Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Henüz erken canım. Erken gebelik testi yapacaksan en erken 12. Günde yapmanı öneririm. Her ne kadar kutusunda başka yazsa da bu şekilde daha iyi. En güzeli tabii ki reglin gecikmesini beklemek. Allah korusun kimyasal gebelik olursa daha çok üzülürsünüz sonra

Teşekkür ederim keske o kadar sabredebilsem kimyasal gebelik geçirenleri de cok okudim aslında haklısınız

Doktor kilo artışın var mi dedi var dedim o yuzden verdi
evet kilo icin de kullanan var her ilacin birde yan etkisi bunu unutma.. en iyisi sen yinede yarim sekilde kullan ve diyetine dikkat et bol yuruyus bol su bol yesillik daha iyi olur..

Ben yeni evliyim ama içimden hep cocugum olmıcak gibime geliyo

Adetin 7. Günü başlıyorum yumurtlama görene kadar soğan kürünü yapmaya 15 gün devam ediyorum eğer görürsem kesicek miyim ?

Vallaha bu soruyu bende çok merak ediyorum açıkçası.. bende ilkkez yaptgim icin tam olarak bilmeedim ama ben yinede içiyorum adetim biteli 3 gün filan oldu ben yinede devam ediyorum bence bir zararı olmaz döllenme olana kadar 15 gun biter zaten bence yada diyelimki bebek gelirse rahme ozamana kadar bitiyor kür

Ben yeni evliyim ama içimden hep cocugum olmıcak gibime geliyo

Benim de öyleydi evlendigimde bazen hiç olmayacakmış gibi veya çok zor olacak filan diye.. 11 sene oldu gerçektende olmadi ama şimdide tam tersini hissediyorum olacağını hissediyorum ve çok inanıyorum.. bence sende inan vücuduna piskolojik olarak negatiflik verme.. Rabbim hayırlısını bilir

Adetimin 5. Günü başladım ben canım şu an 6. Gündeyim yumurtlama görene kadar devam edeceğim

Adetimin 5. Günü başladım ben canım şu an 6. Gündeyim yumurtlama görene kadar devam edeceğim

Rabbim yardımcın olsun Canim.. bende 11.gundeyim zaten ilkkez yapıyorum birde ovu testlerini bekliyorum yurt dışında olunca heni gelmedi ilkkez denicrktim adetim bitir ben hala bekliyorum ama yinede değerlendiriyorum nolur nolmz testler gelince de başlarım zaten..inshaAllah

Kızlar bugün beni heyecanlandıran bir şey oldu. Yerleşme kanaması olabilecek bir lekelenme yaşadım. Şeffaf yapışkan akıntıyla beraber. Kafam çok karıştı. Regl olursam inanılmaz sürpriz olacak çünkü bu kadar erken ve önden lekelenmeli hiç olmadım. İnşallah yerleşme kanamasıdır ve inşallah tutunur

Kac gun kaldi regl e

Canım yerleşme kanaması olabilir senin adetine daha 6 günün var çünkü hadi inşallah

Reglime 1 hafta kala kanda gebelik testi baktırdım negatif çıktı. Reglime daha 5 gün var sizce erken mi baktırdım kanda ne zaman belli olur ki gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…