Bende ilk defa cumartesi vuruldum. Yumurtalıklarımda çok ağrı oldu.Arkadaşlar bugün catlatma iğnenin 7 günü ve inanılmaz bir bel ağrım var eğilip kalkamıyorum ilk defa vurdum onun yüzünden mi böyle agri var anlayamadim bilginiz varmı ?
Hey Allahım boş gebelik mi yani hem artıyo hem kese oluşuyo hem sağlıksız diyo nasıl bir iş buEvet minnoşlar yine elim boş dönmüş bulunmaktayım. 353 den 510 küsürler çıkmış.güzel haber dış gebelik değil dedi kese oluşmuş gördük fakat istenilen ölçülerde değil tabi ki..
Salı tekrar çağırdı bu sefer kan bakmayacak sanırım kesenin boyutuna göre hareket edecek kese küçülmüşse vücudun atmasını bekleriz dedi eğer yine kese bu şekilde büyümeye devam ederse kürtaj yaparız dedi. Dilerim vücudum bir şekilde atar @miresl @Mrs Electrical Engineer R Random3 S sultansultan90 @Veziir A ad000 @CghMucizemmm16
Yaa evet onu bende gördüm koş koş ara yollasınBen tam yumurtlamaya ayak bastim ama esim nobettegeçen biri enjektörle gebelik falan diyordu ya eşime söyleyim bana yollasin
Ay iyi bari kuzum bende neden oluyo bu bende anlasam da bıraksamBıraktım hemen zaten canim
Bende cumartesi saat 9 da oldumBende ilk defa cumartesi vuruldum. Yumurtalıklarımda çok ağrı oldu.
Oo çok iyiBen yumurtlamayı kaçırdım sanıyordum bir kac gün evde yoktum. Geldiğim akşam ve ertesi gün yumurta akı gibi akıntım oldu hemde baya ovulasyon yaptım pik gördümbiraz geç gördüm, degerlendirdim beklemedeyim artik. Sen ne yaptın?
Ohh buna da şükür diyelim kuzum, en azından hamile kalabiliyorsun bu çok güzel ve sağlığına zeval gelmeyecek. İnşallah kendiliğinden küçülürEvet minnoşlar yine elim boş dönmüş bulunmaktayım. 353 den 510 küsürler çıkmış.güzel haber dış gebelik değil dedi kese oluşmuş gördük fakat istenilen ölçülerde değil tabi ki..
Salı tekrar çağırdı bu sefer kan bakmayacak sanırım kesenin boyutuna göre hareket edecek kese küçülmüşse vücudun atmasını bekleriz dedi eğer yine kese bu şekilde büyümeye devam ederse kürtaj yaparız dedi. Dilerim vücudum bir şekilde atar @miresl @Mrs Electrical Engineer R Random3 S sultansultan90 @Veziir A ad000 @CghMucizemmm16
Biraz öyle olmuşHayatta ki şansım desenevalla öyle oldu aslında çikolata kistim olduğu için tüp bebeğe gitmen lazım ama kan tahlili ver önce demişti. Tahlil sonuçlarım da böyle çıkınca direk jinekoloji onkolojiye devretti
Gayet iyi kuzum artması inşallah güzel haberler verirsin bize mutlaka etiketle haber ver ❤❤Canım ben idare ediyorum salı kan vermiştim 237 çıkmıştı değerim dün yine verdim 612 iyi mi ilerliyo nasıl bilmiyorum yani 2 gün sonra 612 olmuştu doktora pazartesi yine kan verip öyle gideceğim bekle dedi
Aynen öyle valla aslında özünde iyi bir doktor Allah var o dönem hiç bir doktor benimle ilgilenmek istememişti tanıdık doktora gittim o bile aynı tepkiyi verdi. Daha önce 1 kez ameliyatım vardı kistim 7 cm di bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyorlardıOhh buna da şükür diyelim kuzum, en azından hamile kalabiliyorsun bu çok güzel ve sağlığına zeval gelmeyecek. İnşallah kendiliğinden küçülür
Biraz öyle olmuşbi de herkesin frekansı tutmaz kuzum yaa bi insana herkes iyi de demez, herkes kötü de demez.
Valla benimde hiç umudum yokOo çok iyiHadi güzel haberlerle inşallah kuzum ❤ ben bişey yapmadım ya sanırım olacağına olan inancımı kaybettim olsaydı şimdiye kadar olurdu zaten o yüzden hiç peşine düşmeyi düşünmüyorum artık bıraktım inşallah sizden güzel haberler alırım da mutlu oluruz burda hep birlikte ❤
7 temmuz olarak ekliyorum, değişiklik olursa güncellerizMerhababenide ekler misiniz 7-9 temmuz arası bişey
Hani biyopsi yapılması gerektiği için, başka ihtimalleri gözden kaçırmamak için yapmış olabilirler. Allah karşımıza hep iyiler çıkarsın, bu kadar umutla geziniyoruz boşa çıkmasınAynen öyle valla aslında özünde iyi bir doktor Allah var o dönem hiç bir doktor benimle ilgilenmek istememişti tanıdık doktora gittim o bile aynı tepkiyi verdi. Daha önce 1 kez ameliyatım vardı kistim 7 cm di bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyorlardı
Ay inşallah olmaz7 temmuz olarak ekliyorum, değişiklik olursa güncelleriz
benimde çok yüksekti ca 125 değerim nisanda laparskopi yaptırdım hemen normale döndü ameliyat olmalısın nacizane tavsiyemHayatta ki şansım desenevalla öyle oldu aslında çikolata kistim olduğu için tüp bebeğe gitmen lazım ama kan tahlili ver önce demişti. Tahlil sonuçlarım da böyle çıkınca direk jinekoloji onkolojiye devretti
Gerçekten cok entresan hal almaya basladı canım ya insallah o zaman kendiliginden atsın müdahale olmasın ya sende artık rahatlaEvet minnoşlar yine elim boş dönmüş bulunmaktayım. 353 den 510 küsürler çıkmış.güzel haber dış gebelik değil dedi kese oluşmuş gördük fakat istenilen ölçülerde değil tabi ki..
Kuzum inşallah kürtaja gerek kalmaz ve vücudun kendiliğinden atar her şeyin hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah sağlıkla yeni bir gebelik elde edersinEvet minnoşlar yine elim boş dönmüş bulunmaktayım. 353 den 510 küsürler çıkmış.güzel haber dış gebelik değil dedi kese oluşmuş gördük fakat istenilen ölçülerde değil tabi ki..
Bu gece de aşk olsa iyiydiKızlar ya abim gelecek bu akşamı ddegerlendiremicem22 Haziran yumurtlamaydi 23 haziran yani dün çatlamaya başladı hafiften siliklesmeye başlamıştı t çizgisi. Dün gece 1 gibi ilişki olmuştu. Bu geceyi degerlendiremicem yani, bi sorun olmaz dimi?
Ahahahah evet bak unutmamıssın canım ısrarla test yapmadım cnku test yapıp negatifi görmek beni daha cok üzüyor o yüzden en mantıklısı en azından bat gününü beklemek