• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayi asilama

Gunde 3 adet klomen cokmus ya yumurta tembelligi mi var acaba asilama bunun icinde bir yontem tabi asilama gunune kadar buyume ihtimali var umarim buyur canim hersey gonlunce olur
tembel baya pcos ve insülin direnci var tabi kilolarımda en büyük etki bakalım iğneleri iki katına çıkardı inşallah sorun çıkmaz

Kizlar ya sabah gozumu aciyorum adet sancim var alt karinda bu ay olmadi diyorum gunduz bakiyorum agrim kesiliyor hamile olabilirim diyorum aksam yatmadan yine adet sancisi deliriyormuyum acaba 😰

Kızlar eşimle sabah kan testine gittim bugün izinliyim diğer günler gidemem diye 8.günde 2.0 çıkan değerim bugün 0.32 çıktı düşmüş yani hamile değilim adetim cuma günü ama belliki kalamamışım tutmamış aşılamam, moralman yerlerdeyim eşim adet ol hemen tüpü yapalım diyor bir kere de tüpü denerim borç harç başka imkanım yok tutarsa tutar tutmazsa olmuyo çocuğum demeye başlarım insanlara sormasınlar diye😢

Kaçıncı günde başladı kaşık ağrılarınız? Ben 5. gündeyim sadece göğüslerimde hassasiyet başladı bugün itibariyle başka birşeycik yok 🤷🏻‍♀️

Kızlar eşimle sabah kan testine gittim bugün izinliyim diğer günler gidemem diye 8.günde 2.0 çıkan değerim bugün 0.32 çıktı düşmüş yani hamile değilim adetim cuma günü ama belliki kalamamışım tutmamış aşılamam, moralman yerlerdeyim eşim adet ol hemen tüpü yapalım diyor bir kere de tüpü denerim borç harç başka imkanım yok tutarsa tutar tutmazsa olmuyo çocuğum demeye başlarım insanlara sormasınlar diye😢
Canım kıyamam sana ya 😕 tüp bebekte şans yüksek belkide olacak umutlu ol lütfen

Kaçıncı günde başladı kaşık ağrılarınız? Ben 5. gündeyim sadece göğüslerimde hassasiyet başladı bugün itibariyle başka birşeycik yok 🤷🏻‍♀️
Bende de kasık ağrısı yok bugün 8. Gün🙄 ilaç kullanıyo musun ilaç kullananlarda daha çok belirti oluyo

Benim göğüslerim ağzıma gircek kadar büyüdü uçları koyulaştı ama sonuç negatif inş sizin tutar😥
Demekki ilacın etkileri bunlar anlam yüklememek lazım. Üzülme canım hiç aşılamanın tutma ihtimali çok düşük zaten ben bile olacağını beklemiyorum hiç bir sorunumuz olmadığı halde. Denemek için yaptırdım. Benim de bir sonraki adımım tüp bebek olur diye düşünüyorum ihtimal çok yüksek onda sonuçta. Biz elimizden geleni yaparız olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil. Belki de kafamızdan çocuk düşüncesini atınca olacak.

Demekki ilacın etkileri bunlar anlam yüklememek lazım. Üzülme canım hiç aşılamanın tutma ihtimali çok düşük zaten ben bile olacağını beklemiyorum hiç bir sorunumuz olmadığı halde. Denemek için yaptırdım. Benim de bir sonraki adımım tüp bebek olur diye düşünüyorum ihtimal çok yüksek onda sonuçta. Biz elimizden geleni yaparız olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil. Belki de kafamızdan çocuk düşüncesini atınca olacak.
Doğru ama kafadan da atılmıyor ne yazıkki sebepsiz inferlite de aşılama tutmuyorsa tüpte de çok umudum yok😞

Canim bence acele etme kac yillik evlisin

Back