Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahîm filmi cektrdinizmi, eşiniz de sperm testi verdi mi?

Bu tarz şeyleri çok tüketmeyin bence, farkında olmadan hormon dengenizi değiştirmesin, nerden duydunuz aslan pençesini. 10 gün 15 gün diye belirtmişler mi?

Bu tarz şeyleri çok tüketmeyin bence, farkında olmadan hormon dengenizi değiştirmesin, nerden duydunuz aslan pençesini. 10 gün 15 gün diye belirtmişler mi?
Hormon değerlerime baktırdım. Prolaktin yüksek çıktı. Buna da Aslan pençesi iyi geliyormuş. Yani hormonları dengeleyen bir bitkiymiş. 10 gündür kullanıyormuşum baktım şimdi. Genelde 2 hafta içiyorlar sanırım.

Adetim yarın...
Ama bugün test yaptım çıkmadı...
Olsa kesin çıkardı dimi kızlar...
Moralim çok bozuk
Aşt üst oldum resmen

Yok canim kesin diye birşey yok gecikmesini bekle sabırla.. hiiç birseyde düşünme rahat bırak kendini gecikirse birshaa yaparsın.. geç döllenme var geç yumurtlama var o var şu var bu var .. Herşey mümkun .. olmasada birdahaki aya canim

Eğer hamile değilsen
Canım sogan kürünü denedinm? Ben şuan onu deniyorum 5 gün kaldi bitmesine..birsuru insan 1 yada ikinci senede hamile kalmış .. belki sanada yarar? Folik asite de devam et mutlaka

Ibrahim saraçoğlu belirtmiştir bir araştır internetten süresini ogrenrisin

merhaba kızlar 6sı adet günüm. adetime yakın normalde hiç ağrım olmaz bu ay değişik bıçak kesiği gibi ara ara ağrılarım oluyor, ayrıca belimde ağrıyor, iki gün önce test yaptım dayanamadım önce bişi çıkmadı sonra çok az gölge gibi ikinci çizgi çıktı, bugün bi tane daha yaptım ama hiç birşey çıkmadı, bende sizin gibi bekliyorum bakalım...

Kizlar nasılsınız??adet olanlar yeni adete kadar ne yapmayi düşünüyorsunuz ?
Geçen ay femera kullanmıştım iki ay ilaçlara veda edeceğim yarın çörek otu kuru yapmayı düşünüyorum boş geçmeyeyim diye

Çok üzgünğm ya
Saatlerdir testlere bakıp ağlıyorum
Kendimi çok kötü hissediyorum

Kızlar bende tam günümde adet oldum. Yeni bat 30 Temmuz canım. Bu arada bugün itibariyle gece uyumadan bir bardak suya bir adet karanfil koyup sabah uyanınca içeceğim. 21 gün boyunca bir zararı yan etkisi yok bir sürü şeye şifası var. Guli007

Benim Bat artık 1 Ağustos topikte açtım transfer olanlar gelin isterseniz ☹☹☹
Çok üzgünüm

inşaallah 2.5senedir deniyoruz 2.5cmdi karantina sürecinde buyumus sizin tam olarak nerde biliyormusunuz sağ taraftaki sol taraftaki yani
Saf yarafımda benim yağlı yemek kızartma türü yemekler büyütüyor malesef ama ümidini kaybetme stres yapma bana doktorlar ameliyat olmamı söylediler 2 doktor dedi çocuğumun olmayayacagını söylediler ben amelit olmadım başka doktora gittim o bana olur ama zor olur geç olur dedi Yasmin doğum kontrol hapı verdi kullandım yok etti benimki dişi oldugu için tekrarlıyor geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…