- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Rahîm filmi cektrdinizmi, eşiniz de sperm testi verdi mi?Benim ay sonuna doğru ama bilmiyorum yaa umutsuzluk sıkıntı hissi çaresizlik vs böyle şeyler hissediyorum marttan beri deniyoruz yok birsey. Dr a vs. de gittim ama ilgili birine denk gelmedim biri yıl sonuna doğru gel dedi öteki folik asit verdi yolladı. Benim de artık hislerim umutsuzluk ve üzgünlük üzerine olduğu için yeni bi Dr vs gitmek de istemiyorum artık. Kötü hissediyorum kızlar
Bu tarz şeyleri çok tüketmeyin bence, farkında olmadan hormon dengenizi değiştirmesin, nerden duydunuz aslan pençesini. 10 gün 15 gün diye belirtmişler mi?Kızlar merhaba. Ben hem yumurta kalitemi artırsın hem de hormonlarımı düzenlesin siye günde 1 fincan testere dişli Aslan pençesi çayı içiyorum. Acaba buna ne kdr devam etmem lazım? Sürekli içmenin bir zararı olur mu? Herhalde yaklaşık bir haftadır içiyorum
Hormon değerlerime baktırdım. Prolaktin yüksek çıktı. Buna da Aslan pençesi iyi geliyormuş. Yani hormonları dengeleyen bir bitkiymiş. 10 gündür kullanıyormuşum baktım şimdi. Genelde 2 hafta içiyorlar sanırım.Bu tarz şeyleri çok tüketmeyin bence, farkında olmadan hormon dengenizi değiştirmesin, nerden duydunuz aslan pençesini. 10 gün 15 gün diye belirtmişler mi?
Adetim yarın...
Ama bugün test yaptım çıkmadı...
Olsa kesin çıkardı dimi kızlar...
Moralim çok bozuk
Aşt üst oldum resmen
Eğer hamile değilsenBenim ay sonuna doğru ama bilmiyorum yaa umutsuzluk sıkıntı hissi çaresizlik vs böyle şeyler hissediyorum marttan beri deniyoruz yok birsey. Dr a vs. de gittim ama ilgili birine denk gelmedim biri yıl sonuna doğru gel dedi öteki folik asit verdi yolladı. Benim de artık hislerim umutsuzluk ve üzgünlük üzerine olduğu için yeni bi Dr vs gitmek de istemiyorum artık. Kötü hissediyorum kızlar
Kızlar merhaba. Ben hem yumurta kalitemi artırsın hem de hormonlarımı düzenlesin siye günde 1 fincan testere dişli Aslan pençesi çayı içiyorum. Acaba buna ne kdr devam etmem lazım? Sürekli içmenin bir zararı olur mu? Herhalde yaklaşık bir haftadır içiyorum
Geçen ay femera kullanmıştım iki ay ilaçlara veda edeceğim yarın çörek otu kuru yapmayı düşünüyorum boş geçmeyeyim diyeKizlar nasılsınız??adet olanlar yeni adete kadar ne yapmayi düşünüyorsunuz ?
Çok üzgünğm yaYok canim kesin diye birşey yok gecikmesini bekle sabırla.. hiiç birseyde düşünme rahat bırak kendini gecikirse birshaa yaparsın.. geç döllenme var geç yumurtlama var o var şu var bu var .. Herşey mümkun .. olmasada birdahaki aya canim
Teşekkür ederim adet olacak gibi hissediyorum çok erken şu anda ama kızındada böyle olmuştu bi umut bakalımYumurtlamadan en az 12 gün geçmesi gerekiyor canım. İdeali adet tarihiniz geçtikten sonra yapman tabi.
Çikolata kisti vardı buyumus klomen tedavisi 3ay uygulanacak ama büyük ihtimalle tüp bebeğe gideriz dediHayırdır canım. Ne dedi doktor?
O zaman 2 haftadan fazla tüketme canimHormon değerlerime baktırdım. Prolaktin yüksek çıktı. Buna da Aslan pençesi iyi geliyormuş. Yani hormonları dengeleyen bir bitkiymiş. 10 gündür kullanıyormuşum baktım şimdi. Genelde 2 hafta içiyorlar sanırım.
Kaç cm kistin canımÇikolata kisti vardı buyumus klomen tedavisi 3ay uygulanacak ama büyük ihtimalle tüp bebeğe gideriz dedi
4.5cmKaç cm kistin canım
4 cm ile ben hamile kalmıştım ilaçsız tedavisiz inş seninde olur
inşaallah 2.5senedir deniyoruz 2.5cmdi karantina sürecinde buyumus sizin tam olarak nerde biliyormusunuz sağ taraftaki sol taraftaki yani4 cm ile ben hamile kalmıştım ilaçsız tedavisiz inş seninde olur
Saf yarafımda benim yağlı yemek kızartma türü yemekler büyütüyor malesef ama ümidini kaybetme stres yapma bana doktorlar ameliyat olmamı söylediler 2 doktor dedi çocuğumun olmayayacagını söylediler ben amelit olmadım başka doktora gittim o bana olur ama zor olur geç olur dedi Yasmin doğum kontrol hapı verdi kullandım yok etti benimki dişi oldugu için tekrarlıyor geriinşaallah 2.5senedir deniyoruz 2.5cmdi karantina sürecinde buyumus sizin tam olarak nerde biliyormusunuz sağ taraftaki sol taraftaki yani