- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Kızlar bu ay hsg çektirdim yumurtlama döneminde de 3 gün değerlendirdik. Daha önce ovulasyon testiyle takip etmiştim hep yumurtlama dönemi 2 3 gün degerlendiriyordum olmadı. Hsg sonrası olur mu ki acaba nedense yine hiç umutlu değilim. Önümüzdeki ay klomene başlıyorum zaten ondan da umudum yok gerçi. Hislerim çok karışık hiç bu kadar umutsuz olmamıştım sanırım.
Bende bu ay hsg çektirdim, 2 gün öncede ovulasyondu değerlendirdim. Geçen aylara kadar en ufak belirtiyi gebeliğe yoruyordum, bu ay bi saldım her şeyi..
hadi insallah ozaman salincada oluyor derler ya ins olye olur sendede :)
amin canimm super böyle motive olmaya ve etmeye devam et canim bu tevekkulle insallah Rabbim seninde yuzunu guldurcekHahah insallahnasipse olur modundayım, denicem 1 yıla kadar, olmazsa seneye direkt uzatmadan tüp bebek düşünüyorum. ALLAH büyük dilerim doğal yoldan kalırım kalırız
Inşallah canim benimamin canimm super böyle motive olmaya ve etmeye devam et canim bu tevekkulle insallah Rabbim seninde yuzunu guldurcek
ben daha dün adet oldum o yüzden daha çok yolum var sende durumlar nasıl canım
Bnm ilk cocgmda böyleydi testKızlar günlerdir gazım var,göğüslerim şiş ve hassas baska da belirtim yok.En son ilişkim 21 haziran.Bugun dayanamayım bir gebelik testi yaptim ama cok cok aşırı hayalet bişi var ama kuruma cizgisi midir bilmiyorum.İlk 4dk icindr cektim fotografi.Bat 3 temmuz ne diyosunuz? Erken gebelik testi alip tekrar mi yapayım.fotoğrafi büyütttügümde belli belirsiz cizgi var fakat sadece ben mi görüyorum ki acaba ufff :/
Merhaba ; BAT 01.07.2020 beni de ekler misinizÇok korkuyorum inşallah olmam
Benim de öyle oldu. Inşallah bu ay güzel haberi alırız ikimiz de. Sizin ne kadar oldu?Bende bu ay hsg çektirdim, 2 gün öncede ovulasyondu değerlendirdim. Geçen aylara kadar en ufak belirtiyi gebeliğe yoruyordum, bu ay bi saldım her şeyi..
Benim de yumurtlama donemi dunden beri biraktim sogan kürünü ama dahq 8. Gundeydim zarari olur belki diye dusundum cok kararsizim devam edip etmemekte
Gerçekten mi? Allahım sizlerden duyunca insan bögld bi heycanlaniyo insallah allah bana da nasip etmiştir de gercek cizgi cıkar.Erken gebelik testi aldım biraz önce yarın da onunla deneyecegim.teşekkür ederimBnm ilk cocgmda böyleydi test
Gerçekten hem de sende erken görünmüş benim adetten 10 gün sonra ancak görünmüştür hem geç hem silikti ertesi gün kanda 1212 idi hcmGerçekten mi? Allahım sizlerden duyunca insan bögld bi heycanlaniyo insallah allah bana da nasip etmiştir de gercek cizgi cıkar.Erken gebelik testi aldım biraz önce yarın da onunla deneyecegim.teşekkür ederim
Ne güzel yaGerçekten hem de sende erken görünmüş benim adetten 10 gün sonra ancak görünmüştür hem geç hem silikti ertesi gün kanda 1212 idi hcm
Rabbim gönlüne göre versin
Amin canm amin ben bugün adet oldum sonrasını değerlendireceğim inşallah hayırlısı ile herkesin gönlündeki olsun..Ne güzel yaamin insallah.Burada yazılanlar umut oldu bana da.Güzel dilekleriniz icin teşekkürler.Allah isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin insallaj cok zormus bu sürecler.
Benim haziran ayında ful gaz sancılı geçti canım.. Ama yine de Temmuza postalamış oldumm.. Şimdi reglin 5. günündeyim.. 7.gününden itibaren 15 gün boyunca Saracoglu nun sogan kürünü yapicam.. Aynı zamanda eşime de ilk 7 gun keçi boynuzu kürünü ve taze sıkılmış havuç suyunu sabah aksam vereceğim.. Sonrasında sadece sabahları havuç suyu ve akşamları keçi boynuzu kürünü vermekle devam edeceğim.. Bakalim tekrar regl olursam sonraki adet gününe 10 gün kala tekrar sogan kürü yapacağım 10 gün boyunca sabah akşam içmek kaydıyla..Selam kızlar adetime 8-9 gün var ve bugun aşırı şekilde sancım oldu gaz sancısına çok benziyordu bikini bölgemde oldu. Belirti mı değil mi yorumlamoyorum. Adetine yakin bu şekilde olan var mı yada farklı sancılar olan yaşayan var mı