- 31 Ağustos 2012
- 22.026
- 35.236
Canim senin yaptığın kaset ovulasyon testi ertesi gün siliklesiyor mu ?Ekliyim mi canım listeye
Benim dün kirmizi daha nette, bugün baya silik. İlk halini mi dikkate alacağız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim senin yaptığın kaset ovulasyon testi ertesi gün siliklesiyor mu ?Ekliyim mi canım listeye
Canim senin 14te yumurtlama olmus 15te çatlamaya başlamış. Bugün ve yarını da değerlendirCanim senin yaptığın kaset ovulasyon testi ertesi gün siliklesiyor mu ?
Benim dün kirmizi daha nette, bugün baya silik. İlk halini mi dikkate alacağız ?
Tabi ki yeşerir çiçeğim ya böyle doktorların sayısı artsın lütfen ne güzel seni rahatlatmış ve mutlu bir şekilde yollamış. Rahatlık moral her şeyin başı yolunu açmış ne güzel devamı da gelsin inşallahpartalina_ @Veziir bitliKedi @miresl @ad000 kızlar bu gittiğim doktor acayip sindi içime. Tam 20 dk detaylıca konuştuk. Sen daha önce 2 kez feamarayla gebelik elde etmişsin. Sonra klomen, meriofert iğne falan çok gereksiz olmuş, boşuna hem zaman hem para kaybetmişsin dedi. Şu ana kadar ben istememe rağmen hiçbir doktor hormon testlerini istemedi benden gerek görmediler ama bu doktor FSH a falan mutlaka bakmamız lazım. Yarın sabah bi daha gel reglin 2.günü vajinal ultrasonla da bi bakalım overlere dedi. Çok ilgilendi, çok güzel açıklama yaptı. Eğer hormonlarla alakalı bi sıkıntı yoksa femarayla aşılama deneyelim 1 kez daha dedi. Bu ay yine umutlar yeşerir mi acaba?
Ay inşallah yaOoo 13. Gün önemli yarın 14 o da önemli inşallah döllenme olur
Bugün kaçıncı gününDeğerlendir değerlendir ben bu akşamı da degerlendircem garanti olsun
Yaaa ama maşallah size Allah’ım sakınsın sizi çıkar inşallah yukarılara yormaz bal oğlum annesini. İnşallah canım lekelenme devam etsin bir daha kürtaj olmayı nasip etmesin Allah ne bana be de başkasına. Sen de bol bol yat dinlen senin yorulmanı istemiyor sağlıkla kucakla sıkıntısız kavuş yavrunaİyiyüm şükür canım 19+4 haftadayım,bebekte gayet iyi ama doktor en son gittiğimde bebeğin eşi aşağıda dedi kanamam oluyor bi yukarı çıksa ALLAHın izniyle rahatlıcam Bir oğluşum olucak hayırlısıyla teyzesi lekelenme geldiyse devamıda gelir öyleyse kimyasala çevirmiştir inşallah da işlemsiz seni yormadan kendi kendini temizler
İnşallah canım hayırlısıyla RABBİM hepinize yaşatsın bu duyguyu fazla aratmadan kucaklarınızı doldursun bugün doktora gidecek misinYaaa ama maşallah size Allah’ım sakınsın sizi çıkar inşallah yukarılara yormaz bal oğlum annesini. İnşallah canım lekelenme devam etsin bir daha kürtaj olmayı nasip etmesin Allah ne bana be de başkasına. Sen de bol bol yat dinlen senin yorulmanı istemiyor sağlıkla kucakla sıkıntısız kavuş yavruna
Biz hep bir gün dolu bir gün boş şeklinde gidiyorduk. Doğrusu ne onu da bilmiyorum. Ama sanırım bugün istisna yapacağız akıntı kafamı karıştırdı. Fırsatları kaçırmak istemiyorumKızlar yumurtlama döneminde yani takvimde yumurtlama beklediğiniz tarihten 3 gün önce, yumurtlama günü ve sonraki bir günü her gün ilişki şeklinde mi değerlendiriyorsunuz?
