- 30 Aralık 2012
- 128
- 111
- 33
sağol canım benim benimde ilk şuanHayirli olsun canım hamilesin inşallah benim ilk gebeliğimde dahada silikti 3 gün önce öğrenmiştim
ayyyyyyy inşallah canım benim inşallah isteyen herkesin sağlıklı bir evladı olurSüper hamilesin canım gözün aydın inşallah sağlıklı bir gebelik olur
amin canım benim darısı başına nşallah inşallah inşallah inşallahCanım tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
AHahahaha bu ben
Test yapmaktan korkmaktan ama inadına da test yapmaktan asla vazgeçmeyenler
Çok teşekkür ederim Ayyy tabiki rabbim tüm isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah tez zaman daTebrik ederim ne güzel bi haber dualarınıza bana da yer verin
yaaaaa çok teşekkür ederim canım benim darısı sizin ve tüm isteyenlerin başına olsun işnşallahC Cimcime_kiz tebrikler canım. İçimden geçiyordu zaten senin hamile olduğun. Topiğimizin ilk gebelik haberi senden geldidarısı başımıza inşallahh
Merhaba kızlar, regl oldumGuli007 silebilirsin listeden canım beni. Herkes için hayırlısı olsun Yeni hamileleri de tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin
Yeni adet temmuzda degilmi canim uzulme bende oldumMerhaba kızlar, regl oldumGuli007 silebilirsin listeden canım beni. Herkes için hayırlısı olsun Yeni hamileleri de tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin
30 günde bir oluyorum canım, bu ay erken oldu erken yumurtlama olduğu için. O yüzden Ağustos'a kayar diğer regl sanıyorum.Yeni adet temmuzda degilmi canim uzulme bende oldum
Evet canim doğru insallah hayirlisi olur30 günde bir oluyorum canım, bu ay erken oldu erken yumurtlama olduğu için. O yüzden Ağustos'a kayar diğer regl sanıyorum.
Yani gebelik haberi vermek isterdim ama çok da canımı sıkmadı bu durum, hayırlısı böyleymiş, çok sağol sen de sıkma canını, her şey olacağına varır
Canim yaaa uzulme insallah olurBenim ay sonuna doğru ama bilmiyorum yaa umutsuzluk sıkıntı hissi çaresizlik vs böyle şeyler hissediyorum marttan beri deniyoruz yok birsey. Dr a vs. de gittim ama ilgili birine denk gelmedim biri yıl sonuna doğru gel dedi öteki folik asit verdi yolladı. Benim de artık hislerim umutsuzluk ve üzgünlük üzerine olduğu için yeni bi Dr vs gitmek de istemiyorum artık. Kötü hissediyorum kızlar
Tebrik ederim ne zamandı beklenen adet tarihinizBu ne demek
Hiç duymadım bilgim yokKızlar merhaba. Ben hem yumurta kalitemi artırsın hem de hormonlarımı düzenlesin siye günde 1 fincan testere dişli Aslan pençesi çayı içiyorum. Acaba buna ne kdr devam etmem lazım? Sürekli içmenin bir zararı olur mu? Herhalde yaklaşık bir haftadır içiyorum
Yumurtlamadan en az 12 gün geçmesi gerekiyor canım. İdeali adet tarihiniz geçtikten sonra yapman tabi.Ben 25 inde yumurtladım varsa ne zaman çıkar testte erkenden yapmamak için test almadım ama çok da merak ediyorum. Kızımda adet olmam gereken gün yapmıştım silik çizgi çıkmıştı