Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlaaarkanamam hala yok ama dun aksamdan beri kahverengi lekeler var şimdi kırmızıya dönüşecek diye çok korkuyorum kendimi nasıl kandırmışım hamile zann ederekartik bu ay hic bi şey takip etmiyecem ne olucaksa olsun

Ben temmuz sonuna postalandim bakalim hala temmuzdan umut varcok umutluyum amaa olmadi demedikki kaçırmışım yumurtalamadan önce olmusdu ne bileyim yaaa hu kadar belirtden sonra hic bi şey olmayinca artiq yeni adete hic bi şeye dikkat etmicem

adet oldunmuuu? ya çok fazla kafaya takıyoruz. tamam kontrolü elden bırakmamak lazım ama bu kadar da kafaya takmak gerekmiyor. ben de bu ay yumurtlamadan önce değerlendirebildim gerçi yumurta çatladımı bilmiyorum eee bu ayki planın ne nasıl takip ediceksin? tam gününde adet oldun dimi?

Adet başladı mi canim vücudumuzu ne kadar sartlandiriyorsak birsürü hamilelik belirtisi veriyor

Ov. testi adete yakın koyu ise hamilelik olabilir ancak her koyuluk hamilelik olmayabilir çünkü LH hormonu zaman zaman gün içerisinde dalgalanma yapabilir.
Gebeliğe yormamak lazım hemen.. En iyi adet gecikmesini beklemek

canım yumurtlama sonrası gebe kalındı ise yerleşmesi tutunması falan filan nerden baksan 10 - 14 gün arası... 10 - 14 gün içerisinde hamilelik başlıyor aslına bakarsan..
Bu süre içerisinde yaptıklarının hiç bir zararı olmaz merak etme...
Ama en kısa süre içerisinde diş sorununu çöz.. Hamilelikte bebek tüm vitaminlerini alır zaten dişlerin

Ov. testi adete yakın koyu ise hamilelik olabilir ancak her koyuluk hamilelik olmayabilir çünkü LH hormonu zaman zaman gün içerisinde dalgalanma yapabilir.
Dünden beri 3 saatte bir yapıyorum hala koyu bende silikleşme olmadı. Bu durumda yumurtlamayı eledim. Belki de adet dönemi yaklaşıyor diye böyle

Kızlar gebelik testindeki gri çizgi her testte çıkıyordu dimi. Dün yapayım dedim deneme sonrası 8. gündü gri çizgi çıktı

Nasib canım, ama üzülmeni çok iyi anlıyorum. Dediğin gibi bu ay daha bitmedi. Hayırlısı olsun inşaallah. Belki akışına bırakmak daha doğru hepimiz için

Evet aslında yapacaktım ama aksilik oldu alamadım testi. Şuracıkta iki gün kaldı bakalım hayırlısı olsun

haklisin canim dusunmemek lagzim insAllah allahim herkeze nasip eder cocuk sahibi olmayi.

havuc suyunu keciboynuzuyla berabermi vereceksin? 7gun boyunca?

BEnnnnnnnben beneennnn
Çok içten bennnn
Tahmini adet günğm 6 temmuzzzzz

Canım her şeyi hamileliğe yoruyoruz ben artık adetten önce yaşadığım bütün evreleri öğrendim.. inan Düşük olan gebeliğimde hiçbir belirti yoktu sıfır yani allah kısmet ederse her şekilde oluyo düşünmemek en iyisi ama yapamıyoruz nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…