• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayi asilama

İnsallah tutunmuştur cankn bebeğin bugun evlilik yıl dönümümüz gidip kan testi yapıp yapmama arasında kararsızım of cok zor
İnş canım. Seninde benimle aynı günmüş aşılaman istersen önce bi idrar testi dene çıkar zannediyorum. Bu arada nice yıllarınız olsun inş canım sizede süpriz olmuştur belki bi test yap sen 😍

İnş canım. Seninde benimle aynı günmüş aşılaman istersen önce bi idrar testi dene çıkar zannediyorum. Bu arada nice yıllarınız olsun inş canım sizede süpriz olmuştur belki bi test yap sen 😍
Ay canım dün idrar yaptım tek cızgıydı doktor 12.gün kanda cıkar yap demişti sanırım birazdan gidip yapıcam

İnş. Güzel bi sonuç alırsın canım sizede bugünün hediyesi olmuş olur
İnşallah canım ama hala ısrarla adet olucam dıyorum agrım var cunku yine o kan tahlılınde 2 veya 0 yazısını gormeye gücüm yok allah isteyen herkesin yardımcısı olsun gercekten insan yaşamadan bilmiyormuş cok zor birşey

İnşallah canım ama hala ısrarla adet olucam dıyorum agrım var cunku yine o kan tahlılınde 2 veya 0 yazısını gormeye gücüm yok allah isteyen herkesin yardımcısı olsun gercekten insan yaşamadan bilmiyormuş cok zor birşey
Belki o rakamları görmezsin canım iyi düşün iyi olsun o kadar karamsar olma

Back