İnsallah canim benim 7.gunum umudum iyice kalmadi adrt sancisi ve bel agrisi cok koru basladi umarim pozitifi gorursun gecen ay 8gun erken adet oldum sanirim bu ay da erken hasta olucam
Insallah tutmustur arkadasimEn son bu haldeydi testim inş test bozuk falan diye çıkmıyordur bu gölge vardır inş bişeyler
Umarim yerlesme kanamasidir canimBen de yanlş alarm oldu. Adet geliyor sandım akıntımla karışık çok az kanama geldi. Gerisi yok. Adetimi bekliyorum.
İnşallah canım Allah hepimize nasip etsin inşInsallah tutmustur arkadasim
Ay canim bilemedim bir test alip daha yapsana o zaman tam belli olurEn son bu haldeydi testim inş test bozuk falan diye çıkmıyordur bu gölge vardır inş bişeyler
İşe geldim canım aynı testten almştm iki tane ama cumaya kadar sabretmeyi planlıyorumAy canim bilemedim bir test alip daha yapsana o zaman tam belli olur
Bence hemen bi test daha yapEn son bu haldeydi testim inş test bozuk falan diye çıkmıyordur bu gölge vardır inş bişeyler
Insallahİnşallah canım Allah hepimize nasip etsin inş
Canim ne yaptin sen sesin cikmiyo bu aralarBence hemen bi test daha yap
Bekliyorum canım haftaya pazartesi test günüm benimCanim ne yaptin sen sesin cikmiyo bu aralar
Benim sirt agrim cok var adet olucam dediysem oluyorum agrisini biliyorum sanirim ilk asilamam tutmadiBekliyorum canım haftaya pazartesi test günüm benim☺ Hiçbi belirti yok bişe yok bende ya
Yaparımda bence daha günüm olduğu için çıkmaz cumayı bekleyeceğim adet olursam gerek kalma ztnBence hemen bi test daha yap
Bende de aynı adet belirtileri var oldum olcam gibi bakalımBenim sirt agrim cok var adet olucam dediysem oluyorum agrisini biliyorum sanirim ilk asilamam tutmadi
Normalde ne zaman adetinBenim sirt agrim cok var adet olucam dediysem oluyorum agrisini biliyorum sanirim ilk asilamam tutmadi
Test günün ne zaman normaldeYaparımda bence daha günüm olduğu için çıkmaz cumayı bekleyeceğim adet olursam gerek kalma ztn
Ayin 31 de olmam gerekiyor ama asilama yapacagim ay 8 gun erken adet oldum bu ay nasil olur hic bilmiyorum adetimde iyice şaştı doktor 12.gun kan testi yap cikar dedi ona gore hesapliycam da bu agriyla 12.gune kadar da yetisemem ama cok fazla uykum var surekli uyumak istiyorum dikkat ettim aramizda sadece progesteran sadece ben kullaniyorumNormalde ne zaman adetin
Bu cuma adet günüm canım bugün 12.gündü ben dayanamadım yaptım ama cuma normalde doktorun bana yap dediği tarihTest günün ne zaman normalde
İlacın etkisi demekki o bütün ağrılar belirtiler canım bekle bakalım nolacakAyin 31 de olmam gerekiyor ama asilama yapacagim ay 8 gun erken adet oldum bu ay nasil olur hic bilmiyorum adetimde iyice şaştı doktor 12.gun kan testi yap cikar dedi ona gore hesapliycam da bu agriyla 12.gune kadar da yetisemem ama cok fazla uykum var surekli uyumak istiyorum dikkat ettim aramizda sadece progesteran sadece ben kullaniyorum
Cuma çok geç değilmi ama 14 diyolar geneldeBu cuma adet günüm canım bugün 12.gündü ben dayanamadım yaptım ama cuma normalde doktorun bana yap dediği tarih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?