Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde sağ tarafimda bende çok yağlı yiyorum kızartma falan dikkat ederim bunu söylediğiniz çok iyi oldu çok teşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere hayrla nasip eylesin inşaallah sizinde evladinizi vatana millete hayrli evlat eylesin

Amin cümlemizin çocuğunu hayırlı saglıklı iman dolu akıl fikir dolu başarı eylesin rabbim dikkat edin ben 2014 den beri ugraşıuorum bi çare yok ameliyat olsam tekrarlayarak kesin çözüm degil ama ben doğal yolla hamile kaldım kalanda bi kaç arkadaşım daha var hatta biri 4. Çocuğunu dogum yapacak rabbim herkese versin

Çok üzgünğm ya
Saatlerdir testlere bakıp ağlıyorum
Kendimi çok kötü hissediyorum
Seni hepimiz çok iyi anliyoruz, üzüntünü gercekten kalbimde hissediyorum Allah hepimizin evlat sahibi olmasını kolaylastirsin, zorlastirmasin.. Sabret, umudunu yitirme, olmayanda da bir hayir vardır.

Ne icin etkili???eklerim canim seni

İbrahim saraçoğlunun tarifi bu. Onun kesin yapılması gerek günler var. Fazlası olmaz asla. İnternetden bak mutlaka.

08.07.2020. ılkem34

08.07.2020. I Ilkem34

Seni hepimiz çok iyi anliyoruz, üzüntünü gercekten kalbimde hissediyorum Allah hepimizin evlat sahibi olmasını kolaylastirsin, zorlastirmasin.. Sabret, umudunu yitirme, olmayanda da bir hayir vardır.
Hep öyle söyledim.
Ama bugün çok isyan ettim galiba...
Kendimi çok kötü hissediyorum.
Yeni yeni kendime geliyorum...
Çok yorgunum. Çok. Bunu anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…