Sağol canımCanim senin 14te yumurtlama olmus 15te çatlamaya başlamış. Bugün ve yarını da değerlendir
En iyisi bu yöntem ama yorucu oluyorBiz hep bir gün dolu bir gün boş şeklinde gidiyorduk. Doğrusu ne onu da bilmiyorum. Ama sanırım bugün istisna yapacağız akıntı kafamı karıştırdı. Fırsatları kaçırmak istemiyorum
Canim benim geçen ay 17. Günde yumurtlama oldu, bu ay 14. Günde yumurtlama oldu.Kızlar yumurtlama döneminde yani takvimde yumurtlama beklediğiniz tarihten 3 gün önce, yumurtlama günü ve sonraki bir günü her gün ilişki şeklinde mi değerlendiriyorsunuz?
İlk gün çok zoruma gitmişti görev gibi hissetmiştim şu an halimden memnunum galiba sürece çok adapte olduğum iÇinEn iyisi bu yöntem ama yorucu oluyor
Evet gerçekten güvenmek en büyük rahatlık kuzum benim birlikte yeşerticez yeniden umutları, bir gelişme var mı?Tabi ki yeşerir çiçeğim ya böyle doktorların sayısı artsın lütfen ne güzel seni rahatlatmış ve mutlu bir şekilde yollamış. Rahatlık moral her şeyin başı yolunu açmış ne güzel devamı da gelsin inşallah
Ayyyy yeşermez mipartalina_ @Veziir bitliKedi @miresl @ad000 kızlar bu gittiğim doktor acayip sindi içime. Tam 20 dk detaylıca konuştuk. Sen daha önce 2 kez feamarayla gebelik elde etmişsin. Sonra klomen, meriofert iğne falan çok gereksiz olmuş, boşuna hem zaman hem para kaybetmişsin dedi. Şu ana kadar ben istememe rağmen hiçbir doktor hormon testlerini istemedi benden gerek görmediler ama bu doktor FSH a falan mutlaka bakmamız lazım. Yarın sabah bi daha gel reglin 2.günü vajinal ultrasonla da bi bakalım overlere dedi. Çok ilgilendi, çok güzel açıklama yaptı. Eğer hormonlarla alakalı bi sıkıntı yoksa femarayla aşılama deneyelim 1 kez daha dedi. Bu ay yine umutlar yeşerir mi acaba?
Kuzum kaçırmışım mesajını. Çağdaş mavigök var. Önce adanadaymış, sonra da Silifke'de. Bütün hastaları fanı adamın tavsiye ederim şiddetle. İlk kez böyle rahat ve güvenle çıktım bi doktorun odasından ve en önemlisi acele ettirilmeden, geçiştirilmeden... Yarın tahliller için ve ultrason için tekrar gidicem, her şey yolundaysa tekrar aşılama inşallahCanım hangi doktora gideceksin inşallah bu ay doktordan olumlu sonuçlar alırsın
Canım inşallah bu aşılama tutar da hiç gerek kalmaz
Sen ne durumdasın çiçeğim? Yumurtlamayı geçirdin heraldeAyyyy yeşermez mi
Evet kuzumm senin arkandan geliyorum regl tarihim doğumgünümde görünüyor 5 gün kaldıSen ne durumdasın çiçeğim? Yumurtlamayı geçirdin heralde
Bugün 21 ama 19. Günde yumurtlama gördüm dünde koyuydu baya yeni çatlamaya başladıBugün kaçıncı günün
Ne münasebet sen gelme arkamdan, ben geleyim peşin sıra ayy bu tatlı minnoş böyle tatlı bi hediye verse annesine yaa Allah'ım aminEvet kuzumm senin arkandan geliyorum regl tarihim doğumgünümde görünüyor 5 gün kaldı