Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uzulme canim yaaa belkide gec dollenmee....olmasada yine umudunu kaybetme bende uzuldum ama yinede yeniden umutla basliyoruz

Evet
Ama bu ay gerçekten çok kötü oldum.
Bu aydan çok umutluydum.
Tamam dedim ya herşeye dikkat edicem.
Ben bu kadar isterken birileri de bebeğine son beriyor.
Bunu bilmek beni çok üzüyor

Ya kızlar bu Glifor bana çok bulantı yaptı etkisini azaltmak icin ne yapabilirim gece yatarken mi içsem

Merhaba hanımlar. Benim de bat 14 Temmuz . Eşimle ilk çocuğum ilk denememizde olmuştu. İkinci çocuğum için bu ay denedik. Sanırım tuttu gibi. Hiç çekmediğim kasık ağrısı yaşıyorum . Ağrı bacaklarıma da vuruyor. İlk gebeliğimde olmamıştı bu ama. Daha önce de yaşamadığım bir ağrı. Akıntım fazlalaştı bi de

Ama günde 1 tane yazdı doktor yarim içsem sıkıntı olmaz mi
canim ne icin aldigini suan bilmiyorum ama bende seker icin kullaniyorum dedigin gibi 1 tablet alinca bendede mide bulantisi yapiyor o yuzden yarim alinca sorunum kalmiyor

her hamilelik bir degildir ve gununuze daha varmis ..bu yuzden bekleyin bakalim Rabbim kalbinize gore versin hakkinizda hayirlisi olsun

Eğer hamile değilsen
Canım sogan kürünü denedinm? Ben şuan onu deniyorum 5 gün kaldi bitmesine..birsuru insan 1 yada ikinci senede hamile kalmış .. belki sanada yarar? Folik asite de devam et mutlaka
Değilim cnm reglim biteli bir kaç gün oldu daha. Ben biraz kötü hissediyorum moral ve psikolojikmen çökük gibiyim elim hiç birseye gitmiyor. Sanırım umudumu kestim artık...

Yaa kızlar ben geçen de sordum ama sorum arada kaynadı onun için tekrardan soracağım Şu hazır satılan bir macun varya( ismini vermem yasak mı bilmiyorum ama clife) onu kullanıp memnun kalan ya da çevresinde kullanıp pozitif gören var mı? Bir de yıkanabilir kadın pedleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Normal kullandığımız pedlerde kullanılan kimyasallar bazı kadınlarda doğurganlığı kötü yönde etkiliyormuş. İnanın artık herşeye yormaya başladım,onun için araştırdım ama bana gerçek kullanıcı lazım. Sitelerindeki olumlu yorumlar çok etkilemiyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…