün oldu daha. Ben biraz kötü hissediyorum moral ve psikolojikmen çökük gibiyim elim hiç birseye gitmiyor. Sanırım umudumu kestim artık...
Hayır birkere ümidi kesmek günah canim.. yakışmaz.. Bu bir.. ikincisi herzaman öncelik senin sağlığın.. onda sonrada hakkında hayırlısı.. biliyorum söylemesi kolay ama bende uzun zamandır bekliyenlerdenim seni çok iyi anlıyorum.. Ama eğer Rabbim yazdıysa sana evlat mutlaka zamanı gelince oda olur.. Bu ay olmaz Obur ay olur sen ama ümidini kesme

bu ay bende soğan kürü deniyorum inşallah faydasını görürüm. Bugün 12. Günüm

Bende ilkkez bu ay deniyorum bugün 10.günümdü..

Merhabalar bnm de bugün adetim in 1. Günü polikistik overliyim . Soğan kürünü denemek istiyorum .

Bencede dene canim çok kişi hamile kaldı bu kurden ancak ilk seferde olmaya bilir birdahaki ayada 10 gun yaparsın ama ilk 15 gun hamilelik olmazsa ikinci aya 10 gun yaparsın

Ben gecen ay 10 gun sogan kuru uyguladim, bu ay ikinci kuru uyguladim 7 gun yapmayi dusunuyorum tam yumurtalik doneminen once birakirim. Bu ayki adetin 2ci gunu basladim 2ci sogan kurune ve bi kac kere parmak ucu kadar kan pıhtıları gordum hatta bitanesi serce parmak uzunlugundaydi şok olmustum ama bence iyi temizlendi rahmim adetimde duzenli geldi. InsAllah bu ay tutar 4cu ay olcak
testere disli aslan pencesi icersem faydasi varmi bilen veya kullanan varmi?

Adetin 7. Günü başlıyorum yumurtlama görene kadar soğan kürünü yapmaya 15 gün devam ediyorum eğer görürsem kesicek miyim ?

canim ne icin aldigini suan bilmiyorum ama bende seker icin kullaniyorum dedigin gibi 1 tablet alinca bendede mide bulantisi yapiyor o yuzden yarim alinca sorunum kalmiyor
Doktor kilo artışın var mi dedi var dedim o yuzden verdi

Mrb kızlar benim son adet tarihim 12 Haziran. 25 Haziran'da pik gördüm bikac gün değerlendirdik. Bu sabah test yaptım negatifti. 10. Günde test yaptım sizce erken mi? 10. Gunde negatif görüp sonraki günler pozitif gören oldu mu? Bizim ilk denememiz aydınlatırsanız sevinirim

Ben clife kullandim 2 adet dönemi..Adet sancılarimi azaltti ve en son baktidigimda 40 olan Lh hormonumu 6 ya düşürmüş ilk defa bu kadar düşük gördüm. .bu ay naturallen macun aldim icerikleri ayni tadi da birebir ayni tek fark bunun icinde propolis ve polen var

Erken tabiki...çok nadir kişiler 11 ve 12. Günler görüyor...en net sonuç 17. Gün deniliyor ama 15 te de gözükür bence

Erken tabiki...çok nadir kişiler 11 ve 12. Günler görüyor...en net sonuç 17. Gün deniliyor ama 15 te de gözükür bence
Teşekkür ederim cevap için. Forumda cok dolaştım 10. Gün silik ikinci cizgi görenleri okudum etkilendim sanırım. Bide sabırsızlık var ilk aydan olcak mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…