- 17 Temmuz 2019
- 252
- 120
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gündür kasık ağrısı çekiyosun ama adet olacağın zaman böyle miydi canım ben senden umutluyum vallaCanim doktor bana 12.gun yaparsan belli olur dedi kanda cumartesiye denk geliyor ama ben hasta oluc ya cok belli
Çatlatma iğnesinin etkisi 12 gün sonra falan geçiyo canımKızlar benim bugün iğne vurulali 11gun yarın test yapsan mı bana akil verin.
İnşallah canımHadi kızlar bende tutmadı sizde tutsun bari![]()
Ya kasik agrisi arada oluyor boyle hastalik sancisi kacgun onceden baslar ya oldum olucam diye oyleyim hep kucuk karnim agriyor senin agrin falan yokmu hicKaç gündür kasık ağrısı çekiyosun ama adet olacağın zaman böyle miydi canım ben senden umutluyum valla![]()
İnsallah canim sende uzulme tedavilere devam elden gelen birseyde yokHadi kızlar bende tutmadı sizde tutsun bari![]()
Siz asilamami yaptiniz yoksa klomen ve ovitrilemi kullandinizKızlar benim bugün iğne vurulali 11gun yarın test yapsan mı bana akil verin.
İnsallah hepimizin gunu yakin aramizdan biri bebis haberini versin artikKızlarrr artık güzel bir haber duyalım atalım şu kara bulutları üstümüzden![]()
Çok nadir kasık ağrısı vurup geçiyo bacaklarım ağrıyo daha çok niye anlamadımYa kasik agrisi arada oluyor boyle hastalik sancisi kacgun onceden baslar ya oldum olucam diye oyleyim hep kucuk karnim agriyor senin agrin falan yokmu hic
Ne yaptiniz var mi biseyler ben tatildeyim ara verdik sayilirÇok nadir kasık ağrısı vurup geçiyo bacaklarım ağrıyo daha çok niye anlamadım![]()
Bilmiyorum ama bende senden umutluyum test yapinca mutlaka haber verÇok nadir kasık ağrısı vurup geçiyo bacaklarım ağrıyo daha çok niye anlamadım![]()
Test gününü bekliyorum canımNe yaptiniz var mi biseyler ben tatildeyim ara verdik sayilir
Canim klomen ve iğne yaptırdım ama bugün evde test yaptım çıkmadıSiz asilamami yaptiniz yoksa klomen ve ovitrilemi kullandiniz
İnşallah canım ya pazartesi kan vercem adet olsam bileİnsallah hepimizin gunu yakin aramizdan biri bebis haberini versin artik
Ben az önce yine idrar testi yaptım negatıf 11.günüm kan bile vermiycem adetimi bekliycemİnşallah canım ya pazartesi kan vercem adet olsam bile
Bende yaptım negatif çıktı üzülmek istemiyorum pazartesi hasta olmam lazim bakalım vericem kanBen az önce yine idrar testi yaptım negatıf 11.günüm kan bile vermiycem adetimi bekliycem
Ay çok sevindim yaa gözünaydın canımArkadaşlar aşılama için gün sayarken Hamile olduğumu öğrendim inanamıyorum halen HAMILEYIM ya rabbim isteyen herkese nasip etsin