Kan verdim dr a gidiyorum şimdi kan sonucuna göre karar verecek sanırım dualarınıza talibimEvet gerçekten güvenmek en büyük rahatlıkkuzum benim birlikte yeşerticez yeniden umutları, bir gelişme var mı?
Ferah haberlerle gel kuzum doktordanKan verdim dr a gidiyorum şimdi kan sonucuna göre karar verecek sanırım dualarınıza talibimPapatyamelo
Keşke olsa öyle bir şey.. hepimiz şoookkNe münasebet sen gelme arkamdan, ben geleyim peşin sıraayy bu tatlı minnoş böyle tatlı bi hediye verse annesine yaa Allah'ım amin
Kalbimiz ve dualarımız hep seninle kuzum, en sağlıklı ve en hayırlı şekilde atlatacaksın bu süreciKan verdim dr a gidiyorum şimdi kan sonucuna göre karar verecek sanırım dualarınıza talibimPapatyamelo
Bebek başlı başına mucize değil mi? Biz burada ne olmaz denilen şeylerin olduğunu okumadık mı? Güzel enerjiler veriyoruz, güzel olacak her şey. Kesin hamileyim deKeşke olsa öyle bir şey.. hepimiz şoookk
Canım silifkedemi yaşıyorsun. Ben mersinde yaşıyorumKuzum kaçırmışım mesajını. Çağdaş mavigök var. Önce adanadaymış, sonra da Silifke'de. Bütün hastaları fanı adamıntavsiye ederim şiddetle. İlk kez böyle rahat ve güvenle çıktım bi doktorun odasından ve en önemlisi acele ettirilmeden, geçiştirilmeden... Yarın tahliller için ve ultrason için tekrar gidicem, her şey yolundaysa tekrar aşılama inşallah
Gerçekten mucize.. doktorlar için de öyle yani, bişeyler deniyorlar artık hangisi tutarsaBebek başlı başına mucize değil mi? Biz burada ne olmaz denilen şeylerin olduğunu okumadık mı? Güzel enerjiler veriyoruz, güzel olacak her şey. Kesin hamileyim de
Degerlendir kuzum ya her gün ekşınBiz hep bir gün dolu bir gün boş şeklinde gidiyorduk. Doğrusu ne onu da bilmiyorum. Ama sanırım bugün istisna yapacağız akıntı kafamı karıştırdı. Fırsatları kaçırmak istemiyorum
Ben yumurtlamayı kaçırdım sanıyordum bir kac gün evde yoktum. Geldiğim akşam ve ertesi gün yumurta akı gibi akıntım oldu hemde baya ovulasyon yaptım pik gördümNasılsınız canımlar bakamıyorum çok fazla buraya biraz koşturmalı geçiyo haziran M MavimireslbitliKedi Childdevelopment PapatyaHanm G Gzmyts53 miraclebeyb
etiketleyemediğim diğer güzel arkadaşlarım ❤
O zaman kaçırmamak lazım bugünü deBugün 21 ama 19. Günde yumurtlama gördüm dünde koyuydu baya yeni çatlamaya başladı
Canım ben idare ediyorum salı kan vermiştim 237 çıkmıştı değerim dün yine verdim 612 iyi mi ilerliyo nasıl bilmiyorum yani 2 gün sonra 612 olmuştu doktora pazartesi yine kan verip öyle gideceğim bekle dediNasılsınız canımlar bakamıyorum çok fazla buraya biraz koşturmalı geçiyo haziran M MavimireslbitliKedi Childdevelopment PapatyaHanm G Gzmyts53 miraclebeyb
etiketleyemediğim diğer güzel arkadaşlarım ❤
Benimde en sevdigim bölüm artık ilişki bitmiş bekleme modu zevkli :) hadi iyi değerlendir yumurtlama dönemindesin13. Günündeyim henüz beklemeye geçemedim of orası zaten en zoru beklemeye geçince kendime kafa dağıtacak mütişko şeyler bulmam lazım yoksa geçmiyor günler
Yok canım yenişehirdeyim ben. Ne güzel bi hemşehri daha buldumCanım silifkedemi yaşıyorsun. Ben mersinde yaşıyorum
Bence de hamilesin, kutunda büyük hissediyorumGerçekten mucize.. doktorlar için de öyle yani, bişeyler deniyorlar artık hangisi tutarsabelki de bu ay tuttu benim, ben hamileyim ya evet evet
Bende yenişehirdeyimYok canım yenişehirdeyim ben. Ne güzel bi hemşehri daha buldumsen nerede oturuyorsun?
Aaa ne güzelBende yenişehirdeyim