- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
Sağ ol canım benim hepimizin yardımcısı olsun adetin düzenliyse yumurtlama zaten bellidir inş tutar bebişRabbim yardımcın olsun Canim.. bende 11.gundeyim zaten ilkkez yapıyorum birde ovu testlerini bekliyorum yurt dışında olunca heni gelmedi ilkkez denicrktim adetim bitir ben hala bekliyorum ama yinede değerlendiriyorum nolur nolmz testler gelince de başlarım zaten..inshaAllah
O bile fazla geliyo yaaaGün aşırısı ya da 2 günde bir, en uygunu bu zaten, her gün için şartlarıninca olmuyor
Teşekkür ederim cevapladığınız içinBen clife kullandim 2 adet dönemi..Adet sancılarimi azaltti ve en son baktidigimda 40 olan Lh hormonumu 6 ya düşürmüş ilk defa bu kadar düşük gördüm. .bu ay naturallen macun aldim icerikleri ayni tadi da birebir ayni tek fark bunun icinde propolis ve polen var
İnşallah siz de müjdeli haber alırsınız bu ayBen clife kullandim 2 adet dönemi..Adet sancılarimi azaltti ve en son baktidigimda 40 olan Lh hormonumu 6 ya düşürmüş ilk defa bu kadar düşük gördüm. .bu ay naturallen macun aldim icerikleri ayni tadi da birebir ayni tek fark bunun icinde propolis ve polen var
6 gün kaldı canımKac gun kaldi regl e
İnşallah ya. Yumurtlamanın ardından 8. GündeyimCanım yerleşme kanaması olabilir senin adetine daha 6 günün var çünkü hadi inşallah
Harika o zaman yerlesme kanamasi olabilit insallah oyledir6 gün kaldı canım
İnşallah ya. Yumurtlamanın ardından 8. Gündeyim
İnşallah canım. Sanırım bu ay reglimi bekleyemeden test yapacağım şöyle birkaç gün daha geçsinHarika o zaman yerlesme kanamasi olabilit insallah oyledir
Ovulasyon yapmis miydin hangi gunleri degerlendirdin. Test vazgecilmezimiz onsuz olmazİnşallah canım. Sanırım bu ay reglimi bekleyemeden test yapacağım şöyle birkaç gün daha geçsin
Canım şimdi internetten baktım yerleşme kanaması tam da yumurtlamadan 8 9 gün sonra oluyomuş hayırlısı olsın hakkında bebiş geliyo galibaİnşallah canım. Sanırım bu ay reglimi bekleyemeden test yapacağım şöyle birkaç gün daha geçsin
Kızımda regli olmam gereken gün yaptırmıştım değer 23 düdoktor hiç ümitli konuşmamıştı hattaReglime 1 hafta kala kanda gebelik testi baktırdım negatif çıktı. Reglime daha 5 gün var sizce erken mi baktırdım kanda ne zaman belli olur ki gebelik
Evet canım ovülasyon yaptım. Pikten önceki iki gün, pik günü ve bir sonraki günü değerlendirdik. Evde erken gebelik testi var bana bi ayrı sevimli gözükmeye başladıOvulasyon yapmis miydin hangi gunleri degerlendirdin. Test vazgecilmezimiz onsuz olmaz
Ayy ağlarım şimdi benCanım şimdi internetten baktım yerleşme kanaması tam da yumurtlamadan 8 9 gün sonra oluyomuş hayırlısı olsın hakkında bebiş geliyo galiba
Sağ ol canım benim hepimizin yardımcısı olsun adetin düzenliyse yumurtlama zaten bellidir inş tutar bebiş
Onu guzelce sev kenara koy lazim olacakEvet canım ovülasyon yaptım. Pikten önceki iki gün, pik günü ve bir sonraki günü değerlendirdik. Evde erken gebelik testi var bana bi ayrı sevimli gözükmeye başladı
Ayy ağlarım şimdi beninşallah vardır ve tutunabilir. Hepimiz için müjde verici bir ay olur inşallah bu ay.
Öyle olup da bir sürü hamile kalan kişi var canım denemeye devam allah büyükinsallah canim bende pko var ama yinede adet olurum her ay senelerdir oldum sadece bellirli bir gunu yok erken yada zamaninda gelir.. ilkkez gecen ay cok geciktim 50 gun kadar arada lekelenmelerim oldu cok suphelenmistim ama bir sey cikmadi sonrada adet oldum zaten.. daha yeni bitti .. bakalim nasil olcak görecez
İnş canım benim inşAyy ağlarım şimdi beninşallah vardır ve tutunabilir. Hepimiz için müjde verici bir ay olur inşallah bu ay.
Ohoo ben konuşurum bile onunlaOnu guzelce sev kenara koy lazim olacak
Aminnn.Cümlemizin inşallah canım.ya kiyamam yaa canimmm Allah gönlune göre versin insallah canim :)
Öyle olup da bir sürü hamile kalan kişi var canım denemeye devam allah büyük