Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende bu ay hsg çektirdim, 2 gün öncede ovulasyondu değerlendirdim. Geçen aylara kadar en ufak belirtiyi gebeliğe yoruyordum, bu ay bi saldım her şeyi..

Hahah insallah nasipse olur modundayım, denicem 1 yıla kadar, olmazsa seneye direkt uzatmadan tüp bebek düşünüyorum. ALLAH büyük dilerim doğal yoldan kalırım kalırız
amin canimm super böyle motive olmaya ve etmeye devam et canim bu tevekkulle insallah Rabbim seninde yuzunu guldurcek

Bnm ilk cocgmda böyleydi test

Bende bu ay hsg çektirdim, 2 gün öncede ovulasyondu değerlendirdim. Geçen aylara kadar en ufak belirtiyi gebeliğe yoruyordum, bu ay bi saldım her şeyi..
Benim de öyle oldu. Inşallah bu ay güzel haberi alırız ikimiz de. Sizin ne kadar oldu?

Bnm ilk cocgmda böyleydi test
Gerçekten mi? Allahım sizlerden duyunca insan bögld bi heycanlaniyo insallah allah bana da nasip etmiştir de gercek cizgi cıkar.Erken gebelik testi aldım biraz önce yarın da onunla deneyecegim.teşekkür ederim

Gerçekten mi? Allahım sizlerden duyunca insan bögld bi heycanlaniyo insallah allah bana da nasip etmiştir de gercek cizgi cıkar.Erken gebelik testi aldım biraz önce yarın da onunla deneyecegim.teşekkür ederim
Gerçekten hem de sende erken görünmüş benim adetten 10 gün sonra ancak görünmüştür hem geç hem silikti ertesi gün kanda 1212 idi hcm
Rabbim gönlüne göre versin

Gerçekten hem de sende erken görünmüş benim adetten 10 gün sonra ancak görünmüştür hem geç hem silikti ertesi gün kanda 1212 idi hcm
Rabbim gönlüne göre versin
Ne güzel ya amin insallah.Burada yazılanlar umut oldu bana da.Güzel dilekleriniz icin teşekkürler.Allah isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin insallaj cok zormus bu sürecler.

Ne güzel ya amin insallah.Burada yazılanlar umut oldu bana da.Güzel dilekleriniz icin teşekkürler.Allah isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin insallaj cok zormus bu sürecler.
Amin canm amin ben bugün adet oldum sonrasını değerlendireceğim inşallah hayırlısı ile herkesin gönlündeki olsun..

Benim haziran ayında ful gaz sancılı geçti canım.. Ama yine de Temmuza postalamış oldumm.. Şimdi reglin 5. günündeyim.. 7.gününden itibaren 15 gün boyunca Saracoglu nun sogan kürünü yapicam.. Aynı zamanda eşime de ilk 7 gun keçi boynuzu kürünü ve taze sıkılmış havuç suyunu sabah aksam vereceğim.. Sonrasında sadece sabahları havuç suyu ve akşamları keçi boynuzu kürünü vermekle devam edeceğim.. Bakalim tekrar regl olursam sonraki adet gününe 10 gün kala tekrar sogan kürü yapacağım 10 gün boyunca sabah akşam içmek kaydıyla.. Tekrar adet olursam bu sefer incir kürüne başlayacağım... Bu sekilde kürlerle devam ederken hem vitamin degerlerim hem de rahim ve yumurtaliklarimin sagligi duzenlenmis olacak Allahin izniyle.. Hamilelik düşüncemi de 4 ay sonrasına yani Ekim ayına erteledim.. Tabi korumayacağım da.. Eğer hamile kalırsam da sürpriz olsun.. Bu şekilde düşünmeyi tavsiye ederim buradaki tüm arkadaşlara... En azindan hamilelik düşüncenizi ertelerseniz kafa rahat oluyor ve psikolojik hamile kalamama durumu da ortadan kalkıyor.. Düşünceyi ertelediginiz andan itibaren yani acele etmeyi bıraktığınız andan itibaren derin bir rahatlama geliyor içinize....❤ Rabbim isteyen herkese saglikli nur topu gibi evlat versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…