Ayin 31 de olmam gerekiyor ama asilama yapacagim ay 8 gun erken adet oldum bu ay nasil olur hic bilmiyorum adetimde iyice şaştı doktor 12.gun kan testi yap cikar dedi ona gore hesapliycam da bu agriyla 12.gune kadar da yetisemem ama cok fazla uykum var surekli uyumak istiyorum dikkat ettim aramizda sadece progesteran sadece ben kullaniyorum
Cuma çok geç değilmi ama 14 diyolar genelde
[/QUOTE
canim cuma gunu cok gec degilmi en gec 14 gun kanda 15.gun idrarda cikar diyorlar ben 12.gun yapicam kanda doktorum cikar dedi bence cumayi bekleme suan yapacagin sonucla ogrenebilirsinAynen bana vermedi doktor
Cuma çok geç değilmi ama 14 diyolar genelde
Sen bilirsin canım ben idrar testinde öyle görsem hemen yapardım valla kan testiCanım adet döngüm o tarihte bende bekliyorum o yüzden doktor adet gününde yap dedi
Sende benim gibi yerimde duramazdim valla suan bile test yapmamak icin zor duruyorumSen bilirsin canım ben idrar testinde öyle görsem hemen yapardım valla kan testi
Bizim için çok erken yapma sakınSende benim gibi yerimde duramazdim valla suan bile test yapmamak icin zor duruyorum
Zaten zor duruyorum beni gazlamayın kızlarSende benim gibi yerimde duramazdim valla suan bile test yapmamak icin zor duruyorum
Sabah kooş kan verZaten zor duruyorum beni gazlamayın kızlar
Bencede benim esin hemsir saate bir kan al hastaneye gotur belki cikar diyorumSabah kooş kan ver
HhahahBencede benim esin hemsir saate bir kan al hastaneye gotur belki cikar diyorum
Az gün kalmış büyümeyebilir gibi geldi bana ama tabi yumurtalıklarının çalışma durumuna da bağlıKızlar selamlar
Adetinin 3.Günunden itibaren 5 gün günde 3tane klomen kullandım yumurta 1 tane 11.5mm di sonrasinda Fostimon 75mg igne kullandım bugune kadar 12.5 olmus yumurtlama gunum hesaba gore 25 temmuz buyurmu ozaman kadar aşılama yaptıracağım insallah
Gunde 3 adet klomen cokmus ya yumurta tembelligi mi var acaba asilama bunun icinde bir yontem tabi asilama gunune kadar buyume ihtimali var umarim buyur canim hersey gonlunce olurKızlar selamlar
Adetinin 3.Günunden itibaren 5 gün günde 3tane klomen kullandım yumurta 1 tane 11.5mm di sonrasinda Fostimon 75mg igne kullandım bugune kadar 12.5 olmus yumurtlama gunum hesaba gore 25 temmuz buyurmu ozaman kadar aşılama yaptıracağım insallah
Bende zor duruyorum valla bekliyorum sizlere de dua ediyorumZaten zor duruyorum beni gazlamayın kızlar
Canım test bozuk bence ya yoksa direk tek çizgi yada silik bişe çıkardı hiç ciddiye alma bu sonucuKızlar gaz verdiniz elimdeki ikinci testi de yaptım gecenin 01:30unda bu arada yaptığım iki testte Albi marka 5tllk testlerden ilk 5dkda tek çizgi vardı test kağıdında yarım saatten sonraki sonuçları değerlendirmeyin yazıyor 20dk da testin geldiği durumu koycam ya test bozuk ya yeni dölleniyor ya hiç bişey yok ben adet olcam bilemedim ama daha test yapmıcam bu net adet günüme kadar moralim bozuluyor iyice
En temizi kuzu kuzu adeti beklemek sonrada oturup ağlayıp rahatlamakCanım test bozuk bence ya yoksa direk tek çizgi yada silik bişe çıkardı hiç ciddiye alma bu sonucu
Ya deme öyleEn temizi kuzu kuzu adeti beklemek sonrada oturup ağlayıp rahatlamak
Adet olursakta demekki zamani degil aglamak care degil allah ne zaman kismet ederse o zaman olur ben artik umidimi bile kestim adet olacagim gunu bekliyorumEn temizi kuzu kuzu adeti beklemek sonrada oturup ağlayıp rahatlamak
Ben de ümidimi kestim de bi ağlar rahatlarım yaniAdet olursakta demekki zamani degil aglamak care degil allah ne zaman kismet ederse o zaman olur ben artik umidimi bile kestim adet olacagim gunu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?