Allah razi olsun arkadaşım darısı hepinizin başınıza insallah eşi varikosel olan varsa lütfen sülük tedavisine başlasın ben bu şekilde hamile kaldimAy çok sevindim yaa gözünaydın canımSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sevindim CnmArkadaşlar aşılama için gün sayarken Hamile olduğumu öğrendim inanamıyorum halen HAMILEYIM ya rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canın tebrik ederim cok sevindim darısı başımıza artıl belirtilerini alalım malum bizde gun sayıyoruz en önemli sorumu sorayım adet olacakmış gıbı sancın yada agrın varmıydıArkadaşlar aşılama için gün sayarken Hamile olduğumu öğrendim inanamıyorum halen HAMILEYIM ya rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allah razi olsun canim darisi isteyen herkesin başına insallah belimde ağrım vardi karnimdada arada kasiklarima vuruyordu dun kahverengi akintim oldu adet olacağımı sanıp aşılama için bugüne randavu aldim ama gerek kalmadi asilamaya en yakın zamanda nasip olur insallah[QUOTE
Canın tebrik ederim cok sevindim darısı başımıza artıl belirtilerini alalım malum bizde gun sayıyoruz en önemli sorumu sorayım adet olacakmış gıbı sancın yada agrın varmıydı
Asilama yaptirmanizdaki sebep neydiArkadaşlar aşılama için gün sayarken Hamile olduğumu öğrendim inanamıyorum halen HAMILEYIM ya rabbim isteyen herkese nasip etsin
Eşim varikoseldi o yüzden canım hamdolsun ameliyatsiz halletikAsilama yaptirmanizdaki sebep neydi
Canım progestan adetini düzenleyen ayrıca gebelik varsa tutunmasını sağlayan bi ilaç bırakmana gerek yok adetin gelince bırak. Dr umun bana söylediği buKızlar adet sancım cok var ama adet olamıyorum doktor randevumda 3 gün sonra internetten araştırıyorum da progestan kullanılan surede adet olunmaz bıraktıktan ıkı gun sonra falan gebelık yoksa adet olunur bu konu hakkında bılgısı olan varmı kullanma surecınde adet goren falan bıraksammı acaba
Canım eger yerleşme kanaması ise kana gecmiştir hemen bi kan testir yaptır sonuc kessin cıkar eger negatifse adet kanına dönüsecek o zaman doktorun catlama gununu tam hesaplayamamıştır catladıktan sonra iğne yapmıştır inşallah yerleşme kanamasıdır canımKızlar benim aşılamamın bugün 12. günü ama akşamdan beri pembe lekelenmem var peçeteye silince geliyo kırmızıya dönmedi yerleşme kanaması olabilir mi ki. Şimdi şöyle bi durum var dr um önceki adetine göre say demişti ona göre daha adetime 9 gün var. Benim adetimin 6 . günü iğne oldu 8.gün aşılama 7. yada 8. günü yumurtamanın çatladığını düşünürsek 21 yada 22. gün adet olmam lazım 19. gün gelmeye başladı bu pembe akıntı. Yumurta çatlamasından 14 gün sonra adet olunuyorsa eğer adetimin 5. günü yumurtam çatlamış olması lazım ama 6. gün yumurtam 23ml di. Şimdi tıbbın gerçeği olan bu 14 doğruysa ben yerleşme kanaması yaşıyorum yok bu adet kanamasıysa 14 gün olan bu tezi çürütmüş oluyorum. Sizce nedir ben bilemedim
Evvet ama kullanıp yorum yapanlar ptogestanı bıraktıktan sonra adet olduk dıyor karmakarısık bilemedim of benimde 12.günüm aşılamada kan testi yapsammı bilemedim dun idrar negatiftiCanım progestan adetini düzenleyen ayrıca gebelik varsa tutunmasını sağlayan bi ilaç bırakmana gerek yok adetin gelince bırak. Dr umun bana söylediği bu
