- 18 Mayıs 2020
- 979
- 1.179
Henüz erken canım. Erken gebelik testi yapacaksan en erken 12. Günde yapmanı öneririm. Her ne kadar kutusunda başka yazsa da bu şekilde daha iyi. En güzeli tabii ki reglin gecikmesini beklemek. Allah korusun kimyasal gebelik olursa daha çok üzülürsünüz sonraMrb kızlar benim son adet tarihim 12 Haziran. 25 Haziran'da pik gördüm bikac gün değerlendirdik. Bu sabah test yaptım negatifti. 10. Günde test yaptım sizce erken mi? 10. Gunde negatif görüp sonraki günler pozitif gören oldu mu? Bizim ilk denememiz aydınlatırsanız sevinirim
Teşekkür ederim keske o kadar sabredebilsem kimyasal gebelik geçirenleri de cok okudim aslında haklısınızHenüz erken canım. Erken gebelik testi yapacaksan en erken 12. Günde yapmanı öneririm. Her ne kadar kutusunda başka yazsa da bu şekilde daha iyi. En güzeli tabii ki reglin gecikmesini beklemek. Allah korusun kimyasal gebelik olursa daha çok üzülürsünüz sonra
Birkaç güne pik yapar bence bu koyulasmaya göreEki Görüntüle 2658225 Kızlar sizce kaç güne pik olur.. ovulasyon testim adetin 11. Günü
evet kilo icin de kullanan var her ilacin birde yan etkisi bunu unutma.. en iyisi sen yinede yarim sekilde kullan ve diyetine dikkat et bol yuruyus bol su bol yesillikDoktor kilo artışın var mi dedi var dedim o yuzden verdi
Kaynanam aramızı bozdu şuan iyiyiz canımDaha bir ayda sebebi neydi kii canimm.. Ufak sorunlari buyutmuyorsunuzdur inşallah...
Bana daha 4 5 günü var gibi geldi de canım dedim yapmayayım bi kaç gün elimde çok test yokBirkaç güne pik yapar bence bu koyulasmaya göre
İki üç gün sonra tekrar yap canım ozaman tabi bu günleride ne olur ne olmaz değerlendirBana daha 4 5 günü var gibi geldi de canım dedim yapmayayım bi kaç gün elimde çok test yok
Adetin 7. Günü başlıyorum yumurtlama görene kadar soğan kürünü yapmaya 15 gün devam ediyorum eğer görürsem kesicek miyim ?
Canım afedersin üst üste yapınca eşim bunalıyo ben deİki üç gün sonra tekrar yap canım ozaman tabi bu günleride ne olur ne olmaz değerlendir
Ben yeni evliyim ama içimden hep cocugum olmıcak gibime geliyo
Adetimin 5. Günü başladım ben canım şu an 6. Gündeyim yumurtlama görene kadar devam edeceğimVallaha bu soruyu bende çok merak ediyorum açıkçası.. bende ilkkez yaptgim icin tam olarak bilmeedim ama ben yinede içiyorum adetim biteli 3 gün filan oldu ben yinede devam ediyorum bence bir zararı olmaz döllenme olana kadar 15 gun biter zaten bence yada diyelimki bebek gelirse rahme ozamana kadar bitiyor kür
Adetimin 5. Günü başladım ben canım şu an 6. Gündeyim yumurtlama görene kadar devam edeceğim
Gün aşırısı ya da 2 günde bir, en uygunu bu zaten, her gün için şartlarıninca olmuyorCanım afedersin üst üste yapınca eşim bunalıyo ben de
Kac gun kaldi regl eKızlar bugün beni heyecanlandıran bir şey oldu. Yerleşme kanaması olabilecek bir lekelenme yaşadım. Şeffaf yapışkan akıntıyla beraber. Kafam çok karıştı. Regl olursam inanılmaz sürpriz olacak çünkü bu kadar erken ve önden lekelenmeli hiç olmadım. İnşallah yerleşme kanamasıdır ve inşallah tutunur
Canım yerleşme kanaması olabilir senin adetine daha 6 günün var çünkü hadi inşallahKızlar bugün beni heyecanlandıran bir şey oldu. Yerleşme kanaması olabilecek bir lekelenme yaşadım. Şeffaf yapışkan akıntıyla beraber. Kafam çok karıştı. Regl olursam inanılmaz sürpriz olacak çünkü bu kadar erken ve önden lekelenmeli hiç olmadım. İnşallah yerleşme kanamasıdır ve inşallah tutunur