- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.047
- 32
Bilmiyorım.Hayır canim yapma Allah aşkına herşeyin hayırlısı dur bakalim daha var vakit
Çok yoruldum ya...
Günlerdir test yapmaktan.
Bu ay çok unutluydum. Yemeklerime dikkat ettim. Hiçbirşey yapmadım. Çol üzgünğm yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorım.Hayır canim yapma Allah aşkına herşeyin hayırlısı dur bakalim daha var vakit
Uzulme canim yaaa belkide gec dollenmee....olmasada yine umudunu kaybetme bende uzuldum ama yinede yeniden umutla basliyoruz
Ah Canimm Rabbim seninde yüzünü güldürsun biran önce inşallah.. sabret inşallah olucakBilmiyorım.
Çok yoruldum ya...
Günlerdir test yapmaktan.
Bu ay çok unutluydum. Yemeklerime dikkat ettim. Hiçbirşey yapmadım. Çol üzgünğm yaa
Olmaz yemek arasinda ya da hemen sonrasinda icmelisin o tur haplariYa kızlar bu Glifor bana çok bulantı yaptı etkisini azaltmak icin ne yapabilirim gece yatarken mi içsem
yarim tablet alsan mide bulantin olmaz..Ya kızlar bu Glifor bana çok bulantı yaptı etkisini azaltmak icin ne yapabilirim gece yatarken mi içsem
Allah kimseyi sınamasın.Ah Canimm Rabbim seninde yüzünü güldürsun biran önce inşallah.. sabret inşallah olucak
Kahvaltinin hemen peşine içiyorum 2 hafta oldu başlayalı ama çok bulantı yapıyor ya..Olmaz yemek arasinda ya da hemen sonrasinda icmelisin o tur haplari
Ama günde 1 tane yazdı doktor yarim içsem sıkıntı olmaz miyarim tablet alsan mide bulantin olmaz..
canim ne icin aldigini suan bilmiyorum ama bende seker icin kullaniyorum dedigin gibi 1 tablet alinca bendede mide bulantisi yapiyor o yuzden yarim alinca sorunum kalmiyorAma günde 1 tane yazdı doktor yarim içsem sıkıntı olmaz mi
her hamilelik bir degildir ve gununuze daha varmis ..bu yuzden bekleyin bakalim Rabbim kalbinize gore versin hakkinizda hayirlisi olsunMerhaba hanımlar. Benim de bat 14 Temmuz . Eşimle ilk çocuğum ilk denememizde olmuştu. İkinci çocuğum için bu ay denedik. Sanırım tuttu gibi. Hiç çekmediğim kasık ağrısı yaşıyorum . Ağrı bacaklarıma da vuruyor. İlk gebeliğimde olmamıştı bu ama. Daha önce de yaşamadığım bir ağrı. Akıntım fazlalaştı bi de
Değilim cnm reglim biteli bir kaç gün oldu daha. Ben biraz kötü hissediyorum moral ve psikolojikmen çökük gibiyim elim hiç birseye gitmiyor. Sanırım umudumu kestim artık...Eğer hamile değilsen
Canım sogan kürünü denedinm? Ben şuan onu deniyorum 5 gün kaldi bitmesine..birsuru insan 1 yada ikinci senede hamile kalmış .. belki sanada yarar? Folik asite de devam et mutlaka
Hayır. Film falan çekmedi. Martta gittim muayene oldum bir sorun yok dedi. Adet 2. Günü kan testi hormon bakalım dedi onu da yaptırdım ona da normal dedi. Folik asit tablet yazıp yolladı.Rahîm filmi cektrdinizmi, eşiniz de sperm testi verdi mi?
Teşekkür ederim. Hepimiz için inşallahher hamilelik bir degildir ve gununuze daha varmis ..bu yuzden bekleyin bakalim Rabbim kalbinize gore versin hakkinizda hayirlisi olsun
Tesekkür ederim BAT 01/07/2020 testi 03/07/2020 de yaptımTebrik ederim ne zamandı beklenen adet tarihiniz
Teşekkür ederimTebrik ederimmmm cnm
Olmadı malesef sabah regl oldum önümüzdeki aya insallahAz kalmış gününüz, hayırlı haberler verisisiniz inşallah
Hayırlısı hakkimzda❤Olmadı malesef sabah regl oldum önümüzdeki aya insallah