Temmuz ayi asilama

Aşılama ile çatlatılan gün kesinleştiği için catlama olduktan 14 gün sonra adet olunur aşılamayı ne zaman yaptıysanız 14 gün sonra adet olmalısınız

Allah emeklerinizi boşa cikarmasin arkadaşlar stresli ortamlara girmeyin ben aşılama için adet olmayi bekliyorum ama stresten olamiyorum cevre baskisi aile baskisi keske uzaklasabilsem bunlardan olmuyor iste

Allah emeklerinizi boşa cikarmasin arkadaşlar stresli ortamlara girmeyin ben aşılama için adet olmayi bekliyorum ama stresten olamiyorum cevre baskisi aile baskisi keske uzaklasabilsem bunlardan olmuyor iste
Adet oldum olcam hissi bile bi stres sanki adet olcakmışım gibi gaz ve ıslaklık var direkt moralin düşüyo zaten

Aşılamanın 6.günü adet oldum olacam gibi bu ne agrı böyle ya adetime 10 gün var daha erken mi olcam acaba

Amin Cnm

Kızlar bugün 12.günün sabahı test yaptım dayanamadım test böyle sizce bir şey var mı yok mu ben bilemedim hayalet gölge yüzünden adeti bekleyeceğim mecbur

Eklentiler

• image.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar bugün 12.günün sabahı test yaptım dayanamadım test böyle sizce bir şey var mı yok mu ben bilemedim hayalet gölge yüzünden adeti bekleyeceğim mecbur
Canim var yok bilemedim ama sanki cok hafif birsey var doktorum 12.gun kan ver kessin cikar dedi istersen bide kan var

Canim var yok bilemedim ama sanki cok hafif birsey var doktorum 12.gun kan ver kessin cikar dedi istersen bide kan var
Canım ben de anlayamadım bundan var yok ama o kadar yok gördüm ki boşa para vermek istemiyorum doktor bana adet günün yap dedi cuma adet günüm adet olmazsam yaptırırım kan testi inşallah olur

Canım ben de anlayamadım bundan var yok ama o kadar yok gördüm ki boşa para vermek istemiyorum doktor bana adet günün yap dedi cuma adet günüm adet olmazsam yaptırırım kan testi inşallah olur
İnsallah canim benim 7.gunum umudum iyice kalmadi adrt sancisi ve bel agrisi cok koru basladi umarim pozitifi gorursun gecen ay 8gun erken adet oldum sanirim bu ay da erken hasta olucam

Ben de yanlş alarm oldu. Adet geliyor sandım akıntımla karışık çok az kanama geldi. Gerisi yok. Adetimi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…