Canım sen cok erken catlatma iğnesi ve aşılama yapmıssın ben 11.gün catlatma 13.gun aşılama yaptım her doktorun tedavisi farklı oluyor anlamadım kiKızlar benim aşılamamın bugün 12. günü ama akşamdan beri pembe lekelenmem var peçeteye silince geliyo kırmızıya dönmedi yerleşme kanaması olabilir mi ki. Şimdi şöyle bi durum var dr um önceki adetine göre say demişti ona göre daha adetime 9 gün var. Benim adetimin 6 . günü iğne oldu 8.gün aşılama 7. yada 8. günü yumurtamanın çatladığını düşünürsek 21 yada 22. gün adet olmam lazım 19. gün gelmeye başladı bu pembe akıntı. Yumurta çatlamasından 14 gün sonra adet olunuyorsa eğer adetimin 5. günü yumurtam çatlamış olması lazım ama 6. gün yumurtam 23ml di. Şimdi tıbbın gerçeği olan bu 14 doğruysa ben yerleşme kanaması yaşıyorum yok bu adet kanamasıysa 14 gün olan bu tezi çürütmüş oluyorum. Sizce nedir ben bilemedim
Canım benim adetim 5. Gün bitti 6. Gün yumurtam 23 ml di erken gelişmiş o gün iğne yapıldı 8 gün aşılama yapıldı. Yani hesap yapınca adetimin bittiği gün yumurtamın çatlamış olması gerekiyo ama yumurtam duruyodu o yüzden diyorum yerleşme kanaması olabilirmi diye. İnşallah öyledir.Canım eger yerleşme kanaması ise kana gecmiştir hemen bi kan testir yaptır sonuc kessin cıkar eger negatifse adet kanına dönüsecek o zaman doktorun catlama gununu tam hesaplayamamıştır catladıktan sonra iğne yapmıştır inşallah yerleşme kanamasıdır canım
Canım zaten adet olacaklardır bırakınca denk gelmiştir ben hiç bırakmadım adetim yine geldi geldiği gün bıraktımEvvet ama kullanıp yorum yapanlar ptogestanı bıraktıktan sonra adet olduk dıyor karmakarısık bilemedim of benimde 12.günüm aşılamada kan testi yapsammı bilemedim dun idrar negatifti
6. Günümde yumrtam gelişmişti 23 ml imdi o yüzden erken oldu canımCanım sen cok erken catlatma iğnesi ve aşılama yapmıssın ben 11.gün catlatma 13.gun aşılama yaptım her doktorun tedavisi farklı oluyor anlamadım ki
acaba senın gecen aydan catlamayan yumurtan mı vardı da o kadar buyudu tabi doktorlar daha iyi bilir bence sen bugun bir kan ver kessin sonuç cıkarCanım benim adetim 5. Gün bitti 6. Gün yumurtam 23 ml di erken gelişmiş o gün iğne yapıldı 8 gün aşılama yapıldı. Yani hesap yapınca adetimin bittiği gün yumurtamın çatlamış olması gerekiyo ama yumurtam duruyodu o yüzden diyorum yerleşme kanaması olabilirmi diye. İnşallah öyledir.
Canım ben pazartesiyi bekleyim diyorum belki kırmızıya döner adet kanamasıdır belki zaten pazartesi olmam gerekiyo aşılamaya göre bakalım inş adet değildir de test yapabilirimacaba senın gecen aydan catlamayan yumurtan mı vardı da o kadar buyudu tabi doktorlar daha iyi bilir bence sen bugun bir kan ver kessin sonuç cıkar
Aynı gün aşılama yapmısız canım adet sancın varmı lekelenme geliyorsa az cok ayırt ediliyormus adet sancısı ve hamilelik sancısıCanım ben pazartesiyi bekleyim diyorum belki kırmızıya döner adet kanamasıdır belki zaten pazartesi olmam gerekiyo aşılamaya göre bakalım inş adet değildir de test yapabilirim
Canım adet ağrım hiç yok normalde bacaklarım ve belim çok ağrır karnım şişer patlıcak gibi göğüslerim şişer ve ve acır ama hiç biri yok sadece hep tuvaletim var gibi hissediyorum.Aynı gün aşılama yapmısız canım adet sancın varmı lekelenme geliyorsa az cok ayırt ediliyormus adet sancısı ve hamilelik sancısı
İnsallah tutunmuştur cankn bebeğin bugun evlilik yıl dönümümüz gidip kan testi yapıp yapmama arasında kararsızım of cok zorCanım adet ağrım hiç yok normalde bacaklarım ve belim çok ağrır karnım şişer patlıcak gibi göğüslerim şişer ve ve acır ama hiç biri yok sadece hep tuvaletim var gